- 4 Eylül 2009
- 323
- 308
- 303
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #8.661
inşallah canımmm...Kuzum kaçırmamışsındır nasipse olmuştur zaten kendini üzme
Canım meraba öncelikle bende 4 mart adet oldum ama şüphe varsa yap idrar benim bugün ikinci çizgi silik çıktı yarın kan vericem bakalım sonuç ne olucak ama eğer tuttuysa belli eder kendini ınşaallah rabbim gönlümüze göre verir ve en yakın zamanda burda hamiş olmak isteyen herkes hayırlı haberler alırMerhaba ii günler geçen ay 5martta adet oldum ve bekliyorum ümitlenmekte istemiyorum geçen ilişki sırasında sağ tarafımda agrı kramp girer gibi oldu ilk kez böyle bişey oldu bilmiyorum her an gibi bi belirtimde Yok ayrıca ınofolic kullanıyorum sabah aç karnına bi tane akşam aç karnına bi adet bide tok karnına prolaktin yüksek çıktığı için agnucaston verdi doktor günde bi tane ondan içiyorum göğüslerimde hafif agrı var
Hap biraz geciktirdi benimkini cnm ama dr soledigi gunlerde catliyo genelde sen gun asiri iliskiye devam et nasil olsa sperm icerde depolaniyo mutlaka catlayinca birlesir cnm ins biran evvel hamis kalirsinYok iğne yapılmadı canım doktor atlamak üzere dedi istersen 3 gün sonra kontrole gel baksınlar dedi gidemedim ona. Zaten 1 gün sonra başladım ovulasyon testıne hep silik çıkıyo anlamadımki... Bata 10 gün var normalde hap gecikme yapmazsa tabi
Canım bende yaptırdım bana gelmeden ağrı kesici iç demişlerdi sana dediler mi?Kizlar gunaydin cok panik halindeyim bugun rahim filmi cektircem ve cok korku var bende herkes ayri bisey soluyo cok aciyo falan diyolar ben anestezi ile mi yaptursam diye dusunuyom yakindaBurcummmmm123 sen yaptirmistin demi bana tam ayrintili anlatir misin kac dk surdu mesela bana soledikleri karin zarina kadar bisey yerlestirip icine enjekte ediliyomus ve adet sancisindan daha agir bi agri oluyomus dogru mu bunlar
Ok cnm hic bisey demediler icmem icin ama sadece eger istersen anastezi yapilabilir dediler tam nasil oldugunu acik acik yazar misin rica etsem cnmCanım bende yaptırdım bana gelmeden ağrı kesici iç demişlerdi sana dediler mi?
Birazcık acıyor ama geciyor rahim filiminden sonra bebisleri olanda oluyor hiç korkma canım.
Canım biliyosun kaç kişi yazdı burda oldum diye demekki cok kötü bişey değil.Çok küçük dozda anastezi veriyorlardır zaten söyleyince.Kendini korkutma kuzum sen kafanda konuştuğun için panik oluyorsun bittiğindr keşke bu kadar sıkıntı yapmasaymışım bişey yokmuş diceksin :)Kizlar gunaydin cok panik halindeyim bugun rahim filmi cektircem ve cok korku var bende herkes ayri bisey soluyo cok aciyo falan diyolar ben anestezi ile mi yaptursam diye dusunuyom yakindaBurcummmmm123 sen yaptirmistin demi bana tam ayrintili anlatir misin kac dk surdu mesela bana soledikleri karin zarina kadar bisey yerlestirip icine enjekte ediliyomus ve adet sancisindan daha agir bi agri oluyomus dogru mu bunlar
:))))) seninkide guzelmisAdı bihterseninkilerin de adı güzelmis :) valla bilmiyorum ki yeni batı 1 mayıs diyor takvim
Kızlar yaa bi akıl verin bana yaptığım hiçbirşey işe yaramiyr. Bu ay meryem suresi bile okudum 41 gun boyunca RABBİM duysun artık sesimizi nasip etsin...Kızlar yaa ben 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum bugün adetimin 21. Günü ben hesaplamayı 35 gün üzerinden yaptım ama normalde bugün olması lazımdı bugün olmazsa yarn ama testlerde tık yok hep silik çizgi moralimi bozmym diyorm stres cok etki ediyor diye ama galiba bu ayda yumurtam catlamiyck soğan kurude işe yaramadi bel ve kasık agrindan baska etkisu olmadi offfffff
