2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Canım benim tam 1 haftam var dün belim acayip ağrıyodu ve akşam yattığımda kasıklarımda ince ince sızı gibi ağrılarım oldu anlam veremedim senin kasık ağrıların ne zaman başladı?
Bir hafta kala vardı bi de ben psikolojik olduğunu düşünüyodum her ay yalan belirti yaşadığım için :) meğer belirtiymiş umarım vardır bebiş de seninki de belirtidir :)

Kizlar nasilsiniz...adetim bitti kahverengi kanamam var koyu ..aranizda dr a giden varmi ? Ne dedi.benm dr kurtajdan sonra olabilir demisti de.korkma dedi.4.adetim bitti .....yumurtlma haftamdayim ..adet bitti dun ve bugun cok azda olsa kahverengi kanama oldu...yasadiysaniz bu sorunu anlatr misiniz...naptiniz diye

Canım geçen ay bende öyle oldum hiç bir belirtim yoktu ve burda bir kaç arkadaş benden ümitliydi ne yalan söyliyim bende kendimden ümitliyim adete dair tek bir ağrıyı bırak gerginlik bile yoktu ama sonuç kırmızı kart yedim eğer bi ilaç kullandıysa oda etkileniş olabilir ama adetin düzenliyse 2 kalmış 2 gün daha bekle ve kan testi yaptır bazen hamileysen bile idrarda çıkmayabilir testi çok erken yapmışsın

Bir hafta kala vardı bi de ben psikolojik olduğunu düşünüyodum her ay yalan belirti yaşadığım için :) meğer belirtiymiş umarım vardır bebiş de seninki de belirtidir :)
Ay benimde tam 1 haftam var ve şuanda da at karın bölgemde ve kasıklarımda ağrım var özellikle yatınca sanki daha çok hissediyorum bide ani hareketlerde batma şeklinde oluyo inşaAllah benimkide psikolojik değildir canım

kızlar sıze kendı gebelık belırtılerımı soleyım ılk basta gaz.... allahım o ne ole ınek gıbı gaz uretıyo vucudum hala oyle gogus sısmesı acıması ama ole adet zamanı olan gıbı degıl gogusten koltuk altına ve hareket ettıkce bıle kopcakmıs gıbı oluyor cok sıddetlı olmasada bel agrısı kasık ta batmalar haa bıde asırı derecede ıstah bole 5 gun 1 hafta en fazla delı gıbı acıktım sonra gectı ınsallah rabbım gobuslerınızı tez zamanda doldurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…