- 13 Mart 2017
- 266
- 413
- 53
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #8.961
Aynen öyle canım ama ben inşallah zayıflamam zaten 47 kiloyumMrb kızlar yeni hamileleri tebrik ediyorum.biz 8 haftalık olduk mide bulantisı tam gaz devam ediyor kilo alcağıma zayıflıyorum bunada şükür bebiş sağlıkli olsunda
Cok tesekkur ederim.Evet canım hamilelik yoktur diye biliyorum bende
Hayırlı ugurlu olsun bebisAynen öyle canım ama ben inşallah zayıflamam zaten 47 kiloyum
Sağol canım Allah sanada nasip etsinHayırlı ugurlu olsun bebis
Ne kadarlık canımselam kızlar benim hala bulantılarım baslamadı. galiba daha yeni olduğu için olabilir mi?
ya 3 ya 4 haftalık canım dahaNe kadarlık canım
aminn burada yazıp dua eden herkese insallahSağol canım Allah sanada nasip etsin
Doktora gitmedinmi canım benimde son adet tarihime bakarsam 4hafta 4günlük bendede bulantı yokya 3 ya 4 haftalık canım daha
İyi iyii :)) doktora gösterdinmiiKızlar beta 1172 cıktı iyimi :)?
İnşallah canım rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsinSlm kuzular yeni hamileleri tebrik ederim kizlar darisi bizlere olsun ins bizim icin cokca dua edin kizlar
Yarın kadın doğuma gitcem canmİyi iyii :)) doktora gösterdinmii
gittim cnm cok kucuk keseyi bile goremeyiz dedi ama kucucuk kese vardi cuma bi daha gidicem bakalim hayirlisi. Akintim basladi hafif hafif iyi dediler. Bakalim isteDoktora gitmedinmi canım benimde son adet tarihime bakarsam 4hafta 4günlük bendede bulantı yok
Aynen benimde hafif akıntım var yoğun değil. Bende yarın kan testi yaptırıyom diyorum ama devlette hemen sonuç veriyolarmı yoksa özelemi gitmek gerekgittim cnm cok kucuk keseyi bile goremeyiz dedi ama kucucuk kese vardi cuma bi daha gidicem bakalim hayirlisi. Akintim basladi hafif hafif iyi dediler. Bakalim iste
valla cnm ben devlette 2 test yaptirdim 2. De doktor degerim yuksek oldugu halde bundan bisey cikmaz dedi utanmadan ozele gittim degerin cok guzel artmis dediler. Ozele git en mantiklisiAynen benimde hafif akıntım var yoğun değil. Bende yarın kan testi yaptırıyom diyorum ama devlette hemen sonuç veriyolarmı yoksa özelemi gitmek gerek
Bugün sabahtan beri ağladım kimseyle konuşmadım ölmek istiyorum ya lavaboya bile gitmedim bugün gördükçe sinirlerim bozulduCanım üzülme lütfen bak ben 1.5 yıl bekledim çok dua ettim. Allahım her zaman hayırlısını nasip etsin de. İnşallah en kısa zamanda kavusursun bebegine . lütfen üzme kendıni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?