- 17 Şubat 2017
- 398
- 1.142
- 28
- 38
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #9.201
Anca gece degerlendircem cnm catladiktan sonra 24 saat yaşıyormuş ya denk gelicek insallahDün daha koyu gibiydi sanki sen degerlendir bu günleri kaçırma
Bence belli olur tatlimKızlar biliyosunuz ki ben ekşm ayında 1 dış gebelik geçirdim bu ay rahim filmim çekildi temiz çıktı dr.adetin 1 gün bile geçse hemen kan testi yaptırmamı söyledi çünkü dış gebeliğin tekrarlama ihtimali var sizce 1 gün önce yaptırsam hamile olup olmadığım net belli olurmu?
En önemli belirtiyi unuttum kızlar ilişkiden sonra ayağa kalkinca bacaklarim zangır zangir sizliyordu çok sasiriyordum neden böyle oluyor diye esimede soylemistim hatta. Benim icin cok degisik bi belirtiydi her iliskiden sonra oluyordu hiç hayatinizda duydunuzmu böyle bi belirti?Özendim bende yazyim bari:)) benim ilk belirtim arkadaşlarla gün yapiyorduk kusbasili pide söyledik hamileler canınız cekerse kocalariniza aldirin:) aman yarabbim o et bana bir kokuyor bir kokuyor anlatamam resmen koyunun kendi kokusunu duydum (buruna geeelll) sonra size de anlattım ya kasik ağrım oldu çok acayipti hiç olmuyordu bende böyle ağrı daha önce insan gerçekten anlıyor kendini hiç yasamadigin şeyleri yasiyorsun onun dışında benim göğüs hassasiyetim akintim falan olmadı hatırladığım bel ağrım yoktu demem o ki her belirti yaşanmıyor ve hiç yasamadiginiz şeyleri yaşıyorsunuz ve ben o kadar bikmistim ki 1 senedir istiyorduk artık birakmistim o dusunceyi hiç belirti aramadim kendimde evde gebelik testi vardı bir tane kalan ama an zebil olmasın da yapayım dedim negatif görmekten biktigim için hemen peceteyle üstünü ortttum içeri gelip masanin üstü ne koydum. Eşim de uyuyor yanımda tv izlemeye daldım sonra eşim uyandı benden su istedi su almaya ayağa kalkinca yaptigim test aklıma geldi 15 dakika falan oluyor tabi ben onu unutmusum orada bi açtım üstunu çift cizgi ben şokiçin de 1 sn tutamadım hamileyimmm diye bagirdim eşim uyku sersemi firladi ev tabi bayram havasi
Şimdi prensesim 3 yasina girecek. Rabbim kızıma abla olmayi bana tekrar anne olmayi isteyen herkese de evlat sahibi olmayı sağlık ve sihhatli nasip eylesin..
Eski belirtilerimi düşününce ne tatlı ne güzel duygularmis ya inşallah yeniden yaşarız hep birlikte..
inşaAllah canım :))O zaman denk getiricem insallah:)
Valla duymadım ama bu ay yaşadım bu anlattığını canımEn önemli belirtiyi unuttum kızlar ilişkiden sonra ayağa kalkinca bacaklarim zangır zangir sizliyordu çok sasiriyordum neden böyle oluyor diye esimede soylemistim hatta. Benim icin cok degisik bi belirtiydi her iliskiden sonra oluyordu hiç hayatinizda duydunuzmu böyle bi belirti?
Tamam canım sağol ruh halime göre bakıcam artık belki 1 gün önce yaptırırım hoş ne zaman kan versem hastalandım bu 4.'sü olmaz inşaAllah bu sefer yüzüm gülerBence belli olur tatlim
Hadi İnşAllah canm yaaaAnca gece degerlendircem cnm catladiktan sonra 24 saat yaşıyormuş ya denk gelicek insallah
Ne dedin canım söyle bakalımKimse beni kaale almıyor
Ne dedin canım söyle bakalım
1 yıldır ıstıyoduk hasımato ve hıperprolaktın var hormonları duzene koydum ama olmadı ta kı rahım fılmı cekılınceye kadar ama bugun dr geldım progestan verdı dusuk rıskı varmışAyyyyyy darısı başıma ya. Maşallah subhanallah çok sevindim vallahi. Nasıl oldu cnm ne zmndr istydn ki
ins sanada nasip olur canımAyyyyyy darısı başıma ya. Maşallah subhanallah çok sevindim vallahi. Nasıl oldu cnm ne zmndr istydn ki
Allah korusun cnm bnm. Sen yinede herkese söyleme nazar etmesinler1 yıldır ıstıyoduk hasımato ve hıperprolaktın var hormonları duzene koydum ama olmadı ta kı rahım fılmı cekılınceye kadar ama bugun dr geldım progestan verdı dusuk rıskı varmış
Amin canım rabbim herkeze nasip etsinNaşallah çok sevindim rabbim mis kokulu kuzunuza hayırlısıyla kavuştursun sizi inş ...
Bende varim cnm meraklanma tek deilsinHamile kalmayan sanırım bir tek ben kaldım
Bizimde hayırlısıyla inşallah dolacak göbüslerimiz canımBende varim cnm meraklanma tek deilsin
90 mı@Atabetul daha 90 kişi varis cnm merak etme:))
İns cnm sabirsizlikla o gunu bekliyom bende kizlar bisey sorcam bu ay yumuttlama gununden snr rahim filmi cekildim ben ama dr cok iyi degeelendirin dedi yine de olabilir mi kiBizimde hayırlısıyla inşallah dolacak göbüslerimiz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?