- 13 Mart 2017
- 266
- 413
- 53
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #8.941
Çok bi zaman yok canım hesabımı acarken konum belli olsun diye yazmıştım 6aydır bekliyodumGözünaydın canım sağlıkla al kucağına profilin altında bebek özlemi yazmışsın ne kadar zamandır bekliyordun merakettim
Evet 6 ay normal,iyi hadi ne mutlu sanaÇok bi zaman yok canım hesabımı acarken konum belli olsun diye yazmıştım 6aydır bekliyodum
TEbrik ederim canımm :) sağlıklı gebelik dilerim ...adetin kaç gün geçtiAllah isteyen herkese nasip etsin inşallahhh
2gün geçmişti canım ama benim hiç gecikmediği için erken yaptımTEbrik ederim canımm :) sağlıklı gebelik dilerim ...adetin kaç gün geçti
İnşallah canım inşallah :))Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin insallah..
Benim 5 yıldır yok canım 18 haftalık ikizlerimi kaybettim rabbim kimseye yasatmasın insallah güzel hamilelik geciririzİnşallah canım inşallah :))
Ay inşallah canım ya en önemlisi sağlıklı sorunsuz dünyaya getirmek gerceektenBenim 5 yıldır yok canım 18 haftalık ikizlerimi kaybettim rabbim kimseye yasatmasın insallah güzel hamilelik geciririz
Allah huzurla sağlıkla kucağına versin canımBenim 5 yıldır yok canım 18 haftalık ikizlerimi kaybettim rabbim kimseye yasatmasın insallah güzel hamilelik geciririz
Gözünüz aydın canm RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dikkat et kendineHamileyimmm :))
Tesekkür ederim canım inşallahGözünüz aydın canm RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dikkat et kendine
Amin canım Allah tüm isteyen herkeze hayırlısıyla nasip etsinAllah huzurla sağlıkla kucağına versin canım
Verdim canım sonuç beklyorum :)Ne yaptın canım kan testi verdin min-u-r06
Sanada hayırlı olsun canım :)Mrb kızlar yeni hamileleri tebrik ediyorum.biz 8 haftalık olduk mide bulantisı tam gaz devam ediyor kilo alcağıma zayıflıyorum bunada şükür bebiş sağlıkli olsunda
bizi habersiz bırakmaVerdim canım sonuç beklyorum :)
Evet canım hamilelik yoktur diye biliyorum bendeMerhaba, forumlardan birinde yazdım ama cvp alamadım. Adete iki gun kalan ovulasyon testi negatif cıkarsa gebelik yok demektir degil mi kızlar? Fikri olan var mı bu konuda.. simdiden cok tesekkurler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?