- 10 Ekim 2016
- 1.262
- 948
- 43
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #8.681
Canım banada öyle demişlerde ama benim değerim senden düşük çıkmıştı ondan sonra kanamam başladı ve sonrasında dış gebelik olduğu anlaşıldı inşaAllah senin bi sıkıntın olmaz canım mübarek günde Allah bebeğini sana bağışlar sağlıklı gebeliğin olur kimi insan kanaması olsada sağlıklı gebeliği olabiliyo ama düşük önleyici bişey vermedi mi sana? Benim dr.düşük değil düşük tehtidin var demişti sana bişey vermedimiKızlar test yaptım hcg 133.3 çıktı kanamam devam ediyor düşük yapıyorsun dedi testi yarın tekrarla söyledi dua edin bebeğim benimle kalsın
Ne ilacı kullandın canım ve kaç gğn geciktin?Ben
hala adet olmadım acaba ilaçların etkisinden mi bilmiyorum idrarda Yok çıkarsa üzülürüm ya
Allah bebeğini korusun inşallah canım bol bol dua etKızlar test yaptım hcg 133.3 çıktı kanamam devam ediyor düşük yapıyorsun dedi testi yarın tekrarla söyledi dua edin bebeğim benimle kalsın
Canım geçen ay benim akıntım hiç kesilmedi hatta bu yüzden kaç kişi benden ümitliydi ama olmadı adet oldum herkesin belirtisi farklı oluyo bence rahat tut kafanı belirtilere takılma ben bu ay takılmıyorum bebeğim olduysa Rabbim izin verdiye zaten benimledir ama olmıycaksa nasipte yoksa zaten olmıycak tevekkül et canım Rabbime daha fazla teslim olKızlar gebelik oluşmuşsa da akıntı olur mu böyle bişey yaşayanıniz var mı aranızda ??
Agnucaston prolaktin düşsün diye bide ınofolic kullanıyorumNe ilacı kullandın canım ve kaç gğn geciktin?
Doğru söylüyorsun valla canım...yine belirti avına başladım :)) artık düşünmicem olursa Allahtan olmazsa yine Allahtan hayırlısı olsun yeter kiCanım geçen ay benim akıntım hiç kesilmedi hatta bu yüzden kaç kişi benden ümitliydi ama olmadı adet oldum herkesin belirtisi farklı oluyo bence rahat tut kafanı belirtilere takılma ben bu ay takılmıyorum bebeğim olduysa Rabbim izin verdiye zaten benimledir ama olmıycaksa nasipte yoksa zaten olmıycak tevekkül et canım Rabbime daha fazla teslim ol
Cnm cok saol bende yeni gordum msj cektirdim ama ben cok zorlandim dr solemistim anestezi oluyum diye ama o da o kadar olmaz demisti ama cok agrim oldu herkes bir olmuyomus cnm benim tansiyonum dustu benden snrki girenlerde hic bisey olmamis ama sonucum temizmis cok sukur bakalim artik kismet hersey rabbimdenCanım msjını şimdi gördüm çektirdin mi bilmiyorum fakat sana bunları kim anlattıysa abartmış hiç korkulucak bişey yok ben çekim esnasında hiç bişey hissetmedim sadece kalktıktan sonra biraz adet sancısına benzer hafif sancım ve 2-3 gün az bi lekelenmem oldu onun dışında korkulucak hiç bişey yok
Onuda denedim canm 1 hafta uyguladım soğan kürü uyguluyorum oda bitmek üzere p.tesi son adaçayı içiyorum anlamadim gitti. Ne yapalım demekki RABBİM böyle olmasını istiyor çok şükür diyip ona tevekkül edicz hayırlısı herşeyin zamanı gelince olur zaten elhamdülillahYa herkesin belirtisi farklı olabiliyo canım senin belki yumurta sağlıklı gelişmiyodur bal tarçın çörekotu kürünü yapsana
Canim doktor agzindan soyluyorum bir sene gun asiri iliskiden sonra olmuyorsa bir problem var demektirMerhabalar bende bebiş için uğraşmaya başladım kaç ay oluruna bırakıp sonra doktora gitmeliyim.
Canim doktor agzindan soyluyorum bir sene gun asiri iliskiden sonra olmuyorsa bir problem var demektir
Canım bebek bu öyle ha dedin mi olmuyor ki kaç yıl uğraşıp olmayanları düşün bide sen kendini hiç strese sokma olur inşAllah önce normal yollarla deneyin ama kontrolleri yaptırın senle eşin doktora gidip hamile kalmak istiyorum de sen ve eşin birkac test yapicksnz zaten testler temiz cikarsa normal yolla hamile kalirsn ama ben hiç doktora gitmedm 8 ay hiç korunmadn olmayınca ve adet düzensizliğim olunca gittim pko çıktı sadece 3 ay ilaç kullandım biraktm normal haline bitki ilaçları kullaniyrm hala olmadı RABBİM ne zaman nasip ederse bekliyoruz umarım senin bebişin hemen gelirde bu kadar beklemek zorunda kalmazsnÇok uzun bir süre değilmi yakısmet belkide bu ay hamile kalırım :)
Canım kendini kastığın içindir o ağrıların ve iyi ki kendini kastığın için kapalı çıkmamış neyse ki temiz çıkmış sevindim senin adına hadi artık bundan sonra gelsin bebişlerCnm cok saol bende yeni gordum msj cektirdim ama ben cok zorlandim dr solemistim anestezi oluyum diye ama o da o kadar olmaz demisti ama cok agrim oldu herkes bir olmuyomus cnm benim tansiyonum dustu benden snrki girenlerde hic bisey olmamis ama sonucum temizmis cok sukur bakalim artik kismet hersey rabbimden
Aynen öyle canım tevekkül'den vazgeçme inan o zaman insan daha rahat oluyoOnuda denedim canm 1 hafta uyguladım soğan kürü uyguluyorum oda bitmek üzere p.tesi son adaçayı içiyorum anlamadim gitti. Ne yapalım demekki RABBİM böyle olmasını istiyor çok şükür diyip ona tevekkül edicz hayırlısı herşeyin zamanı gelince olur zaten elhamdülillah
İns cnm rabbim herkese versin ins seninle bi cok seyimiz ayni gidiyo yakin tarihlerde takipcinim bilgine tatlimCanım kendini kastığın içindir o ağrıların ve iyi ki kendini kastığın için kapalı çıkmamış neyse ki temiz çıkmış sevindim senin adına hadi artık bundan sonra gelsin bebişler
Valla canım bende eşimde hiç bi problem yok ama 1,5 sene bitiyo hala olmadı 1 kere dış gebelik dışında Rabbim yeter ki ol desin gerisi hikayeBen gittim doktora her şey normal dedi . Strese girmemek mümkünmü yumurtlama dönemi diye gün aşırı olacak diye insan ister istemez strese giriyor .
İnşaAllah peşpeşe hamileyiz diye bildirim veririz canımmmm senin bat ne zamandı?İns cnm rabbim herkese versin ins seninle bi cok seyimiz ayni gidiyo yakin tarihlerde takipcinim bilgine tatlim
Canım naptın bi gelişme varmı?Kızlar test yaptım hcg 133.3 çıktı kanamam devam ediyor düşük yapıyorsun dedi testi yarın tekrarla söyledi dua edin bebeğim benimle kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?