- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #8.841
Bekle bakalim cnm umarım kırmızılar gelmezHayır olmadım ben idrar yaptım negatif çıktı :/
Canm zaten ovulasyon varsa çıkar tekrar eger test varsa tekrar dene ve yarin ilk işin bi daha test yapmak olsunCnm ya ben yanlış yaptım ovu testini çok su içtim ve beklemeyi unuttum çok çok açık renkliydi idrar dünden bile daha silik çıktı bugün o kadar akinti geldi ki anlatamam kesin daha koyu çıkardı ama yanlış yaptım tekrar yapmalimiyim yada yarın mi yapsam bilmiyorum
Aynen canm sağlık olsun sen bi daha dene sabah. Benimde göğüsler hassaslasti yaa anlamadm agrilar devmEki Görüntüle 1979873
Testin bozuklugu için kusura bakmayın kızlar
Smydnz baksana cnm dün daha koyuydu yanlış yaptım yaa
Senin bat ne zaman ?Aynen canm sağlık olsun sen bi daha dene sabah. Benimde göğüsler hassaslasti yaa anlamadm agrilar devm
Bilmiyorum ki canım yapsam çıkarmı acaba
Aynı belirti bendede var ara ara agrı giriyo olcam diyorum olmuyorumAma sancım var adet olcak gibi olmuyorum bide göğüslerin çok ağrıyor ve büyüdü biraz
Varsa çıkabilir cnmBilmiyorum ki canım yapsam çıkarmı acaba
22 nisan takvimde yine gecikmezse tabiSenin bat ne zaman ?
Kızlar size bi ipucu ben çalışırken hamileymisim ama bilmiyordum kasigima sancı girip çıkıyordu girip çıkıyordu bi giriyordu ama nasıl açıyordu karşımda oturan arkadasimin elini tutuyordum o da bu agrilarima taniklik etti ve sen hamilesin dedi tabi ben asla inanmadım meğer hamileymisim sizin nasıl oluyor sanciniz?Aynı belirti bendede var ara ara agrı giriyo olcam diyorum olmuyorum
Benimde 22 nisan:))22 nisan takvimde yine gecikmezse tabi
Daha 2gün gecmiş oluyo en az 1hafta sonra çıkar diyolardı idrarda ondan yapmadım olmadı yarın alabilirsem alayım testVarsa çıkabilir cnm
Hadi yaa desene aynı günü bekliyoruz inşAllah ikimizde görmeyiz valla bu ağrılara raziym benBenimde 22 nisan:))
Çok aşırı canımı acıtmıyo ama ara ara giriyo agrı sonra hemen geciyo günde 4-5kere oluyodurKızlar size bi ipucu ben çalışırken hamileymisim ama bilmiyordum kasigima sancı girip çıkıyordu girip çıkıyordu bi giriyordu ama nasıl açıyordu karşımda oturan arkadasimin elini tutuyordum o da bu agrilarima taniklik etti ve sen hamilesin dedi tabi ben asla inanmadım meğer hamileymisim sizin nasıl oluyor sanciniz?
Ve o sırada gece vardiyasindaydim 9 kere girip çıktı sancı saymistim:))
Şimdi de çıkar eğer varsa ben ilk hamileligimde adetime 1.gun varken yapmistim cikmistiDaha 2gün gecmiş oluyo en az 1hafta sonra çıkar diyolardı idrarda ondan yapmadım olmadı yarın alabilirsem alayım test
Bende ağrı falan yok ya ben bu ay hiç dinlemiyorum kendimi iman saldim gitti. Ama bence bugün önemli degerlendiricem inşallah akintim çok geldi ve kasiklarimda bi gerginlik var çatladı catlayacak sanırım sen yumurta çaylarını degerlendirdinmiHadi yaa desene aynı günü bekliyoruz inşAllah ikimizde görmeyiz valla bu ağrılara raziym ben
Ayy ya evde yok mu test sen hamilesin bence umitlendirmek istemiyorum ama:)Çok aşırı canımı acıtmıyo ama ara ara giriyo agrı sonra hemen geciyo günde 4-5kere oluyodur
Valla canm benim 3 gündür fena ağrılarım oluyor adet olucm gibi ama soğan kürü yapmıştır diyorum. Bugünde göğüsler hiç boyle olmazdm normalde adetten 10 gun once göğüsler ağrırdı ama kırmızıları görmeyene kadar sancim olmazdı bu ayri ağrı var. Çay sadece adaçayı içtim bu ay olmazsa diğer ay bibebiriye çayı icicem inşAllah bide her sabah aç karına hurma yumurta gelistiriyrmusBende ağrı falan yok ya ben bu ay hiç dinlemiyorum kendimi iman saldim gitti. Ama bence bugün önemli degerlendiricem inşallah akintim çok geldi ve kasiklarimda bi gerginlik var çatladı catlayacak sanırım sen yumurta çaylarını degerlendirdinmi
Yok malesef kötü sonuç görmektende korkuyorum ya inşallah öyledirAyy ya evde yok mu test sen hamilesin bence umitlendirmek istemiyorum ama:)
Canım adetine 1 hafta kala içmeyi bırak adaçayını.Gebelikte cok iyi değil çünkü.Valla canm benim 3 gündür fena ağrılarım oluyor adet olucm gibi ama soğan kürü yapmıştır diyorum. Bugünde göğüsler hiç boyle olmazdm normalde adetten 10 gun once göğüsler ağrırdı ama kırmızıları görmeyene kadar sancim olmazdı bu ayri ağrı var. Çay sadece adaçayı içtim bu ay olmazsa diğer ay bibebiriye çayı icicem inşAllah bide her sabah aç karına hurma yumurta gelistiriyrmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?