2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Aynen canm dert veren dermanini da veriyor elbet umudumu asla yitirmem ama den söyle biz böyle nasıl stres yapmayalm yaa

Aynen canm dert veren dermanini da veriyor elbet umudumu asla yitirmem ama den söyle biz böyle nasıl stres yapmayalm yaa
Yürüyüş, spor çok iyi geliyor diyorlar. Ben çalışıyorum, işim zaten çok stresli ve o kadar yorgun geliyorum ki değil spor biri eve gelince ayağa kalk diyecek diye ödüm kopuyor. Eğer şartların uygunsa spor yap canım, denemiş olursun

Valla canım geçen aya kadar kılımı kıpırdatmadm sporda neymis. Ama bu ay stres falan yapmycm diye kendimi farkli şeylere yonlendiriyrm arada çıkıyorum yarm saat dahi olsa yürüyorum evde çok fazla sıkılıyorum eşim gelene kadar sıkıntıdan oturup ağlardım o derece

Cnm sürekli kafayı başka şeylerle meşgul etmek lazım sürekli bireylerle uğraş alışveriş yap temizlik yap gezmeye git insan unutuyor

Paylaşımın için sağol cnm.cok güzel olmuş. Umarım sifasini bulursun başladin mi?

Belli olmaz o isler:) inşallah hayırlı haberlerini aliriz

Cnm sürekli kafayı başka şeylerle meşgul etmek lazım sürekli bireylerle uğraş alışveriş yap temizlik yap gezmeye git insan unutuyor
Öyle yapmaya çalışıyorum canm çıkıyorum yürüyorum hoş gidick yerm yok burda ama eşim elinden geldigince annemlere ablamlara götürüyor sagolsn. Bakalim RABBİM herşeyin hayırlısını nasip etsin

Amin cnm. Düşünmemek lazım ben bu ay bayağı saldim bakalim

Aa neden oyle oldu ki tatlım bende yaptım soğan suyu ama hiçbirşey olmadi bana başka bisey dokunmuş olmasın bir de ikisini birlikte yapma yarar saglicam derken zararı olur mazallah ilk önce soğan suyu yap içini temizle sonra bal yap. Devam ettinmi bi daha oldu mu baş dönmesi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…