2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Canm zaten ovulasyon varsa çıkar tekrar eger test varsa tekrar dene ve yarin ilk işin bi daha test yapmak olsun

Aynı belirti bendede var ara ara agrı giriyo olcam diyorum olmuyorum
Kızlar size bi ipucu ben çalışırken hamileymisim ama bilmiyordum kasigima sancı girip çıkıyordu girip çıkıyordu bi giriyordu ama nasıl açıyordu karşımda oturan arkadasimin elini tutuyordum o da bu agrilarima taniklik etti ve sen hamilesin dedi tabi ben asla inanmadım meğer hamileymisim sizin nasıl oluyor sanciniz?

Ve o sırada gece vardiyasindaydim 9 kere girip çıktı sancı saymistim:))

Çok aşırı canımı acıtmıyo ama ara ara giriyo agrı sonra hemen geciyo günde 4-5kere oluyodur

Hadi yaa desene aynı günü bekliyoruz inşAllah ikimizde görmeyiz valla bu ağrılara raziym ben
Bende ağrı falan yok ya ben bu ay hiç dinlemiyorum kendimi iman saldim gitti. Ama bence bugün önemli degerlendiricem inşallah akintim çok geldi ve kasiklarimda bi gerginlik var çatladı catlayacak sanırım sen yumurta çaylarını degerlendirdinmi

Valla canm benim 3 gündür fena ağrılarım oluyor adet olucm gibi ama soğan kürü yapmıştır diyorum. Bugünde göğüsler hiç boyle olmazdm normalde adetten 10 gun once göğüsler ağrırdı ama kırmızıları görmeyene kadar sancim olmazdı bu ayri ağrı var. Çay sadece adaçayı içtim bu ay olmazsa diğer ay bibebiriye çayı icicem inşAllah bide her sabah aç karına hurma yumurta gelistiriyrmus

Canım adetine 1 hafta kala içmeyi bırak adaçayını.Gebelikte cok iyi değil çünkü.
Boşver şu ovülasyonu öbürü ay yapma ki umarım gerek kalmaz.İnan o yumurtayı saniyelik hesap yapan cihaz çıkarsalar boş canım maalesef bizim takip etmemizle olmuyor.Ne olur biraz rahatlamaya bak o an geldiğinde şöyle de hemen amannn öyle de aynı böylede yapmıycam bakmıycam kendimi dinlemiycem nasipse zaten olur de geç üstünde durma.Çevre konusunda bende benzer durumdayım arkdş çevrem ve akrabalarm arasında bi ben kaldım. Ama olan bize oluyo inan seni sadece sen iyileştirebilirsin,o an dikkatini anında başka şeye ver.Dua dışında dediğim gibi olcağı varsa olur de geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…