2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Ay
Ay sen deli misin:) biz senden fazla meraktayiz:)
aynen canım ya hakiki teyzesiniz siz kız saolun ya inş 2. Kuzum da gelcek ve Rabbim bana da tekrar sizin tarafınızdan teyze olacağım müjdesini vermeniz için size de nasip eder inş küçük insanları :))))♡♡♡♡♡

Progesteron 21. Gün yapiliyor ve adet tarihine kadar gittikçe yükseliyor ve adetle beraber düşüyor ayrica 10'un üzerinde ise yumurtlama olduğunu gösterir demişti doktorum , demek ki yumurtlama olmuş cnm

hayırlı olsun canım Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin İnş

Amin cnm. Aa senin bi tane daha varmiydi kaç yaşında ismi ne?

Progesteron 21. Gün yapiliyor ve adet tarihine kadar gittikçe yükseliyor ve adetle beraber düşüyor ayrica 10'un üzerinde ise yumurtlama olduğunu gösterir demişti doktorum , demek ki yumurtlama olmuş cnm
Progesteron ne cnm? Anam ben ne kara cahil ciktim

Evet canım var bi 20 aylık kızım dha var ismi emine :) ben 3 ay önce 3 aylık bebeğim kalp atışı sesi duyulması için kürtaj olmuştum Rabbim bu ay nasip etti inş :)
Inşallah. Allah bağışlasın yavrularimizi.
Benim kizim da 33 aylık. Nasıl konuşuyor mu seninki?

A senin de mi varmı amin allah bagislasin canım ya rabbim kötü gün gostermesin.. baya baya kelimesi söktü konuşuyor derdini anlatabiliyor :) senin ki abla olmuş konusuyordur :)

Canım göğüslerde dolgunluk ağrı falan varmış biraz daha bekleyip test yap bence

A senin de mi varmı amin allah bagislasin canım ya rabbim kötü gün gostermesin.. baya baya kelimesi söktü konuşuyor derdini anlatabiliyor :) senin ki abla olmuş konusuyordur :)
Maalesef
Bu konuda çok dertliyim
Konuşamıyor henüz.
Derdini anlatacak kadar kelime biliyor. 150 kelimesi var 6 7 kere de böyle tesadüfen 2li cümle kurdu.
Bende esimde bekliyoruz konuşsun diye ama yok
Çok aglayip üzüldüm ama bisey degismiyo maalesef.
Boyu kilosu nasıl?

Kızlar yardım edin bana lütfeden, bügün adet günümde takvim indirdim için bügün adetimin birinci günü ama hala hasta olmadım ilişkiye girdim'den beri kasıt ağrılarım hiç durmuyor batma yaşıyorum sürekli, hiç umutlu değilim gebelik için umutlanmak da istemiyorum bügün çok az bi renk de kırmızı gördüm vajinada ama henüz bişey Yok ne yapmam lazım gecikmede olabilir mi hastalık için ? Lütfen Yardım

Canım göğüslerde dolgunluk ağrı falan varmış biraz daha bekleyip test yap bence
Evde test yapmayı eşim yasakladı canım geçen ay hassas gebelik testi ve bi kaç gün sonra normal gebelik testi yaptım negatif çıktı bi kaç gün sonra kanda pozitif çıktı inşallah kırmızılar 9 ay gelmez inşallah meleklerimize kavuşuruz kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…