2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

aynen cnm sorma yaa ben tek disari cikmayi sevmem zaten o yuzden hic cikmiyorum markete bile gitmiyorum dusun evin icinde hapsilmus gibiyim acik cezaevi mubarek :)

Sen başka bi doktora daha git bence ama soyle iyi bilgili ve ilgili bş doktora. Esin gittimi doktora?senın fsh ın kac cıkmıstı ?

Sen başka bi doktora daha git bence ama soyle iyi bilgili ve ilgili bş doktora. Esin gittimi bu arafda doktora bu arada senın fsh ın kac cıkmıstı ?
fshim 7 yada 8 olmasi lazim cnm o yuksek degil yani normal degerde zaten diger degerlerimde normal birde troid cok az yuksek cikti oda ilac kullaniyorum simdi dusuyor artik rabbim nasip kismet isi bunlar cnm suanki doktorum cok iyi geldi bana bakalim yumurtlarin olusuyormu ona bakalim dedi iste digeri bakip yumurtan catliycak heran 1 2 catlar falab deyip gnderiyordu hicbirsey vermiyrodu

O zaman bu doktora devam et benım fsh 8.8 cıktı o fazlaydı ama doktor bu yusdlıp düşebilen bi hormon dedi bende aldırıs etmedim. Ayrıca erkeklik hormonum fazla cıktı biraz o da problem degil dedi. Doktora ne bırazı nerdeyse erkek olarak dogcakmısım dedim. Abartma dedi bana :)

bn testeron hrmonuna bktrmdm cnm ya baktrasim var aslinda

Canım çıkacağını sanmıyorum ovu. testleri adetten 1 yada iki gün once ayni koyulukta olunca hamilelik olabilir diyorlar bekle istersen

TurkuazKrampon Bana bugünde uyku yok 1 saatten beri ara ara bel ağrısı başladı şimdide adet olduğum da kasiklarmda ağrı olurdu ayni öyle bi ağrı hissediyorum göğüslerim arada bi zongluyor ağrı yok ama offf yaRabbim nasıl bekliycm bilmiyrm harab oldum 9 gün var daha.

Fsh çok çalkantılı Evet. 4 ay önce benim de ödümü kopardı. İlk değer 6.42, bir sonraki 9.48. Erken menopoza giricem sandım. Bir sonrakinde de 7.79 çıktı. Tamam dedim bu fsh yanıltıcı bir hormon

Arkadaşlar yardım edin lütfen benim hamile kalmam lazım yani çok istiyorum ahh bi o müjdeli haberi duysam herkese birşeyler dağıtacağım kızlar Allah bi kismetse etse inşallah, Çok üzülüyorum artık hep hüsran yine hüsran hiçbir belirti Yok Ne yapmam gerekir kızlar, 5 aydır olmuyor her seferin de umutlanıyorum yine tek çizgi oluyor lütfen yardımcı olun bana çok fazla bilgim Yok

Sorun ne cnm..?

arkaslar resim atmak istiyorum ama ekleyemiyorum test sonucunu gostericektim hayali cizgimi goruyorum diye yardimci olabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…