Canım msjını şimdi gördüm çektirdin mi bilmiyorum fakat sana bunları kim anlattıysa abartmış hiç korkulucak bişey yok ben çekim esnasında hiç bişey hissetmedim sadece kalktıktan sonra biraz adet sancısına benzer hafif sancım ve 2-3 gün az bi lekelenmem oldu onun dışında korkulucak hiç bişey yokKizlar gunaydin cok panik halindeyim bugun rahim filmi cektircem ve cok korku var bende herkes ayri bisey soluyo cok aciyo falan diyolar ben anestezi ile mi yaptursam diye dusunuyom yakindaBurcummmmm123 sen yaptirmistin demi bana tam ayrintili anlatir misin kac dk surdu mesela bana soledikleri karin zarina kadar bisey yerlestirip icine enjekte ediliyomus ve adet sancisindan daha agir bi agri oluyomus dogru mu bunlar
Canım ovulasyonların içinde prospektüs var onları baz alarak yapıyosun anlıyorum ama bu yanılgıya bende düştüm ben 28 günde 1 adet oluyorum fakat benim yumurtlamam değişiyo neden oluyo bilmiyorum fakat bitek geçen ay tam 14.gün yumurtlama oldu ondan önce 11 12. Günlerde yumurtlamıştım hatta dr.muayene olmaya gittiğim güne denk gelmişti dr.aynı şeyi söyledi yumurtlamışsın diye ve benim 11.günümdü ayrıca bu ayda 10.gün koyulaşmıştı mesela bugün 15.günüm ama hep silik sanırım bu ayda erken yumurtladım bence sen bundan sonra bolca tesf alıp adetin bittikten sonra hemen yapmaya başla belki erken yumurtlama oluyodur kaçırıyosundurKızlar yaa ben 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum bugün adetimin 21. Günü ben hesaplamayı 35 gün üzerinden yaptım ama normalde bugün olması lazımdı bugün olmazsa yarn ama testlerde tık yok hep silik çizgi moralimi bozmym diyorm stres cok etki ediyor diye ama galiba bu ayda yumurtam catlamiyck soğan kurude işe yaramadi bel ve kasık agrindan baska etkisu olmadi offfffff
Bekliyoruz bakalım
Yaaa öylede canım yumurtla erken olmuşsa bile ben hiç belirti yaşamadım. Normalde adetten sonra ki günler kuru olur aynen öyle oldu bende sonra akintim kremse kivamda oldu ve hala aynı hiç fazlalaşması bende pko var erken yumurtlama olduğunu hiç düşünmüyorum. Bolca test almıştım 20 adet ama geç geldi 17 gün baslamk zorunda kaldımCanım ovulasyonların içinde prospektüs var onları baz alarak yapıyosun anlıyorum ama bu yanılgıya bende düştüm ben 28 günde 1 adet oluyorum fakat benim yumurtlamam değişiyo neden oluyo bilmiyorum fakat bitek geçen ay tam 14.gün yumurtlama oldu ondan önce 11 12. Günlerde yumurtlamıştım hatta dr.muayene olmaya gittiğim güne denk gelmişti dr.aynı şeyi söyledi yumurtlamışsın diye ve benim 11.günümdü ayrıca bu ayda 10.gün koyulaşmıştı mesela bugün 15.günüm ama hep silik sanırım bu ayda erken yumurtladım bence sen bundan sonra bolca tesf alıp adetin bittikten sonra hemen yapmaya başla belki erken yumurtlama oluyodur kaçırıyosundur
Canim dualarim seninle..ben 12 haftadan sonra kaybettim yavrumu.seni cok iyi anliyorum.yasamayan bilmez... ..cennette bekliyor yavrum...insallah senin bebegin sende kalir...istedgini sor canim banaKızlar test yaptım hcg 133.3 çıktı kanamam devam ediyor düşük yapıyorsun dedi testi yarın tekrarla söyledi dua edin bebeğim benimle kalsın
Canım RABBİM bebeğini sana bağışlasın inşAllah umarım bi sıkıntı olmazda bebisin seninle kalır inşAllahKızlar test yaptım hcg 133.3 çıktı kanamam devam ediyor düşük yapıyorsun dedi testi yarın tekrarla söyledi dua edin bebeğim benimle kalsın
Ya herkesin belirtisi farklı olabiliyo canım senin belki yumurta sağlıklı gelişmiyodur bal tarçın çörekotu kürünü yapsanaYaa
Yaaa öylede canım yumurtla erken olmuşsa bile ben hiç belirti yaşamadım. Normalde adetten sonra ki günler kuru olur aynen öyle oldu bende sonra akintim kremse kivamda oldu ve hala aynı hiç fazlalaşması bende pko var erken yumurtlama olduğunu hiç düşünmüyorum. Bolca test almıştım 20 adet ama geç geldi 17 gün baslamk zorunda kaldım
hala adet olmadım acaba ilaçların etkisinden mi bilmiyorum idrarda Yok çıkarsa üzülürüm yaCanım meraba öncelikle bende 4 mart adet oldum ama şüphe varsa yap idrar benim bugün ikinci çizgi silik çıktı yarın kan vericem bakalım sonuç ne olucak ama eğer tuttuysa belli eder kendini ınşaallah rabbim gönlümüze göre verir ve en yakın zamanda burda hamiş olmak isteyen herkes hayırlı haberler alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?