- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #8.581
Selam evet suan 3. Günündeyim hayaller baska aya kaldı@meraklilarca @Tekirdagli4259 @bayanbilge @tulinkrcCankiriklarim @gzmdncr33 @just__married
Selam hanimlar nasılsınız adet oldunuz mu ? Listeyi düzenliyorum
Demek ki tatile denk gelmemiş buda iyi bişey :)Evet en sonki daha koyu bugün yumurta aki geldi çok az sanırım 2 güne catlayacak haydi vira bismillaaahhh
:) hayırlı olsun cnm adını ne koydun? Benimde balıklarım var karamikla turunc:)) yeni bat?Selam evet suan 3. Günündeyim hayaller baska aya kaldıhe buarada demistim ya kedi alcam, gercekten de aldım
Aynen cnm ya tatile denk gelecek diye korkmuştumDemek ki tatile denk gelmemiş buda iyi bişey :)
Tamam canım haber ederimBize haber et cnm.merak ettim simdi:)
Bugun test yaptım negatif çıktı
Hayırlı olsun bence hamilesiniz hemen bi kan testi yaptırın kesinleştirin rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş ...Kızlar gebelik testi yaptım sizce sonuç ne
İnşallah canım daha regl 3 gün var biraz daha bekliyeyimHayırlı olsun bence hamilesiniz hemen bi kan testi yaptırın kesinleştirin rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş ...
Cnm gunaydin bisey sormak isterim yumurta aki geldikten snr mi catliyo ben hala bilemiyom ve bu catlama olayina sinir oluyom catliyoz catliyoz biri de gelip giremiyo yumurtamiza yaa :))Evet en sonki daha koyu bugün yumurta aki geldi çok az sanırım 2 güne catlayacak haydi vira bismillaaahhh
Cnm gunaydin bisey sormak isterim yumurta aki geldikten snr mi catliyo ben hala bilemiyom ve bu catlama olayina sinir oluyom catliyoz catliyoz biri de gelip giremiyo yumurtamiza yaa :))
Benim den üzerime ölü toprağı serpmişler sanki çok halsizim ve Yorgun'um bu havalar yüzünden mi böyle yoksa spora gidiyorum ondan mıdır bilmiyorumGünaydın güzeller bel ağrım var karnımada kramp giriyor hastamu olcam yoksa
Benmde 3 günm falan varBenim den üzerime ölü toprağı serpmişler sanki çok halsizim ve Yorgun'um bu havalar yüzünden mi böyle yoksa spora gidiyorum ondan mıdır bilmiyorum5 günüm kaldı qma bugün bi test yapıcam
Rabbim gönlüne göre versin cnm bakalım adet olcan mi bugünAma hala umutluyum içimden bi ses o yerleşme kanamasıydı diyor inşallah da öyledir Rabbim herkese verir inşallah
Aaa hamilesin cnm:)))Kızlar gebelik testi yaptım sizce sonuç ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?