- 14 Temmuz 2016
- 894
- 724
- 33
- 32
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #8.921
Canım adet uzunluğun ne kadar. Benim kuzenim kan testi yapıp negatif çıkmıştı 1 ay sonra hala adet görmeyince yapti ve hamile olduğunu öğrendi heveslendimek için söylemiyorum ama erken gibime geldi acaba yumurtlama geç oluyor olabilir mi bence adet gecikmesini bekle derimkizlar meraba bi soru sorabilir miyim acaba Ben adetimden 11 gun once kan testi yaptirdim negatif cikti sizce erken mi yaptirdim belirti olarak sadece sol kasik agrim batma var ve goguslerim sis dokununca aciyor suan adetime 9 gun var sizce hamilemiyim?
Rabbim tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün insallahHeee anladım canım ay ne güzel ya hemen kan versene koş koş ben olsam şimdiye klinikteydim :)))
Öğürmem oluyodu arada canım bel ağrısı hatta 4 5 gün önce adet olcam sandm :)Kız koş kan testine ayyy ben senden daha çok heyecan yaptım 2 gün geçikme olmasına rağmen baya belli oluyor yani. Neler yaptn anlatsana kuzum yaa adetten önce belirti yaşadın mı
Anladım canm benimde adet oluckmisim gibi ağrılarım oluyor arada daha adete 11 gün var ama umitlendirmiyorm kendimi çünkü olacağını sanmiyrmÖğürmem oluyodu arada canım bel ağrısı hatta 4 5 gün önce adet olcam sandm :)
İnsallah canım vardırYa bende bu ay belirtilere takılmıycam dedim benimde belim biraz ayakta kalıyım kopucak gibi ağrıyo dayanamıyorum arada bideTurkuazKrampon un bahsettiği gibi dün okumuştum kasıklarımda batmalar oluyo bugün saydım 3 kere oldu inşaAllah bu ay hamileyimdir yaa ister istemez dikkatimi çekiyo bunlarda
İnsallah canım insallahAy ne güzel çift çizgi çokta belirgin bende bugün alıcam darısı başıma :)))
Ya bende bu ay belirtilere takılmıycam dedim benimde belim biraz ayakta kalıyım kopucak gibi ağrıyo dayanamıyorum arada bideTurkuazKrampon un bahsettiği gibi dün okumuştum kasıklarımda batmalar oluyo bugün saydım 3 kere oldu inşaAllah bu ay hamileyimdir yaa ister istemez dikkatimi çekiyo bunlarda
Canım peki hiç akıntında değişiklik oldumu?İnsallah canım vardır
Beyaz gibi akıntı oluyorCanım peki hiç akıntında değişiklik oldumu?
Bende de 2 gündür akıntı yoğunluğu var ama açık sarı gibiBeyaz gibi akıntı oluyor
Hiç bilmyorm kuzum insallah vardırBende de 2 gündür akıntı yoğunluğu var ama açık sarı gibi
İnşaAllah canım 2 gündür batmalarda var bakalım hayırlısı ya Rabbime teslimimHiç bilmyorm kuzum insallah vardır
Yaaa böyle süt gibi dimi akıntı bende de aynısı varHiç bilmyorm kuzum insallah vardır
Bu arada hayirlı uğurlu olsun canım Allah kucağına aldırsın insllahhYaaa böyle süt gibi dimi akıntı bende de aynısı var
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhh[/QUOTE
Yaa hayırlı olsun canım cok sevindim bende hastanedeyim kan vericem :)
Gözünaydın canım sağlıkla al kucağına profilin altında bebek özlemi yazmışsın ne kadar zamandır bekliyordun merakettimHamileyimmm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?