2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

gelen yok. cok umutlnmak istemiyrm ama. elimde de degil.. 1-2 gun bkliyim diyorum ama. sabredebilrsem iyi. korkudan gebelik testi bile almadim canm. dayanmiyip yapmiyim diye
benimde 28 .gun bugun gelen giden yok adet agrisida yok bende gebelik testinalmamistim birdaha yapmiycam diye zateb yapmiycamda artik 10 gun gectikten snra yapmayi dusunuyifum

gelen yok. cok umutlnmak istemiyrm ama. elimde de degil.. 1-2 gun bkliyim diyorum ama. sabredebilrsem iyi. korkudan gebelik testi bile almadim canm. dayanmiyip yapmiyim diye
En iyisini yapmisin bekle bence de. Ve sakın stres yapip düşünme stres ten de geç gelebilir

Kızlar hesaplarima göre bu gece ilişki olucak ve ovulasyon zamanini yakalicam. Ben yarın yine şehir dışına çıkıyorum 2 gun buralarda yokum kafam sürekli meşgul olucak sonra cuma günü donucez cumartesi günü alisverise cikicam gezicem dolasicam kardeslerimle. Akşamina oturmaya gidicem pazar günü malum referandum var bi de öyle kafami meşgul edicem kisacasi hiç dusunmemeye calisicam kafam da mesgul olucak evde otursam ne kadar takmicam desemde aklıma gelecek boylesi umarım iyi olur ve rabbim izin verirde tutar hayırlısı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…