2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

18 aydir her ay husran yasiyorum napim yaaa senin gectimi adetin
canimm bn 1 yildir istiyorumm. ama cok takmiyordumm. bir kizim var 3 bucuk yasinda. sonra bi baktim 5-6aydir olmuyor. korkmaya basladim. 5 aydir ki ciddi manada bekliyrumm. ve cook uzuluyorumm. yine benimm minik bir bocegim var cok sukur. allhim can sagligi versin. uuuzun yillar bebek bekleyenlere rabbim guc ve sabir versinn. ben bugun olmam gerekiyordu. olmadim halâ bakalimm. bekliyrumm. etrafimdaki insanlara bile bat imi haftaya diye soyluyorumm. sorduklarinda stres oluyrum cunkuu.

Kızlar 11.gün yumurtam büyümemişti 13.gün çağrdı gene tam büyümemişti yumurtam. 16.gün çağrdı şimdi.klomende kullandm.sizce büyür mü bundan sonra, şansım var mı bu ay?

insaaalh rabbm nasip eder cnm dert etme bir evladin varmis nasilsa bnm dha hc bebisim yok hic hmilikte yasamdim rabbimin bir bildgi vardr elbet

Kızlar 11.gün yumurtam büyümemişti 13.gün çağrdı gene tam büyümemişti yumurtam. 16.gün çağrdı şimdi.klomende kullandm.sizce büyür mü bundan sonra, şansım var mı bu ay?
RABBİM yeterki ol desin neden olmasın kardeşim allahım hayırlı kılsın inşallah mucizen minigin nasip olur

kızlar iyi geceler bi bakar mısınız bu benim ovulasyon testi az önce yaptım...yumurtam catlamış olması gerek daha önce bu sizce gebelik sonucu mu ??

Eklentiler

• 20170412_235618-1.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 46
kızlar iyi geceler bi bakar mısınız bu benim ovulasyon testi az önce yaptım...yumurtam catlamış olması gerek daha önce bu sizce gebelik sonucu mu ??
Ya off zeze sende gebelik testi yok mu allah aşkına git bi açık eczane bul da al var sende de bisey:)

- Merhaba. Bu ay doktor kontrolünde yumurta takibi oldum. 31 mart da adetimin birinci günüydü ve adetimin 11. Gununde sağ yumurtam 22mm olmuştu. Doktorum çatladı catlicak demişti ve catlatma ignesi vermişti. Normalde 11 ünde gürül dedi fakat iğneyibulamadığım için 12. Günü saat 14.00 da vurulduk doktorun izni ile . 11. Günün akşamı kesin iliski dedi. Ve 13. 15. 17 .günleri de ilişkiyi önerdi. Şimdi size sorum yumurta catlatma ignesi olduktan kac saat sonra ilişkiye girdiniz ve catlatma ignesi ile hamile kalan var mi .. n olur yardımcı olun. Internette güm kadarıyla 36 saat sonra yazıyor bu akşam ilişkiye girmem lazım ama 2 saat daha beklemek mi bilemedim. 33 saat oldu vurulali noluf yardımcı olun lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…