- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
Rica edwrimmbilmiyorumki canım yinede çok tşk
Ay sen deli misin:) biz senden fazla meraktayiz:)Heyecanimi benile birlikte yaşadığınız için çok teşekkür ederim kızlar :))
aynen canım ya hakiki teyzesiniz siz kız saolun ya inş 2. Kuzum da gelcek ve Rabbim bana da tekrar sizin tarafınızdan teyze olacağım müjdesini vermeniz için size de nasip eder inş küçük insanları :))))♡♡♡♡♡Ay sen deli misin:) biz senden fazla meraktayiz:)
arkadaşlar herkese merhaba,ben yeni üye oldum bu foruma ama çook uzun zamandır takip ediyorum dışarıdan. ben 2 buçuk yıllık evliyim aralık ayında kimyasal gebelik yaşadım. ve gebe olmak için 1 yıl bekledim fakat sunu fark ettim be n stresten hamile kalamamışım ne zaman kafamdan çıkardım hamile kalmayı o zaman hamileydim ama o da nasip olmadı. rabbimin bir bildiği vardır... ben tekrar hamile kalmak istiyorum. bir konuda sıkıntı yaşıyorum sizlere de danışmak istedim. reglime 7 gün var ve 3 gün önce progesteron testi yaptırdım 25 çıktı sonucum. Progesteronun yüksek olması gebeliği gösterir mi? yoksa sadece yumurtlama olup olmadığını mı? bir de ben pco hastasıyım ama 35 -36 günde bir regl oluyorum yani kendi içinde bir düzenim var. reglim geç olduğu için progesteron testini de 25. gün yaptırdım. cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
hayırlı olsun canım Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin İnşAy
aynen canım ya hakiki teyzesiniz siz kız saolun ya inş 2. Kuzum da gelcek ve Rabbim bana da tekrar sizin tarafınızdan teyze olacağım müjdesini vermeniz için size de nasip eder inş küçük insanları :))))♡♡♡♡♡
Amin cnm. Aa senin bi tane daha varmiydi kaç yaşında ismi ne?Ay
aynen canım ya hakiki teyzesiniz siz kız saolun ya inş 2. Kuzum da gelcek ve Rabbim bana da tekrar sizin tarafınızdan teyze olacağım müjdesini vermeniz için size de nasip eder inş küçük insanları :))))♡♡♡♡♡
Saol bitanem amin cumlemize nasip etsin Rabbim hayırlısı ile :)hayırlı olsun canım Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin İnş
Progesteron ne cnm? Anam ben ne kara cahil ciktimProgesteron 21. Gün yapiliyor ve adet tarihine kadar gittikçe yükseliyor ve adetle beraber düşüyor ayrica 10'un üzerinde ise yumurtlama olduğunu gösterir demişti doktorum , demek ki yumurtlama olmuş cnm
Evet canım var bi 20 aylık kızım dha var ismi emine :) ben 3 ay önce 3 aylık bebeğim kalp atışı sesi duyulması için kürtaj olmuştum Rabbim bu ay nasip etti inş :)Amin cnm. Aa senin bi tane daha varmiydi kaç yaşında ismi ne?
Amin canım ne zamandan beri bekliyodun?Saol bitanem amin cumlemize nasip etsin Rabbim hayırlısı ile :)
3 ay önce kürtaj oldum ve onun kaybiyla 3 aydır deneme içindeyizAmin canım ne zamandan beri bekliyodun?
Inşallah. Allah bağışlasın yavrularimizi.Evet canım var bi 20 aylık kızım dha var ismi emine :) ben 3 ay önce 3 aylık bebeğim kalp atışı sesi duyulması için kürtaj olmuştum Rabbim bu ay nasip etti inş :)
Canım göğüslerde dolgunluk ağrı falan varmış biraz daha bekleyip test yap benceMerhaba hanımlar bu ayın 27'de 6 aylık evli olacam hiç korunmadık geçen ay hamile olduğumu öğrendim ertesi gün düşük oldu kimyasalmış mayısta 32 yaşında olacam benim regl düzenim çok garip ilk bir hafta kahve rengi lekelenmem oluyor sonra regle dönüyor 3 gün sonra lekeye çeviyor 15 günü tamamlatıyor yumurtlama belirtisi olarak yumurta akı kıvamında akıntı oluyo diye biliyorum bu ay uzayan akıntım 4 gün geldi adetimin 21 günü son geldi bu 4 günün 2 gününü değerlendirdik ertesi gün normal akıntıya döndü göğüs uçlarımda acıma ve dolgunluk var kendimi çok dinliyorum sanırım ara sıra kasıklarımda iğnelenme oluyo takvim hesabına göre 26 şubat batım ama 21 yum olduysa ayın 1-2 olurum sanırım
saglıkla dogsun canım İnşAllah3 ay önce kürtaj oldum ve onun kaybiyla 3 aydır deneme içindeyiz
MaalesefA senin de mi varmı amin allah bagislasin canım ya rabbim kötü gün gostermesin.. baya baya kelimesi söktü konuşuyor derdini anlatabiliyor :) senin ki abla olmuş konusuyordur :)
Evde test yapmayı eşim yasakladı canım geçen ay hassas gebelik testi ve bi kaç gün sonra normal gebelik testi yaptım negatif çıktı bi kaç gün sonra kanda pozitif çıktı inşallah kırmızılar 9 ay gelmez inşallah meleklerimize kavuşuruz kuzumCanım göğüslerde dolgunluk ağrı falan varmış biraz daha bekleyip test yap bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?