- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 30
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #9.301
Erken ama sen bilrsin yapmak istiyorsan yap yoksa catlar insan meraktan :) ama bizede haber ver yaparsan :)yarın bi gebelik testi yapsam mı ki yaa çok mu erken dersiniz
Canım adetin düzenli mi eğer duzenliyse ve adet günün yakınsa neden olmasın çünkü ovuls. testleri adetten bi kacgun önce pozitif sonuç verirse
Adetim düzenlidir aslında bide adetime 9 gün var cıkar mı dersin
aynen cnm sorma yaa ben tek disari cikmayi sevmem zaten o yuzden hic cikmiyorum markete bile gitmiyorum dusun evin icinde hapsilmus gibiyim acik cezaevi mubarek :)Canım adetin düzenli mi eğer duzenliyse ve adet günün yakınsa neden olmasın çünkü ovuls. testleri adetten bi kacgun önce pozitif sonuç verirse
Aynı ben. Benimde sadece kayinvalidemler burda bi tek eşimde sabah gibiyor yemeğe geliyor sonra tekrar çıkıyor saat 10 da geliyor yani o kadar bunaldım ki anlatamam yani dışarı çıkıyorum sanki sersem gibiym yarm saatten fazla kalamyrm aglycm artık gelde bebek olsun nasıl olsun bu stresle
Sen başka bi doktora daha git bence ama soyle iyi bilgili ve ilgili bş doktora. Esin gittimi doktora?senın fsh ın kac cıkmıstı ?yok cnm ben ilk 6 aylikken doktora gittim bir sorun yok dedi sonra doktoru degstrdim oda rezervin azalmis dedi amh degerim dustu o ay 5 folikul olustu sadece israrla asilama istedim tedaviye baslayalim dedim baslamadi 3 ay o doktora gittim iyi diye sonra simdi doktorumu degstrdim bu ay adet olursam klomen basliycak benim daha hic adet duzensizligim olmadi ama evlenmeden oncede 7 gub olurdum hala oyelyim 3 gun kanamali gelir sonra azalir 2 aydirda folikulum yukseldi eger dusmeye baslarsa tup bebek dusunucem bide suan erken diye dusunuyirym ama sonucta menoloz bir gun illa kendini gostericek o zaman insaaallah gec olmazsa tup bebek dusunurum rabbim buyuk neyi ne zaman verechini bilir ben sadece allaha guveniyir ve ona siginiyorum
tabikiii haber ederim canımErken ama sen bilrsin yapmak istiyorsan yap yoksa catlar insan meraktan :) ama bizede haber ver yaparsan :)
fshim 7 yada 8 olmasi lazim cnm o yuksek degil yani normal degerde zaten diger degerlerimde normal birde troid cok az yuksek cikti oda ilac kullaniyorum simdi dusuyor artik rabbim nasip kismet isi bunlar cnm suanki doktorum cok iyi geldi bana bakalim yumurtlarin olusuyormu ona bakalim dedi iste digeri bakip yumurtan catliycak heran 1 2 catlar falab deyip gnderiyordu hicbirsey vermiyroduSen başka bi doktora daha git bence ama soyle iyi bilgili ve ilgili bş doktora. Esin gittimi bu arafda doktora bu arada senın fsh ın kac cıkmıstı ?
O zaman bu doktora devam et benım fsh 8.8 cıktı o fazlaydı ama doktor bu yusdlıp düşebilen bi hormon dedi bende aldırıs etmedim. Ayrıca erkeklik hormonum fazla cıktı biraz o da problem degil dedi. Doktora ne bırazı nerdeyse erkek olarak dogcakmısım dedim. Abartma dedi bana :)fshim 7 yada 8 olmasi lazim cnm o yuksek degil yani normal degerde zaten diger degerlerimde normal birde troid cok az yuksek cikti oda ilac kullaniyorum simdi dusuyor artik rabbim nasip kismet isi bunlar cnm suanki doktorum cok iyi geldi bana bakalim yumurtlarin olusuyormu ona bakalim dedi iste digeri bakip yumurtan catliycak heran 1 2 catlar falab deyip gnderiyordu hicbirsey vermiyrodu
bn testeron hrmonuna bktrmdm cnm ya baktrasim var aslindaO zaman bu doktora devam et benım fsh 8.8 cıktı o fazlaydı ama doktor bu yusdlıp düşebilen bi hormon dedi bende aldırıs etmedim. Ayrıca erkeklik hormonum fazla cıktı biraz o da problem degil dedi. Doktora ne bırazı nerdeyse erkek olarak dogcakmısım dedim. Abartma dedi bana :)
Hormon testinde bakıhorlar aslında nasıl bakmadılar ki ??bn testeron hrmonuna bktrmdm cnm ya baktrasim var aslinda
bakmadilar cnm blmyrmHormon testinde bakıhorlar aslında nasıl bakmadılar ki ??
Sorma benim ev güneş bile görmüyor düşün biri diğerinden beter derler yaaaynen cnm sorma yaa ben tek disari cikmayi sevmem zaten o yuzden hic cikmiyorum markete bile gitmiyorum dusun evin icinde hapsilmus gibiyim acik cezaevi mubarek :)
Fsh çok çalkantılı Evet. 4 ay önce benim de ödümü kopardı. İlk değer 6.42, bir sonraki 9.48. Erken menopoza giricem sandım. Bir sonrakinde de 7.79 çıktı. Tamam dedim bu fsh yanıltıcı bir hormonO zaman bu doktora devam et benım fsh 8.8 cıktı o fazlaydı ama doktor bu yusdlıp düşebilen bi hormon dedi bende aldırıs etmedim. Ayrıca erkeklik hormonum fazla cıktı biraz o da problem degil dedi. Doktora ne bırazı nerdeyse erkek olarak dogcakmısım dedim. Abartma dedi bana :)
Sorun ne cnm..?Arkadaşlar yardım edin lütfen benim hamile kalmam lazım yani çok istiyorum ahh bi o müjdeli haberi duysam herkese birşeyler dağıtacağım kızlar Allah bi kismetse etse inşallah, Çok üzülüyorum artık hep hüsran yine hüsran hiçbir belirti Yok Ne yapmam gerekir kızlar, 5 aydır olmuyor her seferin de umutlanıyorum yine tek çizgi oluyor lütfen yardımcı olun bana çok fazla bilgim Yok
CAnım dosya yükle yazan yerden atıyorsun. ..arkaslar resim atmak istiyorum ama ekleyemiyorum test sonucunu gostericektim hayali cizgimi goruyorum diye yardimci olabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?