2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Canım adet uzunluğun ne kadar. Benim kuzenim kan testi yapıp negatif çıkmıştı 1 ay sonra hala adet görmeyince yapti ve hamile olduğunu öğrendi heveslendimek için söylemiyorum ama erken gibime geldi acaba yumurtlama geç oluyor olabilir mi bence adet gecikmesini bekle derim

Kız koş kan testine ayyy ben senden daha çok heyecan yaptım 2 gün geçikme olmasına rağmen baya belli oluyor yani. Neler yaptn anlatsana kuzum yaa adetten önce belirti yaşadın mı
Öğürmem oluyodu arada canım bel ağrısı hatta 4 5 gün önce adet olcam sandm :)

Öğürmem oluyodu arada canım bel ağrısı hatta 4 5 gün önce adet olcam sandm :)
Anladım canm benimde adet oluckmisim gibi ağrılarım oluyor arada daha adete 11 gün var ama umitlendirmiyorm kendimi çünkü olacağını sanmiyrm

Ya bende bu ay belirtilere takılmıycam dedim benimde belim biraz ayakta kalıyım kopucak gibi ağrıyo dayanamıyorum arada bide TurkuazKrampon un bahsettiği gibi dün okumuştum kasıklarımda batmalar oluyo bugün saydım 3 kere oldu inşaAllah bu ay hamileyimdir yaa ister istemez dikkatimi çekiyo bunlarda

İnsallah canım vardır

inşallah hamilesindir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…