- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #8.801
Tüm dualarim ve kalbim seninle cnm inanKızlar testi dün tekrarladım kan değerim yükselmiş kesin bir şey için hafta gel kese var mı bakalım hala ara da lekelerim var progestan clexane iğne kullanıyorum benim geçmişte 3 tane kalbi durmuş gebeliklerim var 4 de bir kızım oldu şimdi ikincisini istiyorum duâ edin kızıma bir kardeş olsun
Valla canım bende geçen ay 56 gün adet gördüm oda söktürücü kullandm yoksa olmayacktm bu ay ilk defa ovu. testi yapiyrm. 20 adet aldım canm geç geldiği için 17. gün basladm 3 gündür sanki adet oluckmsm gibi sancilarm oluyr bakalm artıkEderim tabi. Valla geçen ay 33.gunde çatladı yumurta 51 gün de adet oldum bugün de 26.gunum ama catlayacak sanırım hissediyorum birazdan yapicam ovu. Senin dongun nasıl? Kaç tane aldin ovu
Negatifmi çıktı testlerin?Valla canım bende geçen ay 56 gün adet gördüm oda söktürücü kullandm yoksa olmayacktm bu ay ilk defa ovu. testi yapiyrm. 20 adet aldım canm geç geldiği için 17. gün basladm 3 gündür sanki adet oluckmsm gibi sancilarm oluyr bakalm artık
İnsallah kuzum ya rabbim hepimize nasip etsinBebis seninledir inşallah umarım gelmez kirmizilar:))
Tesekkur ederim saol..bi de nasil yapiyoruz bir sogan ni haslaniyoCanım hamilelik için düşünüyorsan aynen yazdıklarımı uygula ben hem RABBİM nasip ederse hamilelik hemde pko gitsin diye. Adet bittikten 7 ile 3 gün arasında başlaman lazım ben 4. Gün basladm. Sabah akşam yemeklerden 10 dk önce aç karına 1 bardak ılık olarak tuketiyorsun. 15 gün boyunca pes etmeden devm et ağrın akintin olabilir bu gayet normal 15 gün bitmeden bırakma etki etmez.eğer adet olursan bidaha ki adetinden 10 Gün önce aynı sekilde 7 Gün uygula Canm. Ve nasip olursa hamile kaldığını falan öğrenirsen kullanmayi birak. Bu kadar RABBİM hayırlı haberler almayi nasil etsin
Bal corek otunu biraktimMucize2107 canım bende uyguluyorum hatta yarın son gün inşAllah bendede hiç öyle bir durum olmadı sadece ilk günler biraz sersemlik vardı geçti yerini bel karın ağrısına bıraktı. Aynı anda bal çörekotu yaptım ama erken biraktm onu çünkü çörekotu fazla tüketildiğinde mideye rahatsizlik veriyr. Bence soğan kürüne devam et sakın diğer kürleri daha sonra uygula
Canım sabah taze akşam taze olmasi lazm sabah yaptığını akşam içme. Birtane yemeklik soğanı 4 e böl 2 su bardağı suyu kaynat ama normal olarak kaynasn öyle su ısıtıcı kullanma. Su kaynadıktan sonra soğan i içine at 5 dk kaynat altını kapat ve ılımasını bekle bunu sabah akşam taze olarak uygulaTesekk
Tesekkur ederim saol..bi de nasil yapiyoruz bir sogan ni haslaniyo
İnş cnmInşallah her şey yolunda gider cnm bizi habersiz birakma
Ben dünde olmadım bugünde olmadım hiç gecikmezdim ümitliyim :))
Faydası çok tabi yanında başka bisey yapma. 2 defadan bisey olmaz ama bi da aksatma cnmBal corek otunu biraktimTurkuazKrampon suann sogan suyunu iki öğün kacirdim gorumcemlerdeyim yanlarinda yapamiyorm aksama ewime gecicem kaldigim yerden devam insallah birsey olmaz degilmi dun sabah ictigimde yine bas donmesi halsizlik yapti esimde birak diyip duruyo ama devam edicemm cunku faydasi cokmus
Amin cnm cumlemizeBugün bir kez daha istedim bir bebegimin olmasını yinede sadece YÜCE RABBİM e sığınabiliyorum RABBİM hayırlısıyla en hayırlısını versin inşallah
bağıra bağıra ağlayasım var bugün yıne adet oldum kafamı vuracam yerden yere millet ilk günden kalıyor yaben birazda belirtilerimden bildim. Surekli tuvalete gidiyordum uykum geliylrdu surekli. Birde goguslerim aciyordu adet acoaindan farkliydi.birde bu akinti , mkde bulantisi , bas donmesi falan oyle olmuyor yani. Mesela daha bulantim baslamadi bile cnm
hic uzulme canimm. bak burda hepimiz ayni derdi yasiyoruz. herseyin bi zamani var demekki. hayrlisi olsun herseyin. uzmd kndonibağıra bağıra ağlayasım var bugün yıne adet oldum kafamı vuracam yerden yere millet ilk günden kalıyor ya
Üzme kendiniiii vardır bunda da bir hayır. Sen böyle yazınca Benim de ağlayasın geldi.bağıra bağıra ağlayasım var bugün yıne adet oldum kafamı vuracam yerden yere millet ilk günden kalıyor ya
Hayırlı olsun hamilemize:) yok canım baya başvuru yaptım ama daha olmadı malesef annemde taşındı bi baktım bebek küveti oyuncak falan almış bunlar ne dedim torunuma aldım dediMinnakbebis hamile:) bizde ha yumurta çatlasin ha ilişki olsun ha tutsun uğraşıyoruz işte bıraktığın gibi:) sen nasılsın? Işe basladinmi?
Hayırlı olsun hamilemize:) yok canım baya başvuru yaptım ama daha olmadı malesef annemde taşındı bi baktım bebek küveti oyuncak falan almış bunlar ne dedim torunuma aldım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?