- 10 Ekim 2016
- 1.262
- 948
- 43
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #9.401
Canım tamam senin dediğin mantıklı ama adete yakın yumurtlayanlarda var belkiOyle tabide bak simdi senin adetinin bugun 27.gunu yaniliyorsam duzelt daha yumurta catlamadi diyelim ki yarin yani 28.gun catlayacak. Catladiktan sonra en az 14gun sonra adet olunur. 28 in ustune 14u koy. 42 gunde adet olursun . Yani en az 15 gun sonra bu da 28 nisana denk geliyor anladin mi demek istedigimi
dun gunumdu. olmadimm. uşumek disinda bir belirtim yoktu. cooook uşüyrdumm. yada gecen aylarda psikolijik hamile gibi hissettigim icin bu ay pek dinlemedim kndimi. bugun korka korka test yaptimm. hic beklememe gerek kalmadan cift cizgi cktii. darisii sana canimm.Aaa canım hadi gözünaydın çok sevindim belirtilerin neydi ve kaç gün geciktin? Anlatırmısınnnnn
Aynen canım tedbir bizden takdir Allah'tan bende öyle yaptım ve daha fazla tevekkül ettim geçen ayda teslimiyetimi bozmadım ve adet olunca çok fazla üzülmedim sonra Rabbim hsg filmimde temiz sonuç alarak yüzümü güldürdü o yüzden neyin ne zaman olacağını bilemeyiz haydi bakalım hayırlısı senin bat ne zamandı?Ayy insallah ya bugunu de degerlendirdik bakalim ovulasyona denk getirdim gerisi rabbime kalmis
sagoll canimm. cok tesekkur eederim.darisi sanaaa ins. cok emek veriyorsun bu topik e..Tebriklerrr cok sevindm:)
Aminnnnnn inşaAllah canım benim valla bende kendimi dinlemiyorumda sadece bu ay farklı olarak kasıklarıma ara ara giren ağrı oluyo batma şeklinde bide ani hareketlerde batmalar oluyo normalde olmazdı bide 2 gecedir yatınca kasıklarımda sızı şeklinde hafif sancılarım oluyo ay inşaAllah meleğim gelirde ben razıyım bunları yaşamayadun gunumdu. olmadimm. uşumek disinda bir belirtim yoktu. cooook uşüyrdumm. yada gecen aylarda psikolijik hamile gibi hissettigim icin bu ay pek dinlemedim kndimi. bugun korka korka test yaptimm. hic beklememe gerek kalmadan cift cizgi cktii. darisii sana canimm.
Valla cnm duzensiz adet gorenler yunurta catladiktan sonra 14 15 gun sonra adet olurlar bildiğim. Ben catladiktan 17 gun sonra oluyorum meseka. iyisi mi bekleyip gorelim bakalim kac gunde adet olucak umarim olmazda hamile haberini aliriz:)Canım tamam senin dediğin mantıklı ama adete yakın yumurtlayanlarda var belkiSmydnz ninde öyle olabilir mesela ben düzenli adet olurum ama benim bile 11. 12. Gün yumurtlamam olduğu zamanlar var düzensiz olanlarda yada yumurtlaması geç olanlarda bu tarihler şaşabiliyo tek çözümü hergün düzenli olarak aynı saatte ovulasyon testi yaparak öğrenmek bence en mantıklısı bu
olacağı mi biliyorum 29 NISAN:)))Aynen canım tedbir bizden takdir Allah'tan bende öyle yaptım ve daha fazla tevekkül ettim geçen ayda teslimiyetimi bozmadım ve adet olunca çok fazla üzülmedim sonra Rabbim hsg filmimde temiz sonuç alarak yüzümü güldürdü o yüzden neyin ne zaman olacağını bilemeyiz haydi bakalım hayırlısı senin bat ne zamandı?
Ayy duygulandirdin beni yaa:) tesekkur ederimsagoll canimm. cok tesekkur eederim.darisi sanaaa ins. cok emek veriyorsun bu topik e..
Cnm aylik hesaplamiyorum ama cogaliyor jeway nur meri su 2 gundur hamile kalanlar:)TurkuazKrampon canım bu ay dahamı fazla hamilemiz var :)))
Hiç büyümemişki yani minik minik bi sürü yumurta vardı. Bidaki ay iğneye başlayacak bakalımUmarım büyümüştür insallah canım kactı yumurtan
Anladım canım ama mantıklı şimdi ben takvime göre ilerledigim için adetim biter bitmez 35 gunden hesaplıyor yumurtlamanin ne zaman oldugunu bilmedigim için öyle hesapliyrm ama suan senin hesaplaman doğruOyle tabide bak simdi senin adetinin bugun 27.gunu yaniliyorsam duzelt daha yumurta catlamadi diyelim ki yarin yani 28.gun catlayacak. Catladiktan sonra en az 14gun sonra adet olunur. 28 in ustune 14u koy. 42 