- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #9.321
2. Çizgiyi göremedim cnm flasla çeker misin birdebaşardım galiba benmi hayali cizgi goruyorum bilmiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim Eki Görüntüle 1981749
rabbim gönlünüze göre versin. ben de göremedim fakat ışıktan da olabilir çok mat gerçektenbaşardım galiba benmi hayali cizgi goruyorum bilmiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim Eki Görüntüle 1981749
İnşallah olur cnm benimde 1.5 yıl oldu tedaviyide bıraktım yüce Rabbimden bekliyorum artık ..9 ayın sonunda ben de hala beklemedeyim. bir de kimyasal gebelik geçirdim. rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. beklemek zor. fakat sabır bu bekleyişin ilacı sanırım.
CAnım 2 gün sonra tekrar test yap günün geçiyor mu..?zaten hayal meyal var flaş parlatiyo ozman hic görünmüyor kesin benim hayal ürünüm sanirsam
CAnım 2 gün sonra tekrar test yap günün geçiyor mu..?
Eger hafif bi çizgi görüyorsan cnm çıplak gözle resimde çok net olmaz zaten cnm çok yenidir Bebişin. .1 günüm var bata canm telde cok fazla belli olmuyo ama cıplak gozle bakinca görüyorum net cekmeye calistim ama ancak bukadar olmadi oyle yapicam cokk tesekkur ederim
Eger hafif bi çizgi görüyorsan cnm çıplak gözle resimde çok net olmaz zaten cnm çok yenidir Bebişin. .
Hakkında hayırlısı olsun cnm rabbim kucagimizi doldursun. .aralik ayında kimyasal yasadim 15 gundur digerindeki gibi goguslerimde hassasiyet cok fazla sutyen takamicak duruma geliyorum ozellikle sabhlari ayni seylerden korkuyorum acikcasi hepimiz icin hayirlisi
İyi düşün iyi olsun dua et cnm..Hakkında hayırlısı olsun cnm rabbim kucagimizi doldursun. .
aralik ayında kimyasal yasadim 15 gundur digerindeki gibi goguslerimde hassasiyet cok fazla sutyen takamicak duruma geliyorum ozellikle sabhlari ayni seylerden korkuyorum acikcasi hepimiz icin hayirlisi
aralık ayında ben de kimyasal gebelik geçirdim. ve bu ay söylediğiniz gibi yine aynı göğüs hasaasiyeti ve batmalar yaşadım. umarım sizinki müjde ile sonuçlanır :)
Aminnn canım hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun hislerin çok güzel inşaAllah bende bu ay pozitif sonuç alırımCanım sen de biseyler var gibi geliyor ama hayırlısı bakalim
Senin bat ne zamandı canım?kızlar iyi geceler bi bakar mısınız bu benim ovulasyon testi az önce yaptım...yumurtam catlamış olması gerek daha önce bu sizce gebelik sonucu mu ??
Günün geçmişmiydi senin canım? Bide kan tahlilimi yaptırdın yoksa evdemi yaptın?Hamile değil misim test yaptım negatif
Telden atılmıyor canım bilgisayardan gir de atarkaslar resim atmak istiyorum ama ekleyemiyorum test sonucunu gostericektim hayali cizgimi goruyorum diye yardimci olabilir misiniz
9 gün var bata canımSenin bat ne zamandı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?