- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #8.821
bağıra bağıra ağlayasım var bugün yıne adet oldum kafamı vuracam yerden yere millet ilk günden kalıyor ya
R
Canım sabah taze akşam taze olmasi lazm sabah yaptığını akşam içme. Birtane yemeklik soğanı 4 e böl 2 su bardağı suyu kaynat ama normal olarak kaynasn öyle su ısıtıcı kullanma. Su kaynadıktan sonra soğan i içine at 5 dk kaynat altını kapat ve ılımasını bekle bunu sabah akşam taze olarak uygula
Ne demek canm inşAllah işe yararCok tesekkurler canım bu ay deneyeyim insallah..
Insallah birsey olmaz kuzummmm aksatmamm insallahhhFaydası çok tabi yanında başka bisey yapma. 2 defadan bisey olmaz ama bi da aksatma cnm
Hadi bakalım inşallah bu ay hayırlısıyla tutarIyiyim bende sanırım bugün benim yumurta catlayacak dün yaptım 2.cizgi koyulasmis bugün de yapicam akşamı degerlendircez bakalim
İnşallah canım cok amin rabbim üc ayların yüzüsuyu hürmetine kimin kalbinde ne dilek varsa hayırlısıyla versin insallah tez vakitteKızlar bu ay belirtilere takılmıycam diyorum ama sizleri okuyunca acabamı demeden geçemiyorum bu aralar biraz ayakta kalıyım belim felaket ağrıyo bat 20 ama şimdiden 2 tane sivilcem çıktı onunlamı alakalı onuda bilmiyorum ama bu ay hsg çekildi herşey temiz folik asit ve okuttuğum hurmaları kullanıyorum ovulasyon testinde pozitifi yakaladım ama gerisini tamamen Rabbime bıraktım ve tam anlamıyla teslim oldum hakkımızda hayırlısı olsun ve nisan ayı mübarek Recep ayı bize şifa olsun inşaAllahhhhhhh
Hayır olmadım ben idrar yaptım negatif çıktı :/
Ama sancım var adet olcak gibi olmuyorum bide göğüslerin çok ağrıyor ve büyüdü biraz
Amin canım insallahRabbim inşallah mübarek üç ayların hürmetine psikolojik baskıdan tuttu tutacak tutmadı mı huzursuzluğundan kurtulmayı nasip etsin inşallah en kısa tez zaman da eli ayağı düzgün hastalıksız kusursuz sağlıklı ahlaklı imanlı evlatlar ihsan etsin
İnsallah vardır bebis canımAma sancım var adet olcak gibi olmuyorum bide göğüslerin çok ağrıyor ve büyüdü biraz
İnşallah canım ya aminİnsallah vardır bebis canım
İdrarda cıkmaya bilir canm bekle bakalımHayır olmadım ben idrar yaptım negatif çıktı :/
Aynen bazı bayanlarda çıkıyor ama bnm negatifti erken olabilir sabredersem adette olmazsam üç dört gün sonra tekrar yaparımİdrarda cıkmaya bilir canm bekle bakalım
İnşallah bebeğin seninledir, ne zor beklemek olsan bir dert olmasan bir dert şu regliyiAynen bazı bayanlarda çıkıyor ama bnm negatifti erken olabilir sabredersem adette olmazsam üç dört gün sonra tekrar yaparım
İnşallah canım aynen valla o kadar bekliyoruz olmayınca da dert oluyor yine beklemek gerekiyor pozitifi bulana kadar ya sabır artıkİnşallah bebeğin seninledir, ne zor beklemek olsan bir dert olmasan bir dert şu regliyi
Cnm ya ben yanlış yaptım ovu testini çok su içtim ve beklemeyi unuttum çok çok açık renkliydi idrar dünden bile daha silik çıktı bugün o kadar akinti geldi ki anlatamam kesin daha koyu çıkardı ama yanlış yaptım tekrar yapmalimiyim yada yarın mi yapsam bilmiyorumTurkuazKrampon ne yaptın canm ovu. testi yaptın mı ben yaptım negatif herzman ki gibi ama şimdi baktm kremsi bi akintim geliyr yoğun şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?