- 31 Ocak 2017
- 343
- 304
- 23
- 29
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #8.901
Malesef şuan oluyorum canım ben :/Aynı belirti bendede var ara ara agrı giriyo olcam diyorum olmuyorum
Canım üzülme lütfen bak ben 1.5 yıl bekledim çok dua ettim. Allahım her zaman hayırlısını nasip etsin de. İnşallah en kısa zamanda kavusursun bebegine . lütfen üzme kendınibağıra bağıra ağlayasım var bugün yıne adet oldum kafamı vuracam yerden yere millet ilk günden kalıyor ya
Babam bakıyor canım memlekette onlar ben bıraz uzagım onlara ama herhafta sonu gitmeye calısıyorum amin inşallahInan çok çok çok üzüldüm canımannene siz mi bakiyorsunuz? Rabbim acil şifalar versin insallah
Hadi hayırlısı canım benim yaa çok sevindim darısı başımıza yerinde olsam koşa koşa kan testi vermeye giderdimKızlaar galibaaa hamileyiiiim :))) 2 test yaptm ikiside cifffttt :)))) inanamyooormmm
Ya insallah kuzucum aynen öyle yapıcam :)Hadi hayırlısı canım benim yaa çok sevindim darısı başımıza yerinde olsam koşa koşa kan testi vermeye giderdim
Gecikmen kaç gündü canımKızlaar galibaaa hamileyiiiim :))) 2 test yaptm ikiside cifffttt :)))) inanamyooormmm
2 canımGecikmen kaç gündü canım
Ay canım maşaAllah ne kadar net çıkmış kaç gün gecikmiştin
Heee anladım canım ay ne güzel ya hemen kan versene koş koş ben olsam şimdiye klinikteydim :)))2 canım
Üzülme canım inşallah bidahaki ayaMalesef şuan oluyorum canım ben :/
Kızlaar galibaaa hamileyiiiim :))) 2 test yaptm ikiside cifffttt :)))) inanamyooormmm
Kız koş kan testine ayyy ben senden daha çok heyecan yaptım 2 gün geçikme olmasına rağmen baya belli oluyor yani. Neler yaptn anlatsana kuzum yaa adetten önce belirti yaşadın mı
Amin canım inşallahBen ovulasyon testi kullanmıyorum kullanmalımıyım yumurtlamanın belirtısi akıntımı
hayırlı olsun darısı biz isteyen herkesin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?