- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #9.261
canimm bn 1 yildir istiyorumm. ama cok takmiyordumm. bir kizim var 3 bucuk yasinda. sonra bi baktim 5-6aydir olmuyor. korkmaya basladim. 5 aydir ki ciddi manada bekliyrumm. ve cook uzuluyorumm. yine benimm minik bir bocegim var cok sukur. allhim can sagligi versin. uuuzun yillar bebek bekleyenlere rabbim guc ve sabir versinn. ben bugun olmam gerekiyordu. olmadim halâ bakalimm. bekliyrumm. etrafimdaki insanlara bile bat imi haftaya diye soyluyorumm. sorduklarinda stres oluyrum cunkuu.18 aydir her ay husran yasiyorum napim yaaa senin gectimi adetin
Ben laparoskopi oldum kızlarr 2 ay korunmam gerek
Bugünde oldu canım o dizlerde titreme yani rahat ayağa kalkıp basamıyorumHer ilişkiden sonra oluyor mu
insaaalh rabbm nasip eder cnm dert etme bir evladin varmis nasilsa bnm dha hc bebisim yok hic hmilikte yasamdim rabbimin bir bildgi vardr elbetcanimm bn 1 yildir istiyorumm. ama cok takmiyordumm. bir kizim var 3 bucuk yasinda. sonra bi baktim 5-6aydir olmuyor. korkmaya basladim. 5 aydir ki ciddi manada bekliyrumm. ve cook uzuluyorumm. yine benimm minik bir bocegim var cok sukur. allhim can sagligi versin. uuuzun yillar bebek bekleyenlere rabbim guc ve sabir versinn. ben bugun olmam gerekiyordu. olmadim halâ bakalimm. bekliyrumm. etrafimdaki insanlara bile bat imi haftaya diye soyluyorumm. sorduklarinda stres oluyrum cunkuu.
Merhaba canım. Benim 7 mayıs@meraklilarca @Tekirdagli4259 @berser34 @Bejan19 @bayanbilge @YemyesilbirdenizMor_cicek @venuskelebek @kafamdasorular_ @mmmerwe @Elifimm27 @befer @Angelesra81 @drepsi76
Böyle siteye girip yazdigimi görüp cevap vermeyince inanın çok üzülüyorum
Nasılsınız hanımlar yeni batlar nedir?
Umarım büyümüştür insallah canım kactı yumurtanKızlar 11.gün yumurtam büyümemişti 13.gün çağrdı gene tam büyümemişti yumurtam. 16.gün çağrdı şimdi.klomende kullandm.sizce büyür mü bundan sonra, şansım var mı bu ay?
RABBİM yeterki ol desin neden olmasın kardeşim allahım hayırlı kılsın inşallah mucizen minigin nasip olurKızlar 11.gün yumurtam büyümemişti 13.gün çağrdı gene tam büyümemişti yumurtam. 16.gün çağrdı şimdi.klomende kullandm.sizce büyür mü bundan sonra, şansım var mı bu ay?
Demekki lh yükseliyor o yüzden sürekli koyu çıkıyor hadi bakalım iyiye işaret bunlar senden umitliym İnşAllah hamiş haberini alcz kızEki Görüntüle 1981564 Eki Görüntüle 1981566 Eki Görüntüle 1981562Smydnz sonuncuyu 10 dakika önce yaptım nasıl?
Degerlendircem cnm.umarim tutar yaa nolur dua edin kizlarBence bugun gunu gibi geldi ben daha once yapmadim ama sizden ogrendiklerimle bugun kesin catlamistir cnm sen bugunu degerlendir
Canım sen de biseyler var gibi geliyor ama hayırlısı bakalimValla ona dikkat etmedim 2 gün önce ilişki olmuştu o zaman dikkatimi çekti bugünde çarşıda falan dolaştım ettim ilk defa dizlerim tutmuyo enteresan bi halsizlik var yani
Geçmiş olsun cnm umarım bir an önce hamile kalirsin ara verdi yazıyorumBen laparoskopi oldum kızlarr 2 ay korunmam gerek
Teşekkür ederim duzenliyorum:)Merhaba canım. Benim 7 mayıs
Ay inşallah inşallah kafaya takmamam lazım ama nasıl olucak bilmemDemekki lh yükseliyor o yüzden sürekli koyu çıkıyor hadi bakalım iyiye işaret bunlar senden umitliym İnşAllah hamiş haberini alcz kız
Tabi eklerim hoşgeldiniz biraz tanitirmisin kendini?Benıde eklermisin 4mayıs benım bat :)
Ya off zeze sende gebelik testi yok mu allah aşkına git bi açık eczane bul da al var sende de bisey:)kızlar iyi geceler bi bakar mısınız bu benim ovulasyon testi az önce yaptım...yumurtam catlamış olması gerek daha önce bu sizce gebelik sonucu mu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?