- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #8.741
Belirtilerin varmıydı cnmbugün gittim kadın doguma ve degerin çok iyi yükselmiş dedi. ve cok yeni oldugu için keseyi göremeyiz dedi ama sonra bi baktı çok küçük bi kese var ama biraz daha gecsın dedı. haftaya cuma yine gigidem folik asit verdi.. Allahım inşallah isteyen herkese nasip etsinn
ben birazda belirtilerimden bildim. Surekli tuvalete gidiyordum uykum geliylrdu surekli. Birde goguslerim aciyordu adet acoaindan farkliydi.birde bu akinti , mkde bulantisi , bas donmesi falan oyle olmuyor yani. Mesela daha bulantim baslamadi bile cnmBelirtilerin varmıydı cnm
Benmde yorgunluk ve idrara cıkmam var cnm pskolojik yada üşüttümben birazda belirtilerimden bildim. Surekli tuvalete gidiyordum uykum geliylrdu surekli. Birde goguslerim aciyordu adet acoaindan farkliydi.birde bu akinti , mkde bulantisi , bas donmesi falan oyle olmuyor yani. Mesela daha bulantim baslamadi bile cnm
Zaten önemli olan rahimde bebeğin görünmesi canım çok şükür ki senin görünmüş çünkü herkes başka bişey söylüyo mesela ben dış gebelik geçirdiğimde değerim normal yükselirken 3 gün sonra yaptırmıştım senin gibi o zamanda iyiydi sonra birden az az yükselmeye başladı ve kese görünmedi ve dış gebelik olduğu anlaşıldı neyse ki senin öyle olmamışbugün gittim kadın doguma ve degerin çok iyi yükselmiş dedi. ve cok yeni oldugu için keseyi göremeyiz dedi ama sonra bi baktı çok küçük bi kese var ama biraz daha gecsın dedı. haftaya cuma yine gigidem folik asit verdi.. Allahım inşallah isteyen herkese nasip etsinn
Amin inşaAllah canım bakalım zorla yediricem yiyemezsede Rabbim onunda şifasını verir tevekkül ediyorum bol bolBende sordm canm öyle dediler acve hurmasına eşininde yemesi gerekiyor rabbim nasip etsin, insallah şifa olur
insallah vardir bebegin cnm. Adetin gecti miBenmde yorgunluk ve idrara cıkmam var cnm pskolojik yada üşüttüm
Aynı durumdayım ben de tek ilişki oldu sayılır 2 gün geçti ama test yapmaktan bıktığım için artık yapmıyorum bile :) ben de tedaviye başlamayı düşünüyorum bu ayReglime 2 gun kaldı, hoş döngüm kısa olduğu için 4 güne de sarkabilir. Göğüslerim acayip acıyor, normalde regli öncesi ağrım yok denecek kadar az olur. Olmaz bile denebilir. Tek ilişki ile hamile kalamayacağım için ve önümüzdeki ay tedaviye başlayacağım için heveslenemiyorum bile
Regli olarak öğrenmek daha az acıtıyor insanın canını bende günüm geçmeden test yapmak istemiyorum o yüzden genelde. Ama senin günün geçmiş, stres yapmaktan ve içten içe umutlanmaktansa ( ben olsam günüm geçince ümitlenirdim ) yap bir test benceAynı durumdayım ben de tek ilişki oldu sayılır 2 gün geçti ama test yapmaktan bıktığım için artık yapmıyorum bile :) ben de tedaviye başlamayı düşünüyorum bu ay
Bi hafta süre verdim kendime aslında ümitlenmek de değil de Allah nasip ettiyse bi şekilde olur diyor insan :) bi de genelde pazarları buluyor reglim yarını da atlatırsam kısmet:) tek tüplüyüm bi de ihtimaller oldukça düşük :)Regli olarak öğrenmek daha az acıtıyor insanın canını bende günüm geçmeden test yapmak istemiyorum o yüzden genelde. Ama senin günün geçmiş, stres yapmaktan ve içten içe umutlanmaktansa ( ben olsam günüm geçince ümitlenirdim ) yap bir test bence
