2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

birtanem ozaman bugün kan mı versem offff ama umutlanmak istemiyorum artııııııııııııııık.

Monnalisa canım tamam şimdi hatırladım 2 gün vardı adetine ama bugünü sayma 1 gün kaldı eğer kan vericeksen kendini asla şartlama hatta hamile değilim sadece önlem amaçlı baktırıcam diye düşünerek tahlil yaptır en azından sonuö negatif olsada bu kadar etkilenmezsin ve inşaAllah pozitiftirde senin psikolojin için bunu yapmak zorundasın kendini hamileyim diye şartlama

yok kuzum ya yaptırmıcam artık yoruldum cidden 1 hafta beklicem yani ayın 19 una kadar çünkü lazerim var ozaman lazer yaptırmam en azından bişey varsa da yaaaa niye Rabbim bizi sınıyor

yok kuzum ya yaptırmıcam artık yoruldum cidden 1 hafta beklicem yani ayın 19 una kadar çünkü lazerim var ozaman lazer yaptırmam en azından bişey varsa da yaaaa niye Rabbim bizi sınıyor
Üzülme dicem ama bende senın gibi süerkli üzülüyorum. Hanı sana soylefigimi kendim yapamıyorum yaniSdn ne kadar zamandır istiyorsun bebek

6 aydır canım ya hep hayal kırıklığı ve içimde bir hisss hiç olamayacağım anne ....
Banada öyle geliyor kaldıki ben 13 aydır beklıyorum. Ben ne kadar istediysem etrafımdakıler hep hamıle kaldı düşün 45 yasındakı kaynanam bile. Görüşmüyorum bile artık Aten sevmıyordum sımdı birde onların mutlulugunu izleyecek gücüm yok. Birde benı düşün ben bekliyorum onlar 7-8 ay sonra sıpalarına beşik, araba alıcaklar zoruma gidiyor işte :'(

Canım ne olur kusura bakma çok haklısın. Ben adet olamıyorum az az geliyor kistlerim varmış bir sürü. Yumurtam catlamiyormus. Önce onları temizleyeceğim. Kafa dişimden ameliyat oldum. Kendimde değilim ağrıdan sancıdan. İnşallah en kısa zaman da aranıza döneceğim. Sadece arada girip bakabiliyorum bazen sizlere. İyi haberlerinizi alırım inşallah

Canım benim 17 ay oldu ben napıyım 1 tanede dış gebelik geçirdim isyan etme tevekkül et

Canım benim 17 ay oldu ben napıyım 1 tanede dış gebelik geçirdim isyan etme tevekkül et

kesinlikle haklısın kendime kızıyorum bazende...

Canım sen ben @Atabetul peşpeşeyiz başı ben çekiyorum 20'si :)) inşaAllah ben pozitifi yakalayıp ayağımı sürürüm sizde peşimden pozitif sonuçlar alırsınız
Hayırlısıyla canım ama ben bugün biraz iyi değilim eşim le tartıştık bu yuzden de üzüldükçe ne heves kalıyor ne mutluluk

ben bu ay testere dişili aslan pençesi içiyorum adetin 2. gününden beri yarında içeceğim sonra aten yumurtlama başlıyor
İnşAlla sifa olsun cnm bende kullandım onu 1 hafta kadar ama ben adetimi düzenlesin diye kullandım gercektende işe yaradı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…