2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

çok teşekkür ederim :). İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız.

Benimde akintim fazlalasti. Her defasind kosa kosa gidip bakiyorum. Bildigin bel kasik agrisi var adet gibi. Benim umut sifirlandi yani 24 unu bulmaz olurum. Olmasamda gecikmedir
Umutlarımızı yitirmeyelim kizlar:)
Rabbim hayirli olanı verecektir. Sabır sabır..

Merhaba hanımlar bu ayın 27'de 6 aylık evli olacam hiç korunmadık geçen ay hamile olduğumu öğrendim ertesi gün düşük oldu kimyasalmış mayısta 32 yaşında olacam benim regl düzenim çok garip ilk bir hafta kahve rengi lekelenmem oluyor sonra regle dönüyor 3 gün sonra lekeye çeviyor 15 günü tamamlatıyor yumurtlama belirtisi olarak yumurta akı kıvamında akıntı oluyo diye biliyorum bu ay uzayan akıntım 4 gün geldi adetimin 21 günü son geldi bu 4 günün 2 gününü değerlendirdik ertesi gün normal akıntıya döndü göğüs uçlarımda acıma ve dolgunluk var kendimi çok dinliyorum sanırım ara sıra kasıklarımda iğnelenme oluyo takvim hesabına göre 26 şubat batım ama 21 yum olduysa ayın 1-2 olurum sanırım

Acik pembe ya da kahve akinti hamilelik diyorlar ☺ inşallah da öyledir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…