- 10 Ekim 2016
- 1.262
- 948
- 43
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #8.721
Bide doktorun bişey demedimi sana3 .gun aksam
Valla canm stres yok desem yalan olur ama geçen aylara göre bu ay biraz daha rahatım bakalım catlasinda ne zaman catlarsa catlasn vallaCanimmm benimde son iki aydir gec catliyor ki adet duzensizligim yoktu adet dongum degisti bunun iki nedeni var birincisi stres ikinciside mevsim degisikligi takma kafana catlayasica biran evvel catlar insallah:)
Rabbim yardimciniz olsun en tez zamanda isteyen herkese nasip etsinBizde istiyoruz fakat eşimde azosperm varne olur hamile bayanlar bizede duanızda yer ayırın inanın duanıza çok ihtiyacımız var
daha kadin doguma gidemedim.acildeki doktor ilkinde degerin dusuk 2 3 gun sonra gel yukseldiyse kadin doguma gidersin gebelik var ama degerin yukselcek dedi. Bende gittim degerim 360 a cikti. Dahiliye doktoru bakti bu cok dusuk falan dedi ama 2 gunde 360 oldu normal degil mi yaBide doktorun bişey demedimi sana
Şimdi yapicam canimBu ovulasyon testiyse ve eğer ki hamileyseniz ikiside aynı koyulukta kıpkırmızı olması lazım diye biliyorum gebelik testi yapsanıza
Canım ben ara veriyorum kist ve guatır varmış bende ilaç tedavisi falan inş isteyen herkes anne olur dualarım sizinleSelam anne adaylari:)
inşallah hepimiz hamis oluruz.
Heyecanimizi mutlulugumuzu paylasiriz. Birlikte büyütüruz:)))
Hepinizi bekliyorum
Bebis bekleyenler
TurkuazKrampon bat 22 nisan
@pinpirik90 bat 17 nisan
@suerol bat 2 mayis
@meraklilarca bat 17 mart
@sngl cnsz bat 18 nisan
@busraangell bat 10 nisan
@Tekirdagli4259 bat 31 mart
@tugsem_10 bat 2 mayis
@maviturna bat 27 nisan
@berser34 bat 20 mart
@melikeecgl 6 ay ara
@zehzeh2 bat 18 nisan
@Bejan19 bat 1 nisan
@esmer58 bat 16 nisan
@Ebrarr60 ara verdi
@Kelebek090 28 nisan
Mucize2107 bat 28 nisan
@bayanbilge bat 31 mart
@maviucurtma33 bat 15 nisan
Yemyesilbirdeniz bat 10 nisan
@tulinkrc bat 30 mart
@Elonee bat 9 nisan
@Whowiangirl bat 16 nisan
@Mertege123 bat 27 nisan
@Whiteandblue
@mervem-metem bat 11 nisan
@GorTuu bat 4 nisan
@yagmur_20 bat 13 nisan
@Tuma479 bat 22 mart
@Dykdyk bat 13 nisan
@Birumut55 bat 26 nisan
@Saman Alevi bat 5-10 nisan
@glry21 bat 20 nisan
@mervebil bat 24 nisan
Minnakbebis bat 3 nisan
S Sweetpeas bat 29 mart
@LeylaKaya bat 19 nisan
@oglumunannesiyim1 belirsiz
@Evlimutluanne mayis
@TUBA48 bat 22 nisan
@Babies16 bat 23 nisan
@dcygs bat 12 mart
@Eylul41213 bat 14 mart
@Rabisscyln bat 26 nisan
@kafamdasorular_ bat 8 nisan
@mmmerwe bat 5 nisan
@venuskelebek bat 1 nisan
@nakkash ..