Hakkında hayırlısı olsun. Allah gönlüme göre versin. Haklısın Allah nasip ettiyse bir şekilde olurBi hafta süre verdim kendime aslında ümitlenmek de değil de Allah nasip ettiyse bi şekilde olur diyor insan :) bi de genelde pazarları buluyor reglim yarını da atlatırsam kısmet:) tek tüplüyüm bi de ihtimaller oldukça düşük :)
Amin canım inşallah hepimizin istediği gibi olur her şeyHakkında hayırlısı olsun. Allah gönlüme göre versin. Haklısın Allah nasip ettiyse bir şekilde olur
Orası hiç belli olmaz yeter ki Rabbim ol desin belkide hamilesin bi bakmışsın tedaviye gerek kalmadan bebeğin gelirReglime 2 gun kaldı, hoş döngüm kısa olduğu için 4 güne de sarkabilir. Göğüslerim acayip acıyor, normalde regli öncesi ağrım yok denecek kadar az olur. Olmaz bile denebilir. Tek ilişki ile hamile kalamayacağım için ve önümüzdeki ay tedaviye başlayacağım için heveslenemiyorum bile
Galiba umut yok yumurta catlamyck bende RABBİM sana tevekkül ediyorum sen nasip et olsun artik. Tkmiym diyorm ama benden 7 ay sonra evlenen kuzenim hamile ve kizkardeside ondn 1 hafta sonra evlendi ve şimdi 1 aylık olmuş en yakin arkadasm benden 1 sene sonra evlendi ve hamile kaldı bazen neden diye sormuyr değilim isyan etmiyrm çok şükür elhamdülillah her halimize ama kaynanam eşimin teyzeleri çok üstüme gelmeye basladilr ben stres yapmasm da onlar yüzünden boğulmak uzereym kızlar birtek burda rahatliyrm lütfen beni mazur görün sürekli yaziyrm cevp bekliyorm ama ne yapacağımi bilmiyorum artıkKızlar 4 günlük ovulasyon testlerim bugün yumurtlama günüm ama bugünde sabah yaptım bisey çıkmadı offffEki Görüntüle 1979265
inşallah canım, haklısın herşey Allah'tan... büyük sürpriz olur yalnız bana.Orası hiç belli olmaz yeter ki Rabbim ol desin belkide hamilesin bi bakmışsın tedaviye gerek kalmadan bebeğin gelir
Allah dermansız dert vermesin kuzum, gerisi bir şekilde hallolur. Benimle evlenen arkadaşlarım 2. Çocuğa hatta 3. Çocuğa geçti.. yaşıtlarım konusuna hiç girmiyorum. Eşim ile de ayrıyız, iş dolayısı ile. Hiç umutsuz değilim... tedavisi var bunun daha.. öyle de olmazsa vardır bunda da bir hayır. Ama en önemli ayrıntı neymiş biliyor musun herkes hemfikir.. "ne kadar az stres ve üzerine düşünme o kadar kolay bebek"Galiba umut yok yumurta catlamyck bende RABBİM sana tevekkül ediyorum sen nasip et olsun artik. Tkmiym diyorm ama benden 7 ay sonra evlenen kuzenim hamile ve kizkardeside ondn 1 hafta sonra evlendi ve şimdi 1 aylık olmuş en yakin arkadasm benden 1 sene sonra evlendi ve hamile kaldı bazen neden diye sormuyr değilim isyan etmiyrm çok şükür elhamdülillah her halimize ama kaynanam eşimin teyzeleri çok üstüme gelmeye basladilr ben stres yapmasm da onlar yüzünden boğulmak uzereym kızlar birtek burda rahatliyrm lütfen beni mazur görün sürekli yaziyrm cevp bekliyorm ama ne yapacağımi bilmiyorum artık
Yarn yada öbürgün olmam lazım bakalım canım hayırlısıinsallah vardir bebegin cnm. Adetin gecti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?