- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #9.241
benimde 28 .gun bugun gelen giden yok adet agrisida yok bende gebelik testinalmamistim birdaha yapmiycam diye zateb yapmiycamda artik 10 gun gectikten snra yapmayi dusunuyifumgelen yok. cok umutlnmak istemiyrm ama. elimde de degil.. 1-2 gun bkliyim diyorum ama. sabredebilrsem iyi. korkudan gebelik testi bile almadim canm. dayanmiyip yapmiyim diye
off on gun cok canimm ca. bn o kadar dayanabilir miyim bilmiyorumm.benimde 28 .gun bugun gelen giden yok adet agrisida yok bende gebelik testinalmamistim birdaha yapmiycam diye zateb yapmiycamda artik 10 gun gectikten snra yapmayi dusunuyifum
18 aydir her ay husran yasiyorum napim yaaa senin gectimi adetinoff on gun cok canimm ca. bn o kadar dayanabilir miyim bilmiyorumm.
Her ilişkiden sonra oluyor muValla duymadım ama bu ay yaşadım bu anlattığını canım
Bende 17 gün nasıl sabredicem sen yine iyisin:)))90 mıRABBİM herkese hayırlısıyla nasip eylesin inşallah canım haftaya kadar nasilnasıl sabredecem ben ya
En iyisini yapmisin bekle bence de. Ve sakın stres yapip düşünme stres ten de geç gelebilirgelen yok. cok umutlnmak istemiyrm ama. elimde de degil.. 1-2 gun bkliyim diyorum ama. sabredebilrsem iyi. korkudan gebelik testi bile almadim canm. dayanmiyip yapmiyim diye
Rabbim rizkiyla veriyor cnm merak etmeyinKiradayz bu yüzden istemiyor bende istiyorum beni kırmamak için arada korunmyrdu
Ilk defa duydum. Hayirli olsun cnm bebeginkızlar bıde d vıtamınınız dusukse gebelık olmuyor
aynen cnm beklemedeyim ama hala belirti yok normalde kahverengi akintim baslardi sanirim yarin birden sokulecek
Umarım bebeğin seninledir cnmaynen cnm beklemedeyim ama hala belirti yok normalde kahverengi akintim baslardi sanirim yarin birden sokulecek
hic sanmiyorum cnm ama insaallah oyledirUmarım bebeğin seninledir cnm
Ayyy cnm agzin bal yesin gobusun bebeklerle dolsun insssCanım sen ben @Atabetul peşpeşeyiz başı ben çekiyorum 20'si :)) inşaAllah ben pozitifi yakalayıp ayağımı sürürüm sizde peşimden pozitif sonuçlar alırsınız
Bence bugun gunu gibi geldi ben daha once yapmadim ama sizden ogrendiklerimle bugun kesin catlamistir cnm sen bugunu degerlendirEki Görüntüle 1981564 Eki Görüntüle 1981566 Eki Görüntüle 1981562Smydnz sonuncuyu 10 dakika önce yaptım nasıl?
Valla ona dikkat etmedim 2 gün önce ilişki olmuştu o zaman dikkatimi çekti bugünde çarşıda falan dolaştım ettim ilk defa dizlerim tutmuyo enteresan bi halsizlik var yaniHer ilişkiden sonra oluyor mu
Amin canımmm inşaAllah isteyen herkesin göbişleri bebeklerle dolsunAyyy cnm agzin bal yesin gobusun bebeklerle dolsun insss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?