2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

selam kızlar benim hala bulantılarım baslamadı. galiba daha yeni olduğu için olabilir mi?

Doktora gitmedinmi canım benimde son adet tarihime bakarsam 4hafta 4günlük bendede bulantı yok
gittim cnm cok kucuk keseyi bile goremeyiz dedi ama kucucuk kese vardi cuma bi daha gidicem bakalim hayirlisi. Akintim basladi hafif hafif iyi dediler. Bakalim iste

gittim cnm cok kucuk keseyi bile goremeyiz dedi ama kucucuk kese vardi cuma bi daha gidicem bakalim hayirlisi. Akintim basladi hafif hafif iyi dediler. Bakalim iste
Aynen benimde hafif akıntım var yoğun değil. Bende yarın kan testi yaptırıyom diyorum ama devlette hemen sonuç veriyolarmı yoksa özelemi gitmek gerek

Aynen benimde hafif akıntım var yoğun değil. Bende yarın kan testi yaptırıyom diyorum ama devlette hemen sonuç veriyolarmı yoksa özelemi gitmek gerek
valla cnm ben devlette 2 test yaptirdim 2. De doktor degerim yuksek oldugu halde bundan bisey cikmaz dedi utanmadan ozele gittim degerin cok guzel artmis dediler. Ozele git en mantiklisi

Canım üzülme lütfen bak ben 1.5 yıl bekledim çok dua ettim. Allahım her zaman hayırlısını nasip etsin de. İnşallah en kısa zamanda kavusursun bebegine . lütfen üzme kendıni
Bugün sabahtan beri ağladım kimseyle konuşmadım ölmek istiyorum ya lavaboya bile gitmedim bugün gördükçe sinirlerim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…