@leydii18 bat 21 nisan
@yesa1 ara verdi
@pinar_2885 bat 25 nisan
@Zuzupink bat 11 nisan
@Yagmureylul bat 15 mart
n-u-r06 bat 9-10 nisan
@Korkmaz87 bat 23 nisan
@Zeze493 bat 23 nisan
@ankmutsuz bat 15 nisan
Burcummmmm123 bat 20 nisan
@jeway bat 9 nisan
Smydnz bat 22 nisan
@novasa bat 28 nisan
@Elifimm27 bat 26 mart
@Atabetul bat 21 nisan
@parcalandim bat 10 nisan
@LATAHZEN02 bat 22 mart
@S_V_S_88 bat 22 nisan
@Kelebekcikkk bat 14 nisan
@Sweet03 bat 14 nisan
@suleyagmur__ bat 17 nisan
@hepumutvar bat 11 nisan
@bebisimibeklerkenkalp bat 7 nisan
@just__married bat 28 nisan
NasilYarDiyeyim bat 15 nisan
@Nilgunsonernaim bat 21 mart
@Mrsmelike bat 23 nisan
@Detas09 bat 22 nisan
@fthdry bat 22 nisan
@gzmdncr33 bat 29 nisan
@Meri4141 bat 8 nisan
@befer bat 2 nisan
@Angelesra81 bat 6 nisan
@assmnm bat 22 nisan
@UKALA-07 bat 24 nisan
@kadriyeknk bat 7 mayis
@gulsen001 bat 4 mayis
@drepsi76 bat 6 nisan
D Dmmmtt bat 6 nisan
@gulehasret bat 9 nisan
.... HAMİLELER ...
@busra-drnk(topigimizin ilk hamilesi)
@utkumuz
@Caranzy
@mtad2611
@Kismetim1234
@Frdglr
@maiiigokyuzu
@merymm92
@sylvia plathERKEK
@Semamelek
@kapadokyam
@Nurnur71
@kkk91
@hasatvakti
@hayal kocak
@karayipkorsani
@seda7782
@mandarin123
@juliate
@mina retriever
@Bebegimgelsene
@banukrc
@mmavi_21
@osskem
@Bendenizdebirgemi
@mathea
Canım bu aralar giremedim buralara hiç.. benim yeni bat 26 nisan@Bejan19 @bayanbilge S Sweetpeas @TUBA48 @Eylul41213 @dcygs @venuskelebek @Yagmureylul @gulsen001 @Nilgunsonernaim
Hanımlar batlar geçmiş adet oldunuz mu? Hayırlı haberiniz var mı bize? Yeni batlar lütfen..
2 günde olması normal ama sen 3.gün akşam yaptırmışsındaha kadin doguma gidemedim.acildeki doktor ilkinde degerin dusuk 2 3 gun sonra gel yukseldiyse kadin doguma gidersin gebelik var ama degerin yukselcek dedi. Bende gittim degerim 360 a cikti. Dahiliye doktoru bakti bu cok dusuk falan dedi ama 2 gunde 360 oldu normal degil mi ya
Canım ben bu ay yaptırdım bunu fakat eşim pek sevmediği için hergün düzenli yemiyo ben hergün aç karnına 1 tane yiyorum Rabbim inşaAllah şifamızı bundan verir fakat kilosu o kadar pahalı değil 35 liraya aldım benGüzel anne adayları günaydın rabbim tez zamanda hayırlısıyla evlat nasip etsin hepimize. Evladı olanlara acılarını göstermesin rabbim.. Bu ay bebiş olmazasa 41 acve hurması alıp 41 kişiye dağıtcak kuran kursuna gittiğim hocam kızlar sizde deneyin ( acve) hurması olucak ve 41 kişiye dağıtılcak eşimizle beraber yiğeceğiz kilosu 90 100 lira falan hurmanın
Bende sordm canm öyle dediler acve hurmasına eşininde yemesi gerekiyor rabbim nasip etsin, insallah şifa olurCanım ben bu ay yaptırdım bunu fakat eşim pek sevmediği için hergün düzenli yemiyo ben hergün aç karnına 1 tane yiyorum Rabbim inşaAllah şifamızı bundan verir fakat kilosu o kadar pahalı değil 35 liraya aldım ben
Bir gelişme var mı canım?Kızlar test yaptım hcg 133.3 çıktı kanamam devam ediyor düşük yapıyorsun dedi testi yarın tekrarla söyledi dua edin bebeğim benimle kalsın
Canım ben bu ay yaptırdım bunu fakat eşim pek sevmediği için hergün düzenli yemiyo ben hergün aç karnına 1 tane yiyorum Rabbim inşaAllah şifamızı bundan verir fakat kilosu o kadar pahalı değil 35 liraya aldım ben
bugün gittim kadın doguma ve degerin çok iyi yükselmiş dedi. ve cok yeni oldugu için keseyi göremeyiz dedi ama sonra bi baktı çok küçük bi kese var ama biraz daha gecsın dedı. haftaya cuma yine gigidem folik asit verdi.. Allahım inşallah isteyen herkese nasip etsinn2 günde olması normal ama sen 3.gün akşam yaptırmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?