- 6 Şubat 2017
- 722
- 389
- 33
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
çok teşekkür ederim :). İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız.Merhaba hoşgeldin. Bununla ilgili bi bilgim yok ama bende 35 günde 1 adet oluyorum. Ve bende ne zaman kafamdan bu düşünceyi attım o zaman hamile kalmıştım kızıma. Rabbim hakkınızda hayirlisini nasip etsin.. güzel haberlerinizi bekliyoruz:)
Olabilir de olmayabilirde. Kimleri görüyoruz ya nerelerdesin bat isteye isteye bi hal oldum:)Kizlar subat 18 iliski subat 28 bat.bebek olabilirmi.
Bebek planimiz yoktu oyuzden bende heycanla adet gunumu bekliyorum.yarin doktora gidecegim bi sebepten.olsada ultrasonda gorunmez heraldeOlabilir de olmayabilirde. Kimleri görüyoruz ya nerelerdesin bat isteye isteye bi hal oldum:)
Varsa eğer kan testinde belli olur cnmBebek planimiz yoktu oyuzden bende heycanla adet gunumu bekliyorum.yarin doktora gidecegim bi sebepten.olsada ultrasonda gorunmez heralde
Batini bekle cnm bi bilgim yok ama psikolojik de olabilirkasıklarımda var daha çok agrı adet sancısı gibi oluyorum((
Umutlarımızı yitirmeyelim kizlar:)Benimde akintim fazlalasti. Her defasind kosa kosa gidip bakiyorum. Bildigin bel kasik agrisi var adet gibi. Benim umut sifirlandi yani 24 unu bulmaz olurum. Olmasamda gecikmedir
Emin ol yazıcam canım benim yarın kesin vercem perşembe çıkar erkenden öğrenip buraya yazicamBizde bekliyoduk cnm yarın hayırlı haberini alırız inşallah gerçi sağlık ocağında hemen cikmaz
Inşallah bal allahın izniyle insİnşallah güzel haberlerle gelirsin canım
Bence de guzel fikir. O zaman 24 subata kadar regl olmayanlar 25 subatin sabahi test yapip paylasiyor anlastik mi ?
kızlar benimde sat 26 ocaktı bat ise 19 şubat ama hala olmadım. Bugün çok afedersiniz tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteye silince açık pembe akıntı geliyor bazen tuvaletimle de geliyor. Sabah ilk idrarla test yaptım negatif. Anlamadım gitti
İnşallahhh canımmmm inşallahhhAcik pembe ya da kahve akinti hamilelik diyorlar ☺ inşallah da öyledir cnm
Tmm cnm beklicez merakla bil:)Emin ol yazıcam canım benim yarın kesin vercem perşembe çıkar erkenden öğrenip buraya yazicam
bilmiyorumki canım yinede çok tşkBatini bekle cnm bi bilgim yok ama psikolojik de olabilir
kimyasal düşük nedir kizlar?Acik pembe ya da kahve akinti hamilelik diyorlar ☺ inşallah da öyledir cnm
Heyecanimi benile birlikte yaşadığınız için çok teşekkür ederim kızlar :))Tmm cnm beklicez merakla bil:)
İnş hayırlısı olsun cnmBenimde akintim fazlalasti. Her defasind kosa kosa gidip bakiyorum. Bildigin bel kasik agrisi var adet gibi. Benim umut sifirlandi yani 24 unu bulmaz olurum. Olmasamda gecikmedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?