2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

O yanlızligi bilirim çok zor. Hele ki çocuk ya varsa koca insanken bizim canımız sıkılıyor cocuklarin hep canı sıkılıyor. Çok şükür komsularimla 2 günde 1 birbirimizdeyiz çocuğu alip parka götürüyorum annem çok yakın ona gidiyorum 1 gün evdeysem 1 gün disardayim kapı onu ne cikiyorum daha yeni yeni Her şey çocuk için. Ona rağmen yetmiyor evde kaldigi zamanlar yine canı sikkin yine sikkin. Biraz dhaa havalar isinsin hergun cikaricam kapı onu ne komşu cocuklariyla oynaticam inşallah konusmasina da yardımcı olur diye
aynen al bendende o kadar oldugum yerde kayinvalidem haric tanidigim hic kimse yok ayni yasta hic kimse yok soyle gel kahve icelim sohbet muhabbet edebilecegim biri yok bunaliyorum artik depresyona girmekten korkuyorum valla

insaallah cnm benim bizdede cocuk olaydi ben hic sikilmazdim ben cikarirdim disari benim apartmaninda hic komsum yok o yuzden cok sikiliyorum cocuk olsa asagiya indirirdim parka gotururdum oyalanirdim en azindan yaa oda yok herseyden mahrumum ben

Yumurta catlayacaktir belki ondan olabilir mi? Bu agrilar

Kafandan at bu düşünceyi o zaman gelecek bebis:)

Geçmiş olsun çok cnm haber vermeniz yeterli o zaman sana da ara verdi yazayim

insaallah cnm benim bizdede cocuk olaydi ben hic sikilmazdim ben cikarirdim disari benim apartmaninda hic komsum yok o yuzden cok sikiliyorum cocuk olsa asagiya indirirdim parka gotururdum oyalanirdim en azindan yaa oda yok herseyden mahrumum ben
Nerde yaşıyorsun sen canm ben mardin de yaşıyorum normalde buranın insanlri çok sever komşuluk ilişkilerini ama benim bahtım kara kapıda görsem allahın selamını vermezler o derece eşimin arkadaşlarının eşi hepsi yeni doğum yapti onlarsa anca cocuklarla ilgileniyr

Üzülme cnm benim çocuk yokken bend oyleydim hep ev hep ev psikolojim bozulmustu artık kızım kucukkende cikamiyordum kızımın sayesinde bende insan yüzü görür oldum

cnm ogrenciler var benim binada o yuzden kimsem yok diyorum

Kafandan at bu düşünceyi o zaman gelecek bebis:)
Katılıyorum çok kafaya takma bende 1.5 yıldır tedavi görüyordum olmuyor 5 ay kadar belkide daha fazla oldu tedaviyi bıraktım adetimde çok duzensizdir o yüzden emin olamıyorum ama biraz belirti var gibi Dr. Gidince öğreneceğim bakalım hakkımızda hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…