- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #8.621
Rabbim razı olsun canım teşekkür ederim ♥Rabbim sifa versin cnm insallah hersey yolunda gider.
Ya inşallah ya inşallah. Bal kurunu denedim ama 6 gün yapabildim. Eğer adet olursam 2.gunu başlı cam daha dikkatli olucam adacayi da icicem.. gün aşırı birliktelik oluyor . Gecen ay 33.gun çatladı bugün tam 24.gun ama hala daha koyulasmadi ne bilim moralim bozuldu tembellik olduğunu anlıyorum zaten çizgiler hep aynı koyulukta 10 gün bu şekilde gidiyor sonra çatliyor. Ben internetten ovulasyob testlerine baktığımda. 3 5 güne koyulaşıyor birden bire çizginin koyulugu artıyor. Yok anam bende 10 gün boyunca çizgi aynı yerde duruyor anlıyorum zaten görünceTurkuazKrampon canım sen yemekten 3 saat sonra hiç sıvı almadan test yapıyorsun değil mi bence hiç takılma kocanla bu dönemler gün aşırı birlikte olmaya çalışın Teste takılıp da moral bozma. Senin 1 tane olduysa yine olir Kaliteli yumurta için bal tarçın çörek otu kuru var onu dene Tabi devam edebilirsen çok tatlı oluyor İlk yaptığımda istifar edecektim nerdeyse Ama damak zevki bu Ben sevmem sen seversin belki... Aslında en iyisi tıbbi yollar İyok bir kadın doğum Dr u bulup gitmek... Yumurtasi olmayanlar catlamayanlar tembellik olanlar onlar için diyorum. Bu arada adet günü beklemiyorum artık Dr bana iki aşılama olmazsa tüp bebek dedi. Bak herseyimiz normal işte. Allah in ol demesiyle alakalı. Hepimiz için hayırlısı olsun Stres yapma ben senden ümitliyim bu ay Laf olsun diye demiyorum ciddiyim
Kuzum bu tembellik beni de deli edecek klomen de kullandım adetin 10.günü doktor yumurtalar gayet iyi gün aşırı ilişki dedi sürekli test yapıyorum adetin 18. günü oldu hala pik olmadı kafayı yiyeceğimKizlar ya cok sinir oldum Yine ovylasyon yaptım yine aynı koyulukta bu bi müddet böyle devam eder yine. Çünkü yumurtalarimda tembellik var o yüzden yumurta bir türlü catlayamiyor
Hormonlari dengeliyor canim.youtubeta video var saracoglunun bak istersenTestere dışlı aslan pençesi neye yarıyor?
Cnm sana igne yapilmadi demi kendi mi catlamasini soledi ben gecen ay kullanmistim ilk defa ama igne ile catlatmisti dr senin kendi catlayacaksa zaten yakindir guzelce olmus yumurtan benimde biri 22 biri 21 di cnmYa kızlar bir şey sormak istiyorum .ben bu ay ilk defa klomen kullandım kontrole gittiğimde doktor sağda22 mm yumurtan var güzel çatlamak üzere dedi o an soramadım başka yumurta falan varmı diye çatlatma iğnesi falan da vermedi gün aşırı ilişki dedi. Ama önceki aylarda hep ovulasyon testi yapıyordum ve yumurtlama zamanlarımı hem testten hem akıntımdan anlayabiliyordum ama bu ay çok az bi yumurtlama akıntım oldu akşamına test yaptım silik çıktı ve sonraki 3 gün de hep silik çıktı. Acaba çatlamamış olabilir mi çünkü düzenli adet olurum ve yumurtlama günlerimi tahmin edebiliyodm önceden. Kafam karıştı
Ben ne yapayım cnm yaa 24 gün oldu tık yok yine 30 günü bulacak sanirimKuzum bu tembellik beni de deli edecek klomen de kullandım adetin 10.günü doktor yumurtalar gayet iyi gün aşırı ilişki dedi sürekli test yapıyorum adetin 18. günü oldu hala pik olmadı kafayı yiyeceğim
Bakarım bakalimHormonlari dengeliyor canim.youtubeta video var saracoglunun bak istersen
Eğer siliklestiyse catlamistir bence bi dha yapmaya devam ettin mi?Ya kızlar bir şey sormak istiyorum .ben bu ay ilk defa klomen kullandım kontrole gittiğimde doktor sağda22 mm yumurtan var güzel çatlamak üzere dedi o an soramadım başka yumurta falan varmı diye çatlatma iğnesi falan da vermedi gün aşırı ilişki dedi. Ama önceki aylarda hep ovulasyon testi yapıyordum ve yumurtlama zamanlarımı hem testten hem akıntımdan anlayabiliyordum ama bu ay çok az bi yumurtlama akıntım oldu akşamına test yaptım silik çıktı ve sonraki 3 gün de hep silik çıktı. Acaba çatlamamış olabilir mi çünkü düzenli adet olurum ve yumurtlama günlerimi tahmin edebiliyodm önceden. Kafam karıştı
Eger hamileysen 2 cizgi çıkabilir fazladan varsa yap derimKızlar bugün evimin altındaki sağlık ocağına gittim kan tahlili yaptiracaktim 5 gün günüm geçti dedim doktor gıcık çıktı normal bir gecikme dedi yapmak istiyorum tahlilimi dedim cihazlarimiz bozuk yapamıyoruz dedi sinir oldum gebelik testimde yok sadece ovulasyon testim var onunla yapsam anlayabilir miyim
Sen doktora gittin mi bugün hemen doktora git bi kan testi yaptır derimKızlar sabah gebelik testi yaptım öğlen kanamam başladı adet mi oldum düşük mü yapıyrm moralim çok bozuk
Fazladan var da bilemedim kiEger hamileysen 2 cizgi çıkabilir fazladan varsa yap derim
Sen bilirsin tabi cnmFazladan var da bilemedim ki
Senin pik evde olmadığın zamana mı denk geldi diye düşünüyordum canım bu ay da 35. 36. Günleri görmeyiz inşallahBen ne yapayım cnm yaa 24 gün oldu tık yok yine 30 günü bulacak sanirim
Hemen bir doktora görün canımKızlar sabah gebelik testi yaptım öğlen kanamam başladı adet mi oldum düşük mü yapıyrm moralim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?