2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Tüm dualarim ve kalbim seninle cnm inan

Ederim tabi. Valla geçen ay 33.gunde çatladı yumurta 51 gün de adet oldum bugün de 26.gunum ama catlayacak sanırım hissediyorum birazdan yapicam ovu. Senin dongun nasıl? Kaç tane aldin ovu
Valla canım bende geçen ay 56 gün adet gördüm oda söktürücü kullandm yoksa olmayacktm bu ay ilk defa ovu. testi yapiyrm. 20 adet aldım canm geç geldiği için 17. gün basladm 3 gündür sanki adet oluckmsm gibi sancilarm oluyr bakalm artık

Negatifmi çıktı testlerin?

Tesekk
Tesekkur ederim saol..bi de nasil yapiyoruz bir sogan ni haslaniyo

Bal corek otunu biraktim TurkuazKrampon suann sogan suyunu iki öğün kacirdim gorumcemlerdeyim yanlarinda yapamiyorm aksama ewime gecicem kaldigim yerden devam insallah birsey olmaz degilmi dun sabah ictigimde yine bas donmesi halsizlik yapti esimde birak diyip duruyo ama devam edicemm cunku faydasi cokmus

R
Tesekk

Tesekkur ederim saol..bi de nasil yapiyoruz bir sogan ni haslaniyo
Canım sabah taze akşam taze olmasi lazm sabah yaptığını akşam içme. Birtane yemeklik soğanı 4 e böl 2 su bardağı suyu kaynat ama normal olarak kaynasn öyle su ısıtıcı kullanma. Su kaynadıktan sonra soğan i içine at 5 dk kaynat altını kapat ve ılımasını bekle bunu sabah akşam taze olarak uygula

Faydası çok tabi yanında başka bisey yapma. 2 defadan bisey olmaz ama bi da aksatma cnm

bağıra bağıra ağlayasım var bugün yıne adet oldum kafamı vuracam yerden yere millet ilk günden kalıyor ya

Minnakbebis hamile:) bizde ha yumurta çatlasin ha ilişki olsun ha tutsun uğraşıyoruz işte bıraktığın gibi:) sen nasılsın? Işe basladinmi?
Hayırlı olsun hamilemize:) yok canım baya başvuru yaptım ama daha olmadı malesef annemde taşındı bi baktım bebek küveti oyuncak falan almış bunlar ne dedim torunuma aldım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…