- 24 Haziran 2010
- 77
- 19
- 288
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #8.641
Kanaman devam ediyor mu? Ve testi tekrarladın mı tatlım? İnşallah seninledir bebeğinYarın doktora gideceğim kan da çıkar mı
Yok cnm ya bende bu duzensizlik varken erken olacagini düşünmem hataydı zaten bekleyip gorcez bakalımSenin pik evde olmadığın zamana mı denk geldi diye düşünüyordum canım bu ay da 35. 36. Günleri görmeyiz inşallah
Sen adet oldun mu ?Ah bu bel ağrısı
Sonuç noldu çıktı mı?Olmadım canım 13.30 da doktora gidicem test yaptırcam
Ben kırmızılar geldi@Bejan19 @bayanbilge @Sweetpeas @TUBA48Cankiriklarim @dcygs @venuskelebek @Yagmureylul @gulsen001 N Nilgunsonernaim
Hanımlar batlar geçmiş adet oldunuz mu? Hayırlı haberiniz var mı bize? Yeni batlar lütfen..
evet, malesef negatifSonuç noldu çıktı mı?
Yeni bat ne zaman?Ben kırmızılar geldi
Uzulme cnm.ya hayırlısı ama.hala adet olmadin mi?evet, malesef negatif
Sen klomen kullandın mı canım hiç?Yok cnm ya bende bu duzensizlik varken erken olacagini düşünmem hataydı zaten bekleyip gorcez bakalım
Adı bihter:) hayırlı olsun cnm adını ne koydun? Benimde balıklarım var karamikla turunc:)) yeni bat?
Canim bel agrir sanki adet olcakmissin gibi olur.vucut isin yukselir .Kızlar peki yumurtlama nasıl anlasılır akıntı haric belirti?
Olmadm cnm dha varSen adet oldun mu ?
Yok iğne yapılmadı canım doktor atlamak üzere dedi istersen 3 gün sonra kontrole gel baksınlar dedi gidemedim ona. Zaten 1 gün sonra başladım ovulasyon testıne hep silik çıkıyo anlamadımki... Bata 10 gün var normalde hap gecikme yapmazsa tabiCnm sana igne yapilmadi demi kendi mi catlamasini soledi ben gecen ay kullanmistim ilk defa ama igne ile catlatmisti dr senin kendi catlayacaksa zaten yakindir guzelce olmus yumurtan benimde biri 22 biri 21 di cnm
İste doktordan geldikten sonraki günler başladım yapmaya silik çıkıyo.Ya çatladı kaçırdım testte ya da çatlamadı bilmiyorumEğer siliklestiyse catlamistir bence bi dha yapmaya devam ettin mi?
Kuzum kaçırmamışsındır nasipse olmuştur zaten kendini üzmeİste doktordan geldikten sonraki günler başladım yapmaya silik çıkıyo.Ya çatladı kaçırdım testte ya da çatlamadı bilmiyorum
olmadım. 1 hafta bekleyelim dedi doktor. yine olmazsam test yapıp söktürücü vercekUzulme cnm.ya hayırlısı ama.hala adet olmadin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?