2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Ben gittim doktora her şey normal dedi . Strese girmemek mümkünmü yumurtlama dönemi diye gün aşırı olacak diye insan ister istemez strese giriyor .
Canım haklisin ister istemez stres yapıyoruz ama sanki yumurtlama günü değilmiş gibi davrancksn o zamanlar ben söylüyorum da keşke bende yapabilsm

Amin ins cnm benim bat 22 falan cnm ama bi iki gun oynayabilir tabi
Aaa benimde 20'si canım peşpeşeyiz bu ay benimde ovulasyon sallandı 10.gün tevafuk oldu test yapmıştım koyulaşmıştı normalde bugün falan olması lazımdı ama erken yumurtladım sanırım neyse ki o günleri değerlendirdik Rabbim ol desin yeter kiiii

Kizlar merhaba bugun 2 testimi yaptirdim . Degerim yukselmis ama acildeki dahiliye doktoru degerlerinin 1000lerde falan olmasi lazim dedi daha adetim 5 gun gecti. İlk degerim 58.69 du simdiki 362.21 oldu doktor oyle soylwyomce korktumm

Eklentiler

• IMG-20170407-WA0015.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 30
Kizlar merhaba bugun 2 testimi yaptirdim . Degerim yukselmis ama acildeki dahiliye doktoru degerlerinin 1000lerde falan olmasi lazim dedi daha adetim 5 gun gecti. İlk degerim 58.69 du simdiki 362.21 oldu doktor oyle soylwyomce korktumm
geç döllenmedir belki korkma. bence olması gereken sayı değil artış miktarı daha önemli

Ne zor ve stresli bir süreç umarım hamilesinizdir

Kizlar ben sogan kurune bugun basladim ya bende fena sersemlik yapti tansiyon 8/4 kafami yerden kaldiramiyorum benim durumumu yasayan varmi acaba biraksammi ?ikinci sorum bal tarcin corek otu polen karisimi yaptim sabah bir kasik yiyorum iki kuru ayni anda yapmanin bi sakincasi varmidir acaba?

Kızlar yaa bi akıl verin bana yaptığım hiçbirşey işe yaramiyr. Bu ay meryem suresi bile okudum 41 gun boyunca RABBİM duysun artık sesimizi nasip etsin...
Canimmm benimde son iki aydir gec catliyor ki adet duzensizligim yoktu adet dongum degisti bunun iki nedeni var birincisi stres ikinciside mevsim degisikligi takma kafana catlayasica biran evvel catlar insallah:)

Kızlar iyi akşamlar. Üzgünüm giremedim uzun süredir ani bir cenazemiz oldu ardından da annemin taşınma olayı olunca temizlik ti falan baya uğraşıyorum günlerdir hic bir şeye zaman ayiramadim nasılsınız iyimisiniz hamiş olan varmı hamilelerimiz nasıl :)

Bu testi ilk testinden kaç gün sonra yaptırdın?

Kizlar yarini bekleyemedim dayanamadım ovulasyon testi yaptm bende vardı akşam yemeğinde de iki bardak su icmistim yinede 3 4 saat bekledim öyle yaptm testi ikinci çizgi de çıktı bu hamile anlamina mi geliyo adet donemimdeyim ama olmadım

Eklentiler

• 20170407_202337.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 49
Ben yaZmıstım ama kusura bakmayın lutfen sanırım bebek olayı durdu bende
Adet oldugumu yazmıştım ama gorunmedı sanırım kusura bakmayın bu sıralar kötü günler gecırıyorum annem cok rahatsız felç oldu ve komple yataga bağımlı yeme içme bilinc hepsı gitti turkuazkrampon yanı bu ay da bebek Yok cok üzgünüm bu sıralar hersey Allahtan sadece şifa beklıyorum.. ama yenı bat 10nısandı ama benım bebek askıda Rabbım gönlünüze göre versın hepımızın versın

Bu ovulasyon testiyse ve eğer ki hamileyseniz ikiside aynı koyulukta kıpkırmızı olması lazım diye biliyorum gebelik testi yapsanıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…