2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar yarın doktora gidecem çok korkuyorum ya o akıntı yerleşme kanaması değilse.. bilgisi olan var mı kahverengi akıntı olup hamile olan var mı

Cnm sana igne yapilmadi demi kendi mi catlamasini soledi ben gecen ay kullanmistim ilk defa ama igne ile catlatmisti dr senin kendi catlayacaksa zaten yakindir guzelce olmus yumurtan benimde biri 22 biri 21 di cnm
Yok iğne yapılmadı canım doktor atlamak üzere dedi istersen 3 gün sonra kontrole gel baksınlar dedi gidemedim ona. Zaten 1 gün sonra başladım ovulasyon testıne hep silik çıkıyo anlamadımki... Bata 10 gün var normalde hap gecikme yapmazsa tabi

İyi geceler kızlar!
Şöyle bir okudum sayfaları genel olarak konu ovülasyon testi.Ben hiç kullanmıyorum.Öyle yada böyle gün aşırı ilişki ile aynı şey oluyo zaten bide benim psikoljm kötğ etkileniyo kendimi dinleyince.Herkesin yapısı işte...
Bugün uzun zamandır görüşemedğim arkadaşımla konuştum doktordu ama bölüm seçimi yapacaktı ve bizi ilgilendiren kısmı kızlar resmi olarak kadın doğum doktoru olmuş :) bende tabi anlatım da anlatım sıkıştırdım iyice

Kızlar özetle dediki bebek mutsuz anneye gelmez.
Senin içtiğin yaptıların sana bir yere kadar iyi gelir ne zaman kafanı düzeltin o zaman gelir dedi.
Bunun için çabalamam lazım tabi.
Günlük 45 dk yürümekle başlamam gerekmekmiş böylece endorfin salgılanıyormuş bu yumurta için cok önemliymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…