- 16 Şubat 2017
- 1.006
- 858
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
Maşallah bize :)Aaahh cnm o haberi bizde merakla bekliyoruz bakalım önce kim olacak 44 kişi olduk e bi haber gelsin artık birinden
Benim regli sancılarım başladı bile teste gerek kalmayacak sanırım.. neyse bu aydan ümidim yoktu zaten. Ben mart ayını severim. Mart doğumluyum eşim mart doğumlu biz Mart'ta tanıştık. Mart'ta beni sever belki :)23-25 şubat batı olan uyelerimiz;
pinpirik90 suerol @maviturna @berser34 B bayanbilge Yemyesilbirdeniz @nefesimsin gokce @Frdglr @melindaaa01 T Tuma479
Toplamda 10 arkadaşımız aynı zamanda test yapmak isterseniz buyrun konusun
23-25 şubat batı olan uyelerimiz;
pinpirik90 suerol @maviturna @berser34 B bayanbilge Yemyesilbirdeniz @nefesimsin gokce @Frdglr @melindaaa01 T Tuma479
Toplamda 10 arkadaşımız aynı zamanda test yapmak isterseniz buyrun konusun
Canim daha cok erken. Test yapmamani tavsiye ederim.Kızlar benim bat a 7 gün var gebelik belli olur mu yoksa erken mi
Olur da adet olmazsak 25 subat sabahi yapiyoruzBende varm her zaman yapyrm zaten :)))ne zaman yapioryrz
Merhaba hoşgeldin. Bununla ilgili bi bilgim yok ama bende 35 günde 1 adet oluyorum. Ve bende ne zaman kafamdan bu düşünceyi attım o zaman hamile kalmıştım kızıma. Rabbim hakkınızda hayirlisini nasip etsin.. güzel haberlerinizi bekliyoruz:)arkadaşlar herkese merhaba,ben yeni üye oldum bu foruma ama çook uzun zamandır takip ediyorum dışarıdan. ben 2 buçuk yıllık evliyim aralık ayında kimyasal gebelik yaşadım. ve gebe olmak için 1 yıl bekledim fakat sunu fark ettim be n stresten hamile kalamamışım ne zaman kafamdan çıkardım hamile kalmayı o zaman hamileydim ama o da nasip olmadı. rabbimin bir bildiği vardır... ben tekrar hamile kalmak istiyorum. bir konuda sıkıntı yaşıyorum sizlere de danışmak istedim. reglime 7 gün var ve 3 gün önce progesteron testi yaptırdım 25 çıktı sonucum. Progesteronun yüksek olması gebeliği gösterir mi? yoksa sadece yumurtlama olup olmadığını mı? bir de ben pco hastasıyım ama 35 -36 günde bir regl oluyorum yani kendi içinde bir düzenim var. reglim geç olduğu için progesteron testini de 25. gün yaptırdım. cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Adetle gebelik belirtisi ayni diyenler oldukça fazla canim dur bakalim zaman ne gösterecekBenim regli sancılarım başladı bile teste gerek kalmayacak sanırım.. neyse bu aydan ümidim yoktu zaten. Ben mart ayını severim. Mart doğumluyum eşim mart doğumlu biz Mart'ta tanıştık. Mart'ta beni sever belki :)
Erken cnm bekle batiniKızlar benim bat a 7 gün var gebelik belli olur mu yoksa erken mi
Canım siz kendi aranizda2konusup kararlastirin benim marta kaldiBende varm her zaman yapyrm zaten :)))ne zaman yapioryrz
Ben onun ovu testini kullandim gayet iyiKızlar laboquick nasıl bi marka bilen var mi
Ben onu kullanıyorum canım. Netten uyun fiyatlı oluyo. Bu sitede bayaa kullanan var memnun olmayan görmedimKızlar laboquick nasıl bi marka bilen var mi
Aynen canim ben de olsun digerlerinin heyecanini paylasiriz biz de bekleriz onlarla birlikte ☺25ine kadar regl olurum ben zaten olmazsam hamileyimdirsuana kadar hiç gecikmem olmadı çünkü. Hadi bakalım kimler hamişmiş merakla bekliyorum :)
Cnm ben o markayi kullanıyorum. Bayağı iyi diye duydum ama 5 gündür 2.cizgi aynı ya bende bi sorun var ya testlerdeKızlar laboquick nasıl bi marka bilen var mi
Adet mi oldun?Canım siz kendi aranizda2konusup kararlastirin benim marta kaldi
Ayy merak ettim bak şimdi.25ine kadar regl olurum ben zaten olmazsam hamileyimdirsuana kadar hiç gecikmem olmadı çünkü. Hadi bakalım kimler hamişmiş merakla bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?