- 14 Mayıs 2014
- 349
- 222
- 103
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #8.761
Yarn yada öbürgün olmam lazım bakalım canım hayırlısıinsallah vardir bebegin cnm. Adetin gecti mi
2 güne bir tekrarla canımKizlar adetim 2 gun gecikmisti ve kan testinde 16.54 cikti hcg...2 gun gecikme için 16.54 anormal bir deger mi???
Aynen canm dert veren dermanini da veriyor elbet umudumu asla yitirmem ama den söyle biz böyle nasıl stres yapmayalm yaaAllah dermansız dert vermesin kuzum, gerisi bir şekilde hallolur. Benimle evlenen arkadaşlarım 2. Çocuğa hatta 3. Çocuğa geçti.. yaşıtlarım konusuna hiç girmiyorum. Eşim ile de ayrıyız, iş dolayısı ile. Hiç umutsuz değilim... tedavisi var bunun daha.. öyle de olmazsa vardır bunda da bir hayır. Ama en önemli ayrıntı neymiş biliyor musun herkes hemfikir.. "ne kadar az stres ve üzerine düşünme o kadar kolay bebek"
Yürüyüş, spor çok iyi geliyor diyorlar. Ben çalışıyorum, işim zaten çok stresli ve o kadar yorgun geliyorum ki değil spor biri eve gelince ayağa kalk diyecek diye ödüm kopuyor. Eğer şartların uygunsa spor yap canım, denemiş olursunAynen canm dert veren dermanini da veriyor elbet umudumu asla yitirmem ama den söyle biz böyle nasıl stres yapmayalm yaa
Valla canım geçen aya kadar kılımı kıpırdatmadm sporda neymis. Ama bu ay stres falan yapmycm diye kendimi farkli şeylere yonlendiriyrm arada çıkıyorum yarm saat dahi olsa yürüyorum evde çok fazla sıkılıyorum eşim gelene kadar sıkıntıdan oturup ağlardım o dereceYürüyüş, spor çok iyi geliyor diyorlar. Ben çalışıyorum, işim zaten çok stresli ve o kadar yorgun geliyorum ki değil spor biri eve gelince ayağa kalk diyecek diye ödüm kopuyor. Eğer şartların uygunsa spor yap canım, denemiş olursun
İyiyiz beklemedeyiz:) sen nasılsın? :)Kizlar selamlar 2 gün cezaliydim giremedim maalesef nasılsınız?
Iyiyim bende sanırım bugün benim yumurta catlayacak dün yaptım 2.cizgi koyulasmis bugün de yapicam akşamı degerlendircez bakalimİyiyiz beklemedeyiz:) sen nasılsın? :)
Cnm sürekli kafayı başka şeylerle meşgul etmek lazım sürekli bireylerle uğraş alışveriş yap temizlik yap gezmeye git insan unutuyorAynen canm dert veren dermanini da veriyor elbet umudumu asla yitirmem ama den söyle biz böyle nasıl stres yapmayalm yaa
Rabbim gönlünüzce göre versinİnş dua edelim birbirimize canım
Paylaşımın için sağol cnm.cok güzel olmuş. Umarım sifasini bulursun başladin mi?Hurma, Kur’anda pek çok ayette bahsi geçen bir meyvedir. Her geçen gün keşfedilen faydaları hurmayı, hem gıda hem de ilaç olarak kullanılan bir besin haline getirmiştir. Hurmanın sahip olduğu bu özelliklere Meryem Suresi’nde dikkat çekilmiştir.Allah’ın, Hz. Meryem’e “hurma yemesini” bildirmesinin pek çok hikmeti vardır. Hz. Meryem’in doğumunu kolaylaştırmak için sunduğu nimetlerden biri olan hurmanın, özellikle hamile olan ve doğum yapan kadınlar için önemi ve faydaları, bugün bilimsel olarak da bilinmektedir. Hurma, içerdiği %60,65 oran ile en çok şeker içeren meyvelerden biridir.
Hurma annenin zayıf düşen vücuduna enerji ve canlılık kazandırmakta, aynı zamanda da yeni doğan bebeğe gerekli olan sütün oluşabilmesi için, süt hormonlarını harekete geçirmekte ve anne sütünü çoğaltmaktadır.İmam-ı Bezzaz şöyle bahseder; Bir gün huzuru saadete bir kimse gelir, elinde yanmış bir hurma dalını gösterip: Ya Muhammed (s.a.v.), bu hurma dalını dik, şayet hurma yeşerirse biz de senin Peygamberliğini tasdik ederiz, dediler. Rasulullah (s.a.v.) yanmış hurma dalını yere dikti. O hurma dalından mucize olarak hurma hasıl oldu, meyve verdi. İşte bu mucize hurma Acve hurmasıdır.(Hac rehberi, F. Yılmaz Yüceler, s.224)
Geçmiş olsun çok cnm ara verdi yazdım listeye. Tekrar başlayıp devam etmek istersen biz burdayiz:)),?!
Canım ben ara veriyorum kist ve guatır varmış bende ilaç tedavisi falan inş isteyen herkes anne olur dualarım sizinle
Belli olmaz o isler:) inşallah hayırlı haberlerini alirizReglime 2 gun kaldı, hoş döngüm kısa olduğu için 4 güne de sarkabilir. Göğüslerim acayip acıyor, normalde regli öncesi ağrım yok denecek kadar az olur. Olmaz bile denebilir. Tek ilişki ile hamile kalamayacağım için ve önümüzdeki ay tedaviye başlayacağım için heveslenemiyorum bile
Öyle yapmaya çalışıyorum canm çıkıyorum yürüyorum hoş gidick yerm yok burda ama eşim elinden geldigince annemlere ablamlara götürüyor sagolsn. Bakalim RABBİM herşeyin hayırlısını nasip etsinCnm sürekli kafayı başka şeylerle meşgul etmek lazım sürekli bireylerle uğraş alışveriş yap temizlik yap gezmeye git insan unutuyor
Amin cnm. Düşünmemek lazım ben bu ay bayağı saldim bakalimÖyle yapmaya çalışıyorum canm çıkıyorum yürüyorum hoş gidick yerm yok burda ama eşim elinden geldigince annemlere ablamlara götürüyor sagolsn. Bakalim RABBİM herşeyin hayırlısını nasip etsin
Canım çok üzüldüm nasılsın var mı bi haber?Kızlar test yaptım hcg 133.3 çıktı kanamam devam ediyor düşük yapıyorsun dedi testi yarın tekrarla söyledi dua edin bebeğim benimle kalsın
Aa neden oyle oldu ki tatlım bende yaptım soğan suyu ama hiçbirşey olmadi bana başka bisey dokunmuş olmasın bir de ikisini birlikte yapma yarar saglicam derken zararı olur mazallah ilk önce soğan suyu yap içini temizle sonra bal yap. Devam ettinmi bi daha oldu mu baş dönmesi?Kizlar ben sogan kurune bugun basladim ya bende fena sersemlik yapti tansiyon 8/4 kafami yerden kaldiramiyorum benim durumumu yasayan varmi acaba biraksammi ?ikinci sorum bal tarcin corek otu polen karisimi yaptim sabah bir kasik yiyorum iki kuru ayni anda yapmanin bi sakincasi varmidir acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?