- 14 Temmuz 2016
- 894
- 724
- 33
- 32
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #9.381
Kız ne şans bizdeki de bende de durum aynı bina gelsi öğrenci taş çatlasa iki ev var evli olan onlarda ALLAH a emanetcnm ogrenciler var benim binada o yuzden kimsem yok diyorum
Canm 18 martta adet oldum düzenli olduğu günlerde 35. gün bilemedin 36 adet olurdm ona göre hesap et bakalım 22 nisana denk geliyor yanlismym adetm duzensiz o yüzden günleri kesin belirlemiyrm tahmini adet günlerimden hesapliyrm işte ne yapym başka çare varmi kuzumCnm sen bence batini yanlış hesapladin daha yumurta catlamadiysa 22 sinde nasıl adet olcan yumurta catladiktan sonra en az 14 gün sonra adet olunuyor çünkü tekrar bi düşün bakalim
Pozitif ol pozitif ol bu düşünceleri at gitsin at bakim hersey güzel olck eminim ben sıkma sen o güzel canınıTamam cikardim:) hayırlısı ama içimde olmayacak gibi bi his var hiç heyecan yok
Neden canım hayırdır özel değilse dinlerim çocuk yüzündenmi yoksa?Hayırlısıyla canım ama ben bugün biraz iyi değilim eşim le tartıştık bu yuzden de üzüldükçe ne heves kalıyor ne mutluluk
Günün geçmişmiydi senin canım? Bide kan tahlilimi yaptırdın yoksa evdemi yaptın?
Canım senin ilk hamileliğinde de öylesine test yapmamış mıydın? Belki bunda da öyle olur heycan yok diyosun ya ummadığın anda belkide bu ayda hamile kalıcaksınTamam cikardim:) hayırlısı ama içimde olmayacak gibi bi his var hiç heyecan yok
Hmm peki adetin normalde düzenlimidir yoksa böyle gecikmeler yaşarmısın? Eğer düzenliyse gecikme yaşamıyosan belkide geç döllenme olmuştur o yüzden negatifdir kan ver bence senGünüm 2 gün geçti canım sabah evde yaptım testi negatif
Hmm peki adetin normalde düzenlimidir yoksa böyle gecikmeler yaşarmısın? Eğer düzenliyse gecikme yaşamıyosan belkide geç döllenme olmuştur o yüzden negatifdir kan ver bence sen
Ay ben olsam hayatta duramazdım canım sen iyi sabırlısın :))En fazla bi gün gecikti o da en fazla bi iki kere olmuştur pazartesi kan veririm adet olmazsm canım
ayyy bende hic evli olanda yok yaa cnmKız ne şans bizdeki de bende de durum aynı bina gelsi öğrenci taş çatlasa iki ev var evli olan onlarda ALLAH a emanet
Varda ne oluyor canm dedim yaa yüzümüze baktıkları yokayyy bende hic evli olanda yok yaa cnm
Aaa canım hadi gözünaydın çok sevindim belirtilerin neydi ve kaç gün geciktin? Anlatırmısınnnnnkizlarrr hamileyimmmm. darisii hepinize... ins. topikteki herkes biran once hamilee olurr canlarimmm.
Oyle tabide bak simdi senin adetinin bugun 27.gunu yaniliyorsam duzelt daha yumurta catlamadi diyelim ki yarin yani 28.gun catlayacak. Catladiktan sonra en az 14gun sonra adet olunur. 28 in ustune 14u koy. 42 gunde adet olursun . Yani en az 15 gun sonra bu da 28 nisana denk geliyor anladin mi demek istedigimiC
Canm 18 martta adet oldum düzenli olduğu günlerde 35. gün bilemedin 36 adet olurdm ona göre hesap et bakalım 22 nisana denk geliyor yanlismym adetm duzensiz o yüzden günleri kesin belirlemiyrm tahmini adet günlerimden hesapliyrm işte ne yapym başka çare varmi kuzum
Ayy insallah ya bugunu de degerlendirdik bakalim ovulasyona denk getirdim gerisi rabbime kalmisCanım senin ilk hamileliğinde de öylesine test yapmamış mıydın? Belki bunda da öyle olur heycan yok diyosun ya ummadığın anda belkide bu ayda hamile kalıcaksın
Tebriklerrr cok sevindm:)kizlarrr hamileyimmmm. darisii hepinize... ins. topikteki herkes biran once hamilee olurr canlarimmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?