2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Canım benim o attığım test ovulasyon testiydi gebelik testi değildi beni de hamişler grubuna almissin ama hamiş deglm malesef adetim gelmedi daha 3 nisandan bu yana bekliyorum gelen giden yok

bağıra bağıra ağlayasım var bugün yıne adet oldum kafamı vuracam yerden yere millet ilk günden kalıyor ya
Canım üzülme lütfen bak ben 1.5 yıl bekledim çok dua ettim. Allahım her zaman hayırlısını nasip etsin de. İnşallah en kısa zamanda kavusursun bebegine . lütfen üzme kendıni

kizlar meraba bi soru sorabilir miyim acaba Ben adetimden 11 gun once kan testi yaptirdim negatif cikti sizce erken mi yaptirdim belirti olarak sadece sol kasik agrim batma var ve goguslerim sis dokununca aciyor suan adetime 9 gun var sizce hamilemiyim?

kizlar meraba bi soru sorabilir miyim acaba Ben adetimden 11 gun once kan testi yaptirdim negatif cikti sizce erken mi yaptirdim belirti olarak sadece sol kasik agrim batma var ve goguslerim sis dokununca aciyor suan adetime 9 gun var sizce hamilemiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…