2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Öyle valla biz çok istiyoruz diye kafaya taktığımız için olmuyor işte herkes diyo zaten mutsuz bir anneye bebek gelmek istemezmiş diye

Bende şuan açtım muslukları başladım ağlamaya ağlamazsam kafayı yerim herhalde ancak öyle rahatlıyorum.Çok doluyum 1 senedir acım hiç dinmedi sadece bununla yaşamayı öğrendim
Kiyamam yaa yapma böyle canım benim elbet olucak ağla bende ağlamasam rahat edemiyorum ama icinide ferah tut bak bursa hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz RABBİM elbet duyar sesimizi aslinda duyuyor ama zamanini bekliyor

Canım msjını okurken o kadar duygulandım ki sana anlatamam ben 6 haftalıkken dış gebelik yüzünden bebeğimi kaybettiğimde senin yaşadıklarının aynısını yaşadım ki senin bebeğim daha da büyükmüş bende acile gittiğimde benim bebeğim ölürken karşımda doğum için bekleyen bir sürü kadın vardı o kadar zor bi durumdu ki herkesin soru sorması kaç haftalıktı neden niye gibi boğazım düğüm düğüm olmuştu ve hala içimden çıkmadı acısı ama Rabbim herşeyin hayırlısını verir üzülme demek kolay ama uygulamak zor ne yaşadığını sen bilirsin birde Allah inşaAllah Rabbim sana ve isteyen herkese banada tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar verir

hepimizin olucak kızlar bende inanamıyorum yıllar sonra burdaki yazılanları okuyanlar olucak bizden umut alan yeni anne adayları bizim gibi google da bi umut erken gebelik belirtilerine bakarken rastlayacak belkide biz çocuklarımızla olucaz o günlerde inşallah.Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah.
Ben o dönemde bi blog açıp yazdım herşeyi şuan inanın asla cesaret edipte açıp bakmam yazdıklarıma o gün yaşadığım acıyı anlatmıştım buna asla cesaretim yok

Al bendende o kadar evlendigim gunden beri korunmadik ama son 6 aydir kendimi paraladim yapmadigim sey kalmadi psikolojim alt ust oldu hangisine yanayim bilemedimm hem paramla hemde psikoljik olarak hastane koselerinde rezil oldum ustelik esimle ozel hayatimiz denen birsey kalmadi hersey bebek uzerine ne kadarda takmiyorum desede insan iste o an kafana giriveriyor gezmedigim eczane kalmadi artik gidip test almaya yuzum yok gebelik testini cerez yermiscesine kullandm baktim olmuyo internete dadandim oradan siparis verdim :) yumurtlama sonrasi resmen vucudum uzerine pusuya dustum afedersinizde otu b*ku gebelige yordum tabi bu sirada cevrenin psikoljik baskisini anlatmayayim kac defa agladigimi bir allah bir ben bilirim bu konu beni ve esimi gercekten yipratti cok sukur hic bi skntimiz yok cocuk haricinde mutlu bi evliligimiz var en icimi yakanda esim yegenini her sevdiginde bizim evladimizin olmayisi icimi kanatiyor ama rabbimden gelene boynumuz kildan ince bu ayda kendi kendime karar aldim ovulasyon testlerini canimi dinlemeyi ve herseyi biraktim tek sogan suyu iciyorum kendimi sadece ibadete adadim yalvariyorum ki ben inaniyorum acilan el ve yalvaran dil bosa cevrilmez vaktini bekliyor dilerim rabbimden surada benim gibi evlat hasretiyle cani yanan herkese rabbim en tez zamanda nasip etsin cok uzun oldu hakkinizi helal edin canlar

Ve simdi butun yazismalari okudum Kelebekcikk34 gece gece salya sumuk ettin beni yuregi guzel arkadasimmm benim guclu olmak zorundayiz inaniyorummm burada ki herkesin bebegi olacakkk ve seneler sonra belkide bunlari anlatip tatli bi tebessumle hatirlayacagiz Rabbim evladinda hayatinda sağliginda en hayirlisini versin eger olmuyorsada vardir yuce mevlamin bir bildigi ne olur sende uzulme...

Mucize2107 bak ne güzel yazmışsın biliyoruz hepimiz kendimizi nerde yanlış yaptığımızı aslında...insanın varya kendi kendine yaptığı kötülüğü kimse kimseye yapmıyor
Elbetteki oyle canim vucudumuzun resmen dusmani olduk yazik ediyoruz kendimizeee ayy ben bi duygusala bagladimmm azcik aglayayimda yatiyimmm ne duygusal bi geceymis bi benmiyim dedim baktimki buradaki canlarda bende farksizmis

Bugün bir arkadaşımız cafesibe gittik Mucize2107 nasıl tatlı koca bi kedi cafenin meğer hamileymiş doğumuda yakınmış.Kendiye seviyorum ay tövbe yarrabim eşimede diyom ya baksana bu bile hamile diyom azcık sürtüneyimde banada bulaşsın diyom oda diyo onun 1 ayı var sadece hamile kalmak için bırakta kalsın diyo ay bi gülüştük sonra kız seni kıskandım diyom kediye

hahaha kiz aglarken bide guldurdun cok yasa emii yemin olsunn ayni seyi bende dusundum hatta gecen esimle avm deyiz abartmiyorum her onumuze cikan kadinlarin yarisi hamileydi esim diyoki bak yumurtasi catlamis adamda artik kafayi siyirdi ay bi guldum resmen aglanacak hallerimize guler olduk neyse vardir bundada bi hayir

Mucize2107 Algıda seçicilik mi yoksa herkes bebek yapmayamı karar vermiş bende bilemedim işte kedinin hamileliğinden bile duygulanır haldeyiz deliliğe vuruyoz . istanbullu gelin dizisi izledin mi kadının ovülasyon takviminden telefon alarm çalıyor yumurtam çatlıyo diye koşuyor

Evett ne yazikki oyle anlayacagin yalniz degilsin kuzumm o diziyi begenerek izliyorum son iki haftadir denk gelip tam izleyemedim dogrudur birde anne dizisi var bitiyorum o diziye bazi bolumlerinde hüngür hüngür agliyorum

Günaydınnnnnn hanınlaaaa, şimdi tekrar test yaptım negatif. Adetim gecikmezdi ama geçen sene dört gün gecikmişti sanırım psikolojik olarak gecikiyor. Fazla Bebek istiyorum sanırım. Sadece baş Ağrım var ve çok şiddetliydi dün.

Kaç gün gecti canım

Günaydın kızlar bizim bu pskoloji ne olcak bilemiyorum :) kafa dağıtcak bi hobi falanmı bulsak :))
Ben bu ay hiç kafama takmadım kürler yaptım olursa olur olmazsa doktora giderim demiştim çünkü hiç doktora gitmemiştim. Bide eltimin çocukları bendeydi 15gün öyle hiç aklıma bile gelmedi açıkcası gecikince acabamı dedim .belkide gercekten kafaya takmamak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…