2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Canimmm benimde son iki aydir gec catliyor ki adet duzensizligim yoktu adet dongum degisti bunun iki nedeni var birincisi stres ikinciside mevsim degisikligi takma kafana catlayasica biran evvel catlar insallah:)
Valla canm stres yok desem yalan olur ama geçen aylara göre bu ay biraz daha rahatım bakalım catlasinda ne zaman catlarsa catlasn valla

Bide doktorun bişey demedimi sana
daha kadin doguma gidemedim.acildeki doktor ilkinde degerin dusuk 2 3 gun sonra gel yukseldiyse kadin doguma gidersin gebelik var ama degerin yukselcek dedi. Bende gittim degerim 360 a cikti. Dahiliye doktoru bakti bu cok dusuk falan dedi ama 2 gunde 360 oldu normal degil mi ya

Güzel anne adayları günaydın rabbim tez zamanda hayırlısıyla evlat nasip etsin hepimize. Evladı olanlara acılarını göstermesin rabbim.. Bu ay bebiş olmazasa 41 acve hurması alıp 41 kişiye dağıtcak kuran kursuna gittiğim hocam kızlar sizde deneyin ( acve) hurması olucak ve 41 kişiye dağıtılcak eşimizle beraber yiğeceğiz kilosu 90 100 lira falan hurmanın

Hurma, Kur’anda pek çok ayette bahsi geçen bir meyvedir. Her geçen gün keşfedilen faydaları hurmayı, hem gıda hem de ilaç olarak kullanılan bir besin haline getirmiştir. Hurmanın sahip olduğu bu özelliklere Meryem Suresi’nde dikkat çekilmiştir.Allah’ın, Hz. Meryem’e “hurma yemesini” bildirmesinin pek çok hikmeti vardır. Hz. Meryem’in doğumunu kolaylaştırmak için sunduğu nimetlerden biri olan hurmanın, özellikle hamile olan ve doğum yapan kadınlar için önemi ve faydaları, bugün bilimsel olarak da bilinmektedir. Hurma, içerdiği %60,65 oran ile en çok şeker içeren meyvelerden biridir.
Hurma annenin zayıf düşen vücuduna enerji ve canlılık kazandırmakta, aynı zamanda da yeni doğan bebeğe gerekli olan sütün oluşabilmesi için, süt hormonlarını harekete geçirmekte ve anne sütünü çoğaltmaktadır.İmam-ı Bezzaz şöyle bahseder; Bir gün huzuru saadete bir kimse gelir, elinde yanmış bir hurma dalını gösterip: Ya Muhammed (s.a.v.), bu hurma dalını dik, şayet hurma yeşerirse biz de senin Peygamberliğini tasdik ederiz, dediler. Rasulullah (s.a.v.) yanmış hurma dalını yere dikti. O hurma dalından mucize olarak hurma hasıl oldu, meyve verdi. İşte bu mucize hurma Acve hurmasıdır.(Hac rehberi, F. Yılmaz Yüceler, s.224)

,?!
Canım ben ara veriyorum kist ve guatır varmış bende ilaç tedavisi falan inş isteyen herkes anne olur dualarım sizinle

Kızlar 4 günlük ovulasyon testlerim bugün yumurtlama günüm ama bugünde sabah yaptım bisey çıkmadı offff

2 günde olması normal ama sen 3.gün akşam yaptırmışsın

Canım ben bu ay yaptırdım bunu fakat eşim pek sevmediği için hergün düzenli yemiyo ben hergün aç karnına 1 tane yiyorum Rabbim inşaAllah şifamızı bundan verir fakat kilosu o kadar pahalı değil 35 liraya aldım ben

Bende sordm canm öyle dediler acve hurmasına eşininde yemesi gerekiyor rabbim nasip etsin, insallah şifa olur

2 günde olması normal ama sen 3.gün akşam yaptırmışsın
bugün gittim kadın doguma ve degerin çok iyi yükselmiş dedi. ve cok yeni oldugu için keseyi göremeyiz dedi ama sonra bi baktı çok küçük bi kese var ama biraz daha gecsın dedı. haftaya cuma yine gigidem folik asit verdi.. Allahım inşallah isteyen herkese nasip etsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…