2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Benim regli sancılarım başladı bile teste gerek kalmayacak sanırım.. neyse bu aydan ümidim yoktu zaten. Ben mart ayını severim. Mart doğumluyum eşim mart doğumlu biz Mart'ta tanıştık. Mart'ta beni sever belki :)

arkadaşlar herkese merhaba,ben yeni üye oldum bu foruma ama çook uzun zamandır takip ediyorum dışarıdan. ben 2 buçuk yıllık evliyim aralık ayında kimyasal gebelik yaşadım. ve gebe olmak için 1 yıl bekledim fakat sunu fark ettim be n stresten hamile kalamamışım ne zaman kafamdan çıkardım hamile kalmayı o zaman hamileydim ama o da nasip olmadı. rabbimin bir bildiği vardır... ben tekrar hamile kalmak istiyorum. bir konuda sıkıntı yaşıyorum sizlere de danışmak istedim. reglime 7 gün var ve 3 gün önce progesteron testi yaptırdım 25 çıktı sonucum. Progesteronun yüksek olması gebeliği gösterir mi? yoksa sadece yumurtlama olup olmadığını mı? bir de ben pco hastasıyım ama 35 -36 günde bir regl oluyorum yani kendi içinde bir düzenim var. reglim geç olduğu için progesteron testini de 25. gün yaptırdım. cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba hoşgeldin. Bununla ilgili bi bilgim yok ama bende 35 günde 1 adet oluyorum. Ve bende ne zaman kafamdan bu düşünceyi attım o zaman hamile kalmıştım kızıma. Rabbim hakkınızda hayirlisini nasip etsin.. güzel haberlerinizi bekliyoruz:)

Adetle gebelik belirtisi ayni diyenler oldukça fazla canim dur bakalim zaman ne gösterecek

25ine kadar regl olurum ben zaten olmazsam hamileyimdir suana kadar hiç gecikmem olmadı çünkü. Hadi bakalım kimler hamişmiş merakla bekliyorum :)
Aynen canim ben de olsun digerlerinin heyecanini paylasiriz biz de bekleriz onlarla birlikte ☺

25ine kadar regl olurum ben zaten olmazsam hamileyimdir suana kadar hiç gecikmem olmadı çünkü. Hadi bakalım kimler hamişmiş merakla bekliyorum :)
Ayy merak ettim bak şimdi.
Böyle günü gününe adet olanlari hep ozendim
Güzel haberini alırız umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…