- 12 Şubat 2017
- 557
- 630
- 33
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #9.281
neden kızdın kiYa off zeze sende gebelik testi yok mu allah aşkına git bi açık eczane bul da al var sende de bisey:)
Cnm topikte catlatma iğnesi olan var mi bilmiyorum varsa arkadaşlar yardımcı olurlar- Merhaba. Bu ay doktor kontrolünde yumurta takibi oldum. 31 mart da adetimin birinci günüydü ve adetimin 11. Gununde sağ yumurtam 22mm olmuştu. Doktorum çatladı catlicak demişti ve catlatma ignesi vermişti. Normalde 11 ünde gürül dedi fakat iğneyibulamadığım için 12. Günü saat 14.00 da vurulduk doktorun izni ile . 11. Günün akşamı kesin iliski dedi. Ve 13. 15. 17 .günleri de ilişkiyi önerdi. Şimdi size sorum yumurta catlatma ignesi olduktan kac saat sonra ilişkiye girdiniz ve catlatma ignesi ile hamile kalan var mi .. n olur yardımcı olun. Internette güm kadarıyla 36 saat sonra yazıyor bu akşam ilişkiye girmem lazım ama 2 saat daha beklemek mi bilemedim. 33 saat oldu vurulali noluf yardımcı olun lutfen
İsmim ilknur. 21 yasındayı.lise mezunuyum :) İzmirde oturuyorum . Aslen lüleburgazlıyım.1 senelik evliyim. Aslında 13 aylıkta düz hesap 1 sene diyorum :) cocuk istiyoruz. Evlendigimden beri 1 ay korunduk korunmadık falan sonraki aylar hiç korunmadık.5. Ayda kimyasal gebelik oldu. Dahada gebe kalamadım eşimin sperm hareketlerinde sorun cıktı. Tedavu gordu bi işe yaramadı sımdı tuzluk gibi bekliyoruz boyle :) bu kadar başka merak ettiğiniz birşey varsa cevaplarm :)Tabi eklerim hoşgeldiniz biraz tanitirmisin kendini?
kac gun var adetinekızlar iyi geceler bi bakar mısınız bu benim ovulasyon testi az önce yaptım...yumurtam catlamış olması gerek daha önce bu sizce gebelik sonucu mu ??
Kuzucum kızmadim sadece heyecan tavan yaptıneden kızdın kimalesef evde gebelik testi yok eşim de uyuyor şuan
ayyyy cnm yasin gencmis daha dert etme olurİsmim ilknur. 21 yasındayı.lise mezunuyum :) İzmirde oturuyorum . Aslen lüleburgazlıyım.1 senelik evliyim. Aslında 13 aylıkta düz hesap 1 sene diyorum :) cocuk istiyoruz. Evlendigimden beri 1 ay korunduk korunmadık falan sonraki aylar hiç korunmadık.5. Ayda kimyasal gebelik oldu. Dahada gebe kalamadım eşimin sperm hareketlerinde sorun cıktı. Tedavu gordu bi işe yaramadı sımdı tuzluk gibi bekliyoruz boyle :) bu kadar başka merak ettiğiniz birşey varsa cevaplarm :)
Teşekkür ederim tatlım. Rabbim hayırlısini versin inşallah tez vakitte gelir bebeginİsmim ilknur. 21 yasındayı.lise mezunuyum :) İzmirde oturuyorum . Aslen lüleburgazlıyım.1 senelik evliyim. Aslında 13 aylıkta düz hesap 1 sene diyorum :) cocuk istiyoruz. Evlendigimden beri 1 ay korunduk korunmadık falan sonraki aylar hiç korunmadık.5. Ayda kimyasal gebelik oldu. Dahada gebe kalamadım eşimin sperm hareketlerinde sorun cıktı. Tedavu gordu bi işe yaramadı sımdı tuzluk gibi bekliyoruz boyle :) bu kadar başka merak ettiğiniz birşey varsa cevaplarm :)
Gencte. Bekle bekle bak 13 ay oldu :) zaman cabuk gecıyor :) senin yasın kaç?ayyyy cnm yasin gencmis daha dert etme olur
2 gün yokum demissin kafanı öyle dağıt işte gez toz ne biliym vakit geçir bende o bile yok tekim diye çıkıp kafa bile dağıtamıyorumAy inşallah inşallah kafaya takmamam lazım ama nasıl olucak bilmem
İnşAllahh inşAllahh herkesin gelsin saglıkla hayırlısıylaaa. Rabbım duy sesımızı guldur yüzümüzü :)Teşekkür ederim tatlım. Rabbim hayırlısini versin inşallah tez vakitte gelir bebegin
25 cnm 18 aydir bekliyorum bende kimyasal gebelik gecirmissin ben oyle gecirenlere soyle teselli veriyorum en azindan yumurtaliklarin saglikli ve dollenebiliyor 18 aydir yumurtaliklarimda tek bir hareket gorulmedi ve erken menopoz riskim var bence dert etme rabbim buyuk verir illa ki yasin genc gez dolas eglen esinle vakit gecirGencte. Bekle bekle bak 13 ay oldu :) zaman cabuk gecıyor :) senin yasın kaç?
:)) anladım canım niye kızasın zaten :) valla ben var gibi hissediyorum bide bugün bi arkadaş beni rüyasında hamıle görmüş bi başka arkadaş da sende bu ay olacak gibi hissediyrum dedi ikisi de aynı gün söyleyince tesadüf olamaz heralde diye düşündüm ayyyyyKuzucum kızmadim sadece heyecan tavan yaptısen ne hissediyorsun?
aynen al bendende o kadar oldugum yerde kayinvalidem haric tanidigim hic kimse yok ayni yasta hic kimse yok soyle gel kahve icelim sohbet muhabbet edebilecegim biri yok bunaliyorum artik depresyona girmekten korkuyorum valla2 gün yokum demissin kafanı öyle dağıt işte gez toz ne biliym vakit geçir bende o bile yok tekim diye çıkıp kafa bile dağıtamıyorum
9 gün var canımkac gun var adetine
Rabbıme hamd olsun bende sorun cıkmadı. İnşAllah Rabbım sanada acıl sifalar versjn haberinş alalım burdan :) tüp bebek önerdikermi size??25 cnm 18 aydir bekliyorum bende kimyasal gebelik gecirmissin ben oyle gecirenlere soyle teselli veriyorum en azindan yumurtaliklarin saglikli ve dollenebiliyor 18 aydir yumurtaliklarimda tek bir hareket gorulmedi ve erken menopoz riskim var bence dert etme rabbim buyuk verir illa ki yasin genc gez dolas eglen esinle vakit gecir
heee cnm o zaman suan hamilelik ovu testiyle belli olmaz belki yeni yunurtluyorsun degerlendir bence bugunu sen :)9 gün var canım
Cnm 2ciye yumurtluyor olabşlrsin ya da gebelikte olabilir. Bugunu degerlendırın bence 5 gun sonra falanda gebelik testi yap.:)) anladım canım niye kızasın zaten :) valla ben var gibi hissediyorum bide bugün bi arkadaş beni rüyasında hamıle görmüş bi başka arkadaş da sende bu ay olacak gibi hissediyrum dedi ikisi de aynı gün söyleyince tesadüf olamaz heralde diye düşündüm ayyyyy
Canım adetin düzenli mi eğer duzenliyse ve adet günün yakınsa neden olmasın çünkü ovuls. testleri adetten bi kacgun önce pozitif sonuç verirsekızlar iyi geceler bi bakar mısınız bu benim ovulasyon testi az önce yaptım...yumurtam catlamış olması gerek daha önce bu sizce gebelik sonucu mu ??
Aynı ben. Benimde sadece kayinvalidemler burda bi tek eşimde sabah gibiyor yemeğe geliyor sonra tekrar çıkıyor saat 10 da geliyor yani o kadar bunaldım ki anlatamam yani dışarı çıkıyorum sanki sersem gibiym yarm saatten fazla kalamyrm aglycm artık gelde bebek olsun nasıl olsun bu stresleaynen al bendende o kadar oldugum yerde kayinvalidem haric tanidigim hic kimse yok ayni yasta hic kimse yok soyle gel kahve icelim sohbet muhabbet edebilecegim biri yok bunaliyorum artik depresyona girmekten korkuyorum valla
yarın bi gebelik testi yapsam mı ki yaa çok mu erken dersinizCnm 2ciye yumurtluyor olabşlrsin ya da gebelikte olabilir. Bugunu degerlendırın bence 5 gun sonra falanda gebelik testi yap.
yok cnm ben ilk 6 aylikken doktora gittim bir sorun yok dedi sonra doktoru degstrdim oda rezervin azalmis dedi amh degerim dustu o ay 5 folikul olustu sadece israrla asilama istedim tedaviye baslayalim dedim baslamadi 3 ay o doktora gittim iyi diye sonra simdi doktorumu degstrdim bu ay adet olursam klomen basliycak benim daha hic adet duzensizligim olmadi ama evlenmeden oncede 7 gub olurdum hala oyelyim 3 gun kanamali gelir sonra azalir 2 aydirda folikulum yukseldi eger dusmeye baslarsa tup bebek dusunucem bide suan erken diye dusunuyirym ama sonucta menoloz bir gun illa kendini gostericek o zaman insaaallah gec olmazsa tup bebek dusunurum rabbim buyuk neyi ne zaman verechini bilir ben sadece allaha guveniyir ve ona siginiyorumRabbıme hamd olsun bende sorun cıkmadı. İnşAllah Rabbım sanada acıl sifalar versjn haberinş alalım burdan :) tüp bebek önerdikermi size??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?