2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Cok tesekkurler canım bu ay deneyeyim insallah..

Kızlar bu ay belirtilere takılmıycam diyorum ama sizleri okuyunca acabamı demeden geçemiyorum bu aralar biraz ayakta kalıyım belim felaket ağrıyo bat 20 ama şimdiden 2 tane sivilcem çıktı onunlamı alakalı onuda bilmiyorum ama bu ay hsg çekildi herşey temiz folik asit ve okuttuğum hurmaları kullanıyorum ovulasyon testinde pozitifi yakaladım ama gerisini tamamen Rabbime bıraktım ve tam anlamıyla teslim oldum hakkımızda hayırlısı olsun ve nisan ayı mübarek Recep ayı bize şifa olsun inşaAllahhhhhhh

Rabbim inşallah mübarek üç ayların hürmetine psikolojik baskıdan tuttu tutacak tutmadı mı huzursuzluğundan kurtulmayı nasip etsin inşallah en kısa tez zaman da eli ayağı düzgün hastalıksız kusursuz sağlıklı ahlaklı imanlı evlatlar ihsan etsin

İnşallah canım cok amin rabbim üc ayların yüzüsuyu hürmetine kimin kalbinde ne dilek varsa hayırlısıyla versin insallah tez vakitte

TurkuazKrampon ne yaptın canm ovu. testi yaptın mı ben yaptım negatif herzman ki gibi ama şimdi baktm kremsi bi akintim geliyr yoğun şekilde
Cnm ya ben yanlış yaptım ovu testini çok su içtim ve beklemeyi unuttum çok çok açık renkliydi idrar dünden bile daha silik çıktı bugün o kadar akinti geldi ki anlatamam kesin daha koyu çıkardı ama yanlış yaptım tekrar yapmalimiyim yada yarın mi yapsam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…