- 14 Temmuz 2016
- 894
- 724
- 33
- 32
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #8.881
Öyle valla biz çok istiyoruz diye kafaya taktığımız için olmuyor işte herkes diyo zaten mutsuz bir anneye bebek gelmek istemezmiş diyeSmydnz vücudumuza izin vermemiz lazım biraz bedenimizin buna ihtycı var aslında öyle güzel tasarlanmış ki aslında ama biz paniğe kapılıp herşeyi deniyoruz.Bizde medet umuyoruz ama yanlışımız burda belkide nerde gamsız insan bak herşey yolunda
Kiyamam yaa yapma böyle canım benim elbet olucak ağla bende ağlamasam rahat edemiyorum ama icinide ferah tut bak bursa hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz RABBİM elbet duyar sesimizi aslinda duyuyor ama zamanini bekliyorBende şuan açtım muslukları başladım ağlamaya ağlamazsam kafayı yerim herhalde ancak öyle rahatlıyorum.Çok doluyum 1 senedir acım hiç dinmedi sadece bununla yaşamayı öğrendim
Canım msjını okurken o kadar duygulandım ki sana anlatamam ben 6 haftalıkken dış gebelik yüzünden bebeğimi kaybettiğimde senin yaşadıklarının aynısını yaşadım ki senin bebeğim daha da büyükmüş bende acile gittiğimde benim bebeğim ölürken karşımda doğum için bekleyen bir sürü kadın vardı o kadar zor bi durumdu ki herkesin soru sorması kaç haftalıktı neden niye gibi boğazım düğüm düğüm olmuştu ve hala içimden çıkmadı acısı ama Rabbim herşeyin hayırlısını verir üzülme demek kolay ama uygulamak zor ne yaşadığını sen bilirsin birde Allah inşaAllah Rabbim sana ve isteyen herkese banada tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar verirSmydnz bak ben sana bişey anlatayım geçen sene bu ay ! Benim adetim hep düzenlidir 27-28 yani 17. Güne kadar çatlamış olur yumurtam her ihtimalde...biz en son 17.sinde ilişkiye girdik o yüzden sonra cok net hatırlıyorum o hafta tekrar ilişki olmadı ben takvime not etmiştim.Sonra benim adetim gecikti ama nasıl karnım ağrıyor ha geldi ha gelcek diyorum ben hep.Sonra 5 gün gelmeyince kan testi yaptırdık 8 mayıs amneler günü beta 96 ile hamile olduğumu öğrendim.9 ay beklemiştim korunmadan.Nasıl bir mutluluktur tahmin edersin nasıl bir bağlanmadır taa o anda.Sonra doktora gittik kese yok dedi ama betam 2 katında çıkmış düzenli ben ağla ağla yıkıldım biraz daha bekleyin dedi sonra 1 hafta bekledim başka doktora gittim ama umutsuz...bebeğimin kalp atışını duydum ve bana doktor ne dedi biliyomusun (burası önemli) bu bebek 19. Gün olmuş geç döllenme olduğu için kese geç görünmüş dedi.yani bizim ilişkiden 3 gün sonra bu mucize ! Sonra 16 haftaya kadar geldik hiç sorunsuz 2'li test herşey normaldi.Rutin kontrole gittim güle oynaya kalbinin durduğunu öğrendiğim de bi ben bi kocam bi rabbim bi hastanenin duvarları bilir çığlıklarımı neyse duygusal boyutunu anlatmıycam çünkü yaram cok büyük kötü oluyorum yazarken.
Demem o ki herşey nasip Rabbim dediki ben ne zaman istersem gelir ve gider.
Bu anneşer günü bebeğim yanımda yok oysa bana geçen sene nasıl hediyesini varlığıyla vermişti.Ben o gün nerelere gideyim?
Al bendende o kadar evlendigim gunden beri korunmadik ama son 6 aydir kendimi paraladim yapmadigim sey kalmadi psikolojim alt ust oldu hangisine yanayim bilemedimm hem paramla hemde psikoljik olarak hastane koselerinde rezil oldum ustelik esimle ozel hayatimiz denen birsey kalmadi hersey bebek uzerine ne kadarda takmiyorum desede insan iste o an kafana giriveriyor gezmedigim eczane kalmadi artik gidip test almaya yuzum yok gebelik testini cerez yermiscesine kullandm baktim olmuyo internete dadandim oradan siparis verdim :) yumurtlama sonrasi resmen vucudum uzerine pusuya dustum afedersinizde otu b*ku gebelige yordum tabi bu sirada cevrenin psikoljik baskisini anlatmayayim kac defa agladigimi bir allah bir ben bilirim bu konu beni ve esimi gercekten yipratti cok sukur hic bi skntimiz yok cocuk haricinde mutlu bi evliligimiz var en icimi yakanda esim yegenini her sevdiginde bizim evladimizin olmayisi icimi kanatiyor ama rabbimden gelene boynumuz kildan ince bu ayda kendi kendime karar aldim ovulasyon testlerini canimi dinlemeyi ve herseyi biraktim tek sogan suyu iciyorum kendimi sadece ibadete adadim yalvariyorum ki ben inaniyorum acilan el ve yalvaran dil bosa cevrilmez vaktini bekliyor dilerim rabbimden surada benim gibi evlat hasretiyle cani yanan herkese rabbim en tez zamanda nasip etsin cok uzun oldu hakkinizi helal edin canlarBen artık cok yoruldum umutlanmaktan o yüzden inanın artık bi gram demiyorum bu ay olur mu ki diye ne zaman olcaksa ne zaman yazıldıysa o zaman oluyo kendini parçala istersen boş.
Artık öyle hamilemiyimdir diye hareketlerimi kısmaktan herşeyden vazgeçtim.Bir bebek doğacakda doğuyor kardeşim.Nasip değilse pamuklara sarsan boş.
Elbetteki oyle canim vucudumuzun resmen dusmani olduk yazik ediyoruz kendimizeee ayy ben bi duygusala bagladimmm azcik aglayayimda yatiyimmm ne duygusal bi geceymis bi benmiyim dedim baktimki buradaki canlarda bende farksizmisMucize2107 bak ne güzel yazmışsın biliyoruz hepimiz kendimizi nerde yanlış yaptığımızı aslında...insanın varya kendi kendine yaptığı kötülüğü kimse kimseye yapmıyor
Evett ne yazikki oyle anlayacagin yalniz degilsin kuzumm o diziyi begenerek izliyorum son iki haftadir denk gelip tam izleyemedim dogrudur birde anne dizisi var bitiyorum o diziye bazi bolumlerinde hüngür hüngür agliyorumMucize2107 Algıda seçicilik mi yoksa herkes bebek yapmayamı karar vermiş bende bilemedim işte kedinin hamileliğinden bile duygulanır haldeyiz deliliğe vuruyoz . istanbullu gelin dizisi izledin mi kadının ovülasyon takviminden telefon alarm çalıyor yumurtam çatlıyo diye koşuyor
Ben soğan kürü yapmadım canım incir kürü havuc kürü ve çörekotuSlmlar herkese hamilelik için bende soğan kütünü yaptım ama bir faydasını görmedim
Kaç gün gecti canımGünaydınnnnnn hanınlaaaa, şimdi tekrar test yaptım negatif. Adetim gecikmezdi ama geçen sene dört gün gecikmişti sanırım psikolojik olarak gecikiyor. Fazla Bebek istiyorum sanırım. Sadece baş Ağrım var ve çok şiddetliydi dün.
2.gündeyim cnmKaç gün gecti canım
Benimde 8inde olmam lazmdı yapmıyım ozaman test negatif çıkarsa ben direk kan testinemi gitsem napsam ya2.gündeyim cnm
Ben bu ay hiç kafama takmadım kürler yaptım olursa olur olmazsa doktora giderim demiştim çünkü hiç doktora gitmemiştim. Bide eltimin çocukları bendeydi 15gün öyle hiç aklıma bile gelmedi açıkcası gecikince acabamı dedim .belkide gercekten kafaya takmamak gerekiyorGünaydın kızlar bizim bu pskoloji ne olcak bilemiyorum :) kafa dağıtcak bi hobi falanmı bulsak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?