2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Sen
Senin adetinin kaçıncı günü bugün?

Ben artık cok yoruldum umutlanmaktan o yüzden inanın artık bi gram demiyorum bu ay olur mu ki diye ne zaman olcaksa ne zaman yazıldıysa o zaman oluyo kendini parçala istersen boş.
Artık öyle hamilemiyimdir diye hareketlerimi kısmaktan herşeyden vazgeçtim.Bir bebek doğacakda doğuyor kardeşim.Nasip değilse pamuklara sarsan boş.

Bu ay ssende bendensin saldim gitti vallahi:)) kendime netten elbise alıyorum çanta alıyorum kızımi alıp gezdiriyorum konuşsun artık diye ağzının içine bakıyorum oyaliıyorum kendimi

Haklsın canm ne diym aslında ovulasynu sadece yumurta catliyrmu diye ogrenmek için yapiyordm ama ister istemez stres yapiyorm işte bu ay yaparım dediğin gibi olmazsa artık oluruna birakcm ne yapalm tek temennimiz dua zaten baska neyimiz varki dua etmekten başka. Adaçayını sürekli içmiyorum zaten 4 güne hiç içmem artık. RABBİM neyi nasip görmüşse odur biz bisey yapamayz kurban olduğum herşeyin en iyisini bilir

Aynen öyle cnm benim ya bende kızımda aynı senin gibi salmistim hatta spor yapıyordum kosuyordum mekik cekiyordum rabbim yeter ki ol desin

Bu ay ssende bendensin saldim gitti vallahi:)) kendime netten elbise alıyorum çanta alıyorum kızımi alıp gezdiriyorum konuşsun artık diye ağzının içine bakıyorum oyaliıyorum kendimi
Kaybolup gidiyorum eriyorum yoksa kendimi paralasam da boş bende artık kocamı alıyon geziyom valla kendimi mutsuz hissetcepim sırf cocuk olan yerlere de gitmemeye çalışıyorum.Bu yara benim içimde evet var ama hayatı kaçırmıycam artık bunun için söz verdim kendime.

Smydnz bak ben sana bişey anlatayım geçen sene bu ay ! Benim adetim hep düzenlidir 27-28 yani 17. Güne kadar çatlamış olur yumurtam her ihtimalde...biz en son 17.sinde ilişkiye girdik o yüzden sonra cok net hatırlıyorum o hafta tekrar ilişki olmadı ben takvime not etmiştim.Sonra benim adetim gecikti ama nasıl karnım ağrıyor ha geldi ha gelcek diyorum ben hep.Sonra 5 gün gelmeyince kan testi yaptırdık 8 mayıs amneler günü beta 96 ile hamile olduğumu öğrendim.9 ay beklemiştim korunmadan.Nasıl bir mutluluktur tahmin edersin nasıl bir bağlanmadır taa o anda.Sonra doktora gittik kese yok dedi ama betam 2 katında çıkmış düzenli ben ağla ağla yıkıldım biraz daha bekleyin dedi sonra 1 hafta bekledim başka doktora gittim ama umutsuz...bebeğimin kalp atışını duydum ve bana doktor ne dedi biliyomusun (burası önemli) bu bebek 19. Gün olmuş geç döllenme olduğu için kese geç görünmüş dedi.yani bizim ilişkiden 3 gün sonra bu mucize ! Sonra 16 haftaya kadar geldik hiç sorunsuz 2'li test herşey normaldi.Rutin kontrole gittim güle oynaya kalbinin durduğunu öğrendiğim de bi ben bi kocam bi rabbim bi hastanenin duvarları bilir çığlıklarımı neyse duygusal boyutunu anlatmıycam çünkü yaram cok büyük kötü oluyorum yazarken.
Demem o ki herşey nasip Rabbim dediki ben ne zaman istersem gelir ve gider.
Bu anneşer günü bebeğim yanımda yok oysa bana geçen sene nasıl hediyesini varlığıyla vermişti.Ben o gün nerelere gideyim?

En iyisini yapmışsın cnm benim ne mutlu sana bunu yapmaktan gerçekten zor ama basaricaz

Cnm ya beni çok etkiledin rabbim hayırlısini versin sana insallah

Yaşadığım yada yaşayamadığım tek gebelik dış gebelik... 19 Mayıs'ta test yaparak öğrenmiştim bende. O günlere gittim. Ağlatcan beni gece gece.. Allah kucağımızı boş bırakmasın

Canm okurken bile içim cız etti. İnan ne söyleyeceğimi bilmiyorum evet yaşamadım böyle birsey ama insanın evladını kaybetmesi doğmamış olsa dahi o acıya bir merhem yok ama RABBİM sabrını vermiş dilerim en kısa zamanda hayırlı salih bir evlat nasip eder sana. Ben herzaman kendime şunu söylerim RABBİM in bir bildiği var zamani var o kadar çok çocuk hasretiyle yanan kişiler varki sorunlu olan hasta olan hic bebegi olmayacak olan cok şükürki bende öyle olmayacak bir sorun yok elhamdülillah diyip kendimi sakinlestiriyorum inaniyorum ki zamani gelince zaten oluck.

Yaşadığım yada yaşayamadığım tek gebelik dış gebelik... 19 Mayıs'ta test yaparak öğrenmiştim bende. O günlere gittim. Ağlatcan beni gece gece.. Allah kucağımızı boş bırakmasın
Bende şuan açtım muslukları başladım ağlamaya ağlamazsam kafayı yerim herhalde ancak öyle rahatlıyorum.Çok doluyum 1 senedir acım hiç dinmedi sadece bununla yaşamayı öğrendim

İyiki Rabbim iman vermiş yoksa kaybolup gider insan.Herzaman beterin beterini düşünürüm bende kendimi öyle toplarım.Sana sen iyi geliceksin arkaşım hiç kimseden fayda yok başka inan

Smydnz vücudumuza izin vermemiz lazım biraz bedenimizin buna ihtycı var aslında öyle güzel tasarlanmış ki aslında ama biz paniğe kapılıp herşeyi deniyoruz.Bizde medet umuyoruz ama yanlışımız burda belkide nerde gamsız insan bak herşey yolunda

İyiki Rabbim iman vermiş yoksa kaybolup gider insan.Herzaman beterin beterini düşünürüm bende kendimi öyle toplarım.Sana sen iyi geliceksin arkaşım hiç kimseden fayda yok başka inan
doğru diyorsun canm yaa tek varbolan ALLAH ona tevekkül ediyoruz işte çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…