- 10 Mart 2017
- 766
- 963
- 103
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #9.221
Benimde haftaya cnm senin kacinda benim 2290 mıRABBİM herkese hayırlısıyla nasip eylesin inşallah canım haftaya kadar nasilnasıl sabredecem ben ya
Ben hiç çektirmedim ne ise yaradığını da bilmiyorum canımİns cnm sabirsizlikla o gunu bekliyom bende kizlar bisey sorcam bu ay yumuttlama gununden snr rahim filmi cekildim ben ama dr cok iyi degeelendirin dedi yine de olabilir mi ki
Benimki de 21 i canimBenimde haftaya cnm senin kacinda benim 22
AminnnnnnBenimde 20'si peşpeşeyiz canım inşaAllah bizde buraya hamileyizzzz diye yazarız :))
Bir hafta kala vardı bi de ben psikolojik olduğunu düşünüyodum her ay yalan belirti yaşadığım için :) meğer belirtiymiş umarım vardır bebiş de seninki de belirtidir :)Canım benim tam 1 haftam var dün belim acayip ağrıyodu ve akşam yattığımda kasıklarımda ince ince sızı gibi ağrılarım oldu anlam veremedim senin kasık ağrıların ne zaman başladı?
Bende 14 martta olmustum sonuc ne senin canımbn yine yanlis alinti yapmisimm. ogrenecemm ins. yakindaaa.
canim tüpleri açıyor eger kapaliysa bide icindeki ilac gebelik sansini artiriyomus subatta oldum simdi hamileyimBen hiç çektirmedim ne ise yaradığını da bilmiyorum canım
RABBİM sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almanızı nasip eylesin canım benim bilgin içind e çok teşekkür ederimcanim tüpleri açıyor eger kapaliysa bide icindeki ilac gebelik sansini artiriyomus subatta oldum simdi hamileyim
Amin canım rica ederim umarım sende tez zamanda istediğine kavusursunRABBİM sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almanızı nasip eylesin canım benim bilgin içind e çok teşekkür ederim
gelen yok halaa. bisey demeyede korkuyrum. gayal kirikliguna ugramk istemiyrum artik. senin nasilBende 14 martta olmustum sonuc ne senin canım
gelen yok. cok umutlnmak istemiyrm ama. elimde de degil.. 1-2 gun bkliyim diyorum ama. sabredebilrsem iyi. korkudan gebelik testi bile almadim canm. dayanmiyip yapmiyim diye
Ben hamileyim kan testinde cikti dr gittim ama dusuk tehlikesi varmisgelen yok halaa. bisey demeyede korkuyrum. gayal kirikliguna ugramk istemiyrum artik. senin nasil
Neden sevinmedi ki cnm
Allah razı olsun canım benımgecmis olsunnn canimmm. cokk sevindimm hamilee olusunaa. darisi banaaa. ins... dusuk icin de hic korkma ferah tut icini.
Canım geçen ay bende öyle oldum hiç bir belirtim yoktu ve burda bir kaç arkadaş benden ümitliydi ne yalan söyliyim bende kendimden ümitliyim adete dair tek bir ağrıyı bırak gerginlik bile yoktu ama sonuç kırmızı kart yedim eğer bi ilaç kullandıysa oda etkileniş olabilir ama adetin düzenliyse 2 kalmış 2 gün daha bekle ve kan testi yaptır bazen hamileysen bile idrarda çıkmayabilir testi çok erken yapmışsınKızlar adetime iki gün var ama benim karnım hep ağrırdı ama hiç bişey yok ne meme ağrısı ne karın ağrısı hiç böyle olmamıştım. iki gün önce test yaptım ama negatifti . Fİkriniz nedir söyleyin nolur ya
Ay benimde tam 1 haftam var ve şuanda da at karın bölgemde ve kasıklarımda ağrım var özellikle yatınca sanki daha çok hissediyorum bide ani hareketlerde batma şeklinde oluyo inşaAllah benimkide psikolojik değildir canımBir hafta kala vardı bi de ben psikolojik olduğunu düşünüyodum her ay yalan belirti yaşadığım için :) meğer belirtiymiş umarım vardır bebiş de seninki de belirtidir :)
Canım sen ben @Atabetul peşpeşeyiz başı ben çekiyorum 20'si :)) inşaAllah ben pozitifi yakalayıp ayağımı sürürüm sizde peşimden pozitif sonuçlar alırsınızBenimde haftaya cnm senin kacinda benim 22
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?