- 17 Şubat 2017
- 398
- 1.142
- 28
- 38
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #9.341
birtanem ozaman bugün kan mı versem offff ama umutlanmak istemiyorum artııııııııııııııık.Canım geçen ay bende öyle oldum hiç bir belirtim yoktu ve burda bir kaç arkadaş benden ümitliydi ne yalan söyliyim bende kendimden ümitliyim adete dair tek bir ağrıyı bırak gerginlik bile yoktu ama sonuç kırmızı kart yedim eğer bi ilaç kullandıysa oda etkileniş olabilir ama adetin düzenliyse 2 kalmış 2 gün daha bekle ve kan testi yaptır bazen hamileysen bile idrarda çıkmayabilir testi çok erken yapmışsın
Anladım canım sende arkamdasın :) bende 20 nisan hadi bakalım hakkımızda hayırlısı sen o testi dünmü kaçta yaptın9 gün var bata canım
Evet canım kan ver günün geçmişmiydi senin?birtanem ozaman bugün kan mı versem offff ama umutlanmak istemiyorum artııııııııııııııık.
Monnalisa canım tamam şimdi hatırladım 2 gün vardı adetine ama bugünü sayma 1 gün kaldı eğer kan vericeksen kendini asla şartlama hatta hamile değilim sadece önlem amaçlı baktırıcam diye düşünerek tahlil yaptır en azından sonuö negatif olsada bu kadar etkilenmezsin ve inşaAllah pozitiftirde senin psikolojin için bunu yapmak zorundasın kendini hamileyim diye şartlama
Dün gece 11de yaptım canım amin inşallah hakkimiz hayırlısı olumlu sonuç alırız insallahhhAnladım canım sende arkamdasın :) bende 20 nisan hadi bakalım hakkımızda hayırlısı sen o testi dünmü kaçta yaptın
Üzülme dicem ama bende senın gibi süerkli üzülüyorum. Hanı sana soylefigimi kendim yapamıyorum yaniyok kuzum ya yaptırmıcam artık yoruldum cidden 1 hafta beklicem yani ayın 19 una kadar çünkü lazerim var ozaman lazer yaptırmam en azından bişey varsa dayaaaa niye Rabbim bizi sınıyor
Üzülme dicem ama bende senın gibi süerkli üzülüyorum. Hanı sana soylefigimi kendim yapamıyorum yaniSdn ne kadar zamandır istiyorsun bebek
Banada öyle geliyor kaldıki ben 13 aydır beklıyorum. Ben ne kadar istediysem etrafımdakıler hep hamıle kaldı düşün 45 yasındakı kaynanam bile. Görüşmüyorum bile artık Aten sevmıyordum sımdı birde onların mutlulugunu izleyecek gücüm yok. Birde benı düşün ben bekliyorum onlar 7-8 ay sonra sıpalarına beşik, araba alıcaklar6 aydır canımya hep hayal kırıklığı ve içimde bir hisss hiç olamayacağım anne ....
@meraklilarca @Tekirdagli4259 @berser34 @Bejan19 @bayanbilge @Yemyesilbirdeniz @GorTuuSimal1005 @kafamdasorular_ @mmmerwe @Elifimm27 Neysesakinim @Angelesra81 @drepsi76
Böyle siteye girip yazdigimi görüp cevap vermeyince inanın çok üzülüyorum
Nasılsınız hanımlar yeni batlar nedir?
mayıs bası canımbu ay yumurtlama günlerinde yine tam gaz çalışmalara devam@meraklilarca @Tekirdagli4259 @berser34 @Bejan19 @bayanbilge @Yemyesilbirdeniz @GorTuuSimal1005 @kafamdasorular_ @mmmerwe @Elifimm27 Neysesakinim @Angelesra81 @drepsi76
Böyle siteye girip yazdigimi görüp cevap vermeyince inanın çok üzülüyorum
Nasılsınız hanımlar yeni batlar nedir?
evet. rabbimjn bir bildigi vardir. tesellimiz bu. yarin test yatiracmm. karar verdimm. bugun de bekliycemm.insaaalh rabbm nasip eder cnm dert etme bir evladin varmis nasilsa bnm dha hc bebisim yok hic hmilikte yasamdim rabbimin bir bildgi vardr elbet
4mayıs benimdeBenıde eklermisin 4mayıs benım bat :)
O zaman beraber bekliyoruz :)4mayıs benimde
Canım benim 17 ay oldu ben napıyım 1 tanede dış gebelik geçirdim isyan etme tevekkül etyok kuzum ya yaptırmıcam artık yoruldum cidden 1 hafta beklicem yani ayın 19 una kadar çünkü lazerim var ozaman lazer yaptırmam en azından bişey varsa dayaaaa niye Rabbim bizi sınıyor
İnşaAllah canımmmmm bende yarın yapıyım bakım nasıl çıkıcakDün gece 11de yaptım canım amin inşallah hakkimiz hayırlısı olumlu sonuç alırız insallahhh
Banada öyle geliyor kaldıki ben 13 aydır beklıyorum. Ben ne kadar istediysem etrafımdakıler hep hamıle kaldı düşün 45 yasındakı kaynanam bile. Görüşmüyorum bile artık Aten sevmıyordum sımdı birde onların mutlulugunu izleyecek gücüm yok. Birde benı düşün ben bekliyorum onlar 7-8 ay sonra sıpalarına beşik, araba alıcaklarzoruma gidiyor işte :'(
Canım benim 17 ay oldu ben napıyım 1 tanede dış gebelik geçirdim isyan etme tevekkül et
ben bu ay testere dişili aslan pençesi içiyorum adetin 2. gününden beri yarında içeceğim sonra aten yumurtlama başlıyorO zaman beraber bekliyoruz :)
Hayırlısıyla canım ama ben bugün biraz iyi değilim eşim le tartıştık bu yuzden de üzüldükçe ne heves kalıyor ne mutlulukCanım sen ben @Atabetul peşpeşeyiz başı ben çekiyorum 20'si :)) inşaAllah ben pozitifi yakalayıp ayağımı sürürüm sizde peşimden pozitif sonuçlar alırsınız
İnşAlla sifa olsun cnm bende kullandım onu 1 hafta kadar ama ben adetimi düzenlesin diye kullandım gercektende işe yaradıben bu ay testere dişili aslan pençesi içiyorum adetin 2. gününden beri yarında içeceğim sonra aten yumurtlama başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?