- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #8.601
Ahahahh aynen:))) benim geçen ay ovylasyon testi yaptigimda 2.cizginin en koyu olduğu gün bayağı yumurta aki geldi cnm hatta peceteyle sildim bayağı bi de peceteye geldi yani en akinti en yogun gunundeydi heran yumurta catlayacak demek sanırım yada catladigi için akinti geliyorda olabilir tam bilemiyorumCnm gunaydin bisey sormak isterim yumurta aki geldikten snr mi catliyo ben hala bilemiyom ve bu catlama olayina sinir oluyom catliyoz catliyoz biri de gelip giremiyo yumurtamiza yaa :))
Canimmm hayorli olsun cok sevindim..erken reaksiyon olmus seninde.bir an once git kan ver.detayli kan testi de iste.Rabbim saglik sihatli bir hamilelik ve saglikli evlat nasip etsinKızlar gebelik testi yaptım sizce sonuç ne
Canm incir havuc kuru yaptin mi ? O buyutup catlatiyorKizlar ya cok sinir oldum Yine ovylasyon yaptım yine aynı koyulukta bu bi müddet böyle devam eder yine. Çünkü yumurtalarimda tembellik var o yüzden yumurta bir türlü catlayamiyor
Paylasiminiz için tesekkurler:)İkinci Çocuk İçin En Uygun Zaman..
Prof. Dr. İsmail Çepni, annelerin ikinci bebeklerine hamile kalmak için ne kadar süre beklemeleri gerektiğini açıklıyor.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/
Yapmadım.cnm geçen ay bal kuru yaptim ama 6 gün normal de 12 gün yapiliyor. Adet olunca bal kuru ne başlı cam ve adacayi ici cem hergun bakalım inşallah faydası olur yoksa ben nasıl hamile kalırım bilmemCanm incir havuc kuru yaptin mi ? O buyutup catlatiyor
Canim 1.esinle beraber keciboynuzu ceviz hergun 2.birlikteligi de 2gun birlikte ol 1 gun ara ver.yumurtldgini hissettiginde de sabah birlikte ol .....3.d vitamini demir b12 eksikligine de baktir bebegin tutunmasini engelliyor olabilir.....Yapmadım.cnm geçen ay bal kuru yaptim ama 6 gün normal de 12 gün yapiliyor. Adet olunca bal kuru ne başlı cam ve adacayi ici cem hergun bakalım inşallah faydası olur yoksa ben nasıl hamile kalırım bilmem
Ve dedigim gibi sende incirle havucu birlikte yapmlisin.ama ploraktinin yuksek degilseCanim 1.esinle beraber keciboynuzu ceviz hergun 2.birlikteligi de 2gun birlikte ol 1 gun ara ver.yumurtldgini hissettiginde de sabah birlikte ol .....3.d vitamini demir b12 eksikligine de baktir bebegin tutunmasini engelliyor olabilir.....
Ploraktin yüksek değil bildiğim kadarıyla. Dediklerini dikkate alicam cnm sagol ama bu duzensizlik cok moralimi bozuyor benimCanim 1.esinle beraber keciboynuzu ceviz hergun 2.birlikteligi de 2gun birlikte ol 1 gun ara ver.yumurtldgini hissettiginde de sabah birlikte ol .....3.d vitamini demir b12 eksikligine de baktir bebegin tutunmasini engelliyor olabilir.....
Elifim var mi hayırlı haber?Ederim canım inşallah hayırlı bir haber veririm bu arada sanada hayırlı yolculuklar canım
Ben hormon testi yaptrmistim ploraktin 29 cikmisti.dr normal dedi.9 ay olmadi.tesadufi ibrahim saracoglunu dinledim.23 ustu hamile kalamaz dedi.testestron hormonunuza baktirin birde dedi.hemen testere disli aslan pencesi cayi ictim 20 gun.sonra adet oldum .10 gun daha ictim.adet olmayi bekledim.hormon tahlilimde ploraktin 12 cikmisti.testesteron 1.00 cikti.0.50 sinirdi.dr yuksek dedi .dogum kontrol hapi verdi.almadim bir ay daha 15 gun ictim.sonra iki ay icinde hamile kaldimPloraktin yüksek değil bildiğim kadarıyla. Dediklerini dikkate alicam cnm sagol ama bu duzensizlik cok moralimi bozuyor benim
Olmadım canım 13.30 da doktora gidicem test yaptırcamMor_cicek adet oldun mu var mi hayırlı haber aklim sende valla
Canım ben salı gecesi fitil kullandım sanırım onun etkisi ile dün gece adet oldum zaten dr korunma verdi bana genetik tam kan ve mikrobiyoloji testleri yapıldı ayın 12'de 4 tahlil gene yapılacak vajinalultrasyon hepsi toplanıp dr'a gözükecem tedavi süreci başlayacak sanırım 2 kimyasal ardı gene gebe kalırsan gene düşer korun dedi dr Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun inşallah
Valla test yapıcaktım dışarı çıkacak dermanım Yok öylece kalmışım uyuya.. çok Yorgun'umBenmde 3 günm falan var
Testere dışlı aslan pençesi neye yarıyor?Ben hormon testi yaptrmistim ploraktin 29 cikmisti.dr normal dedi.9 ay olmadi.tesadufi ibrahim saracoglunu dinledim.23 ustu hamile kalamaz dedi.testestron hormonunuza baktirin birde dedi.hemen testere disli aslan pencesi cayi ictim 20 gun.sonra adet oldum .10 gun daha ictim.adet olmayi bekledim.hormon tahlilimde ploraktin 12 cikmisti.testesteron 1.00 cikti.0.50 sinirdi.dr yuksek dedi .dogum kontrol hapi verdi.almadim bir ay daha 15 gun ictim.sonra iki ay icinde hamile kaldim
Hadi inşallah hayırlı haber alırsın ya bizi haberdar etmeyi unutmaOlmadım canım 13.30 da doktora gidicem test yaptırcam
Rabbim sifa versin cnm insallah hersey yolunda gider.Canım ben salı gecesi fitil kullandım sanırım onun etkisi ile dün gece adet oldum zaten dr korunma verdi bana genetik tam kan ve mikrobiyoloji testleri yapıldı ayın 12'de 4 tahlil gene yapılacak vajinalultrasyon hepsi toplanıp dr'a gözükecem tedavi süreci başlayacak sanırım 2 kimyasal ardı gene gebe kalırsan gene düşer korun dedi dr Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?