- 19 Eylül 2016
- 148
- 127
- 33
- 34
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
Ay bari 25 ine kadar olmayalim da heyecan olsun ☺25 subat cumartesi sabah yapiyoruz :) benim pek duzenli olmadigi icin kesin diyemiyorum :) benimde agrilarim basladi. Ama allahtan umit kesilmez yinede
Ben onun ovu testini kullandim gayet iyi
Bende netten onun testlerini sipariş verdim ulaşınca elime başlıcam yapmaya sanki benimkide marta kalacak gibi hissediyorumBen onu kullanıyorum canım. Netten uyun fiyatlı oluyo. Bu sitede bayaa kullanan var memnun olmayan görmedim
Son 4 gün desene hayde hayirlisi25 subat cumartesi sabah yapiyoruz :) benim pek duzenli olmadigi icin kesin diyemiyorum :) benimde agrilarim basladi. Ama allahtan umit kesilmez yinede
Yok cnm daha 10 gün var adet olmama (tahmini)Adet mi oldun?
Tamam o zaman süperYok cnm daha 10 gün var adet olmama (tahmini)
Keşke hamile kalır kalmaz belli eden bi test olsa sabah akşam yapardık herhaldeCnm ben o markayi kullanıyorum. Bayağı iyi diye duydum ama 5 gündür 2.cizgi aynı ya bende bi sorun var ya testlerde
Tamam canım TeşekkürlerErken cnm bekle batini
Amin ya :) sabah 6 da uyanirim heralde
Canım biz ilişki olali 5 gün falan oluyor bugün eşim diyor ki hadi o kadar test aldin yapsana gebelik testi diyor.Keşke hamile kalır kalmaz belli eden bi test olsa sabah akşam yapardık herhalde
Ayy hepimiz bi komigiz ya toptan kafayi siyirdikHer dakika tuvalete gidip acaba geldimi diye bakmaktan helak oldum kızlar
Ayy inşallah.cnmBen de 26 sında yapcam eşimin doğum gününde yani inşallah ona böylesine güzel bi hediye verebilirim
Baska bir rahatsizlik olabilir mi canim. Midede agri duymadim daha önce. ?kızlar lütfen yardım edin adetime daha var ama kasıklarımda ve midemde agri var bu neden olabilir son adetim 4şubatdı bu hamilelik ola bilirmi sizce?genelde böyle oldukda hep adet olurum zamanında ama şimdi bilemiyorum gene hamile kalamadım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?