2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Inan çok çok çok üzüldüm canım annene siz mi bakiyorsunuz? Rabbim acil şifalar versin insallah

Minnakbebis hamile:) bizde ha yumurta çatlasin ha ilişki olsun ha tutsun uğraşıyoruz işte bıraktığın gibi:) sen nasılsın? Işe basladinmi?

Valla bende bu ay hiç takmiycm dedim ovulasyon testleri yapiyrm yumurtlama günüm geçti hep negatif negatif çıkınca yine benim morali aşağılara çekti
Var ya bu ovulasyon testleri de insanın moralini bozuyor pozitif olmuyor diye kızdım yapmicam dedim dün akintim geldi hadi yapayım dedim koyulasmay baslamis su anda da akintim geliyor muhtemel en bugün yarın catlicak bugün de test yapinca paylaşıcam seni etiketlerim

Mucize2107 canım bende uyguluyorum hatta yarın son gün inşAllah bendede hiç öyle bir durum olmadı sadece ilk günler biraz sersemlik vardı geçti yerini bel karın ağrısına bıraktı. Aynı anda bal çörekotu yaptım ama erken biraktm onu çünkü çörekotu fazla tüketildiğinde mideye rahatsizlik veriyr. Bence soğan kürüne devam et sakın diğer kürleri daha sonra uygula

Hiç sorma ya gebelik testi yaparken bile bu kadar stresli olmamistm bide ben bol bol aldm hergun sabah aksam yapyrm 5-6 gündür tık yok. Senin bat ne zaman canm adet aralığın ne kadar sürüyor. Etiketle valla merk ederim

Sogan kurunu nasil uyguluyorsunuz ne zaman basladiniz kac gun suruyor

Sogan kurunu nasil uyguluyorsunuz ne zaman basladiniz kac gun suruyor
Canım hamilelik için düşünüyorsan aynen yazdıklarımı uygula ben hem RABBİM nasip ederse hamilelik hemde pko gitsin diye. Adet bittikten 7 ile 3 gün arasında başlaman lazım ben 4. Gün basladm. Sabah akşam yemeklerden 10 dk önce aç karına 1 bardak ılık olarak tuketiyorsun. 15 gün boyunca pes etmeden devm et ağrın akintin olabilir bu gayet normal 15 gün bitmeden bırakma etki etmez.eğer adet olursan bidaha ki adetinden 10 Gün önce aynı sekilde 7 Gün uygula Canm. Ve nasip olursa hamile kaldığını falan öğrenirsen kullanmayi birak. Bu kadar RABBİM hayırlı haberler almayi nasil etsin

Belli olmaz o isler:) inşallah hayırlı haberlerini aliriz
Teşekkür ederim canım, yokluğunu hissettik bir daha gitme bir yerlere benim işim zor ama tayinim çıktı eşim ile bir araya geliyoruz sonunda, taşınma işleri var şimdi. Kendimi yormadan önce dayanamayıp kontrol edeyim dedim tabi ki negatif. Regliyi bekleyeceğiz artık, takvimde günüm yarın görünüyor ama döngüden dolayı 1-2 gün sarkıyor bazen. Hayırlısı artık

Kızlar testi dün tekrarladım kan değerim yükselmiş kesin bir şey için hafta gel kese var mı bakalım hala ara da lekelerim var progestan clexane iğne kullanıyorum benim geçmişte 3 tane kalbi durmuş gebeliklerim var 4 de bir kızım oldu şimdi ikincisini istiyorum duâ edin kızıma bir kardeş olsun

Kızlar testi dün tekrarladım kan değerim yükselmiş kesin bir şey için hafta gel kese var mı bakalım hala ara da lekelerim var progestan clexane iğne kullanıyorum benim geçmişte 3 tane kalbi durmuş gebeliklerim var 4 de bir kızım oldu şimdi ikincisini istiyorum duâ edin kızıma bir kardeş olsun

Dualarım seninle canım. Moralini yüksek tut. Herşey iyi olacak.

Henüz kırmızılar yok ama 6 gün önceden tahmin eden erken gebelik testi negatif çıkınca doktora gittim smear testi ve kontrol oldum. Adet bitince tekrar gidicem yumurta takibi için.
Inşallah her şey yolunda gider cnm bizi habersiz birakma

Hiç sorma ya gebelik testi yaparken bile bu kadar stresli olmamistm bide ben bol bol aldm hergun sabah aksam yapyrm 5-6 gündür tık yok. Senin bat ne zaman canm adet aralığın ne kadar sürüyor. Etiketle valla merk ederim
Ederim tabi. Valla geçen ay 33.gunde çatladı yumurta 51 gün de adet oldum bugün de 26.gunum ama catlayacak sanırım hissediyorum birazdan yapicam ovu. Senin dongun nasıl? Kaç tane aldin ovu

Ay cnm duygulandırdı beni sağol. Sizlerde iyiki varsiniz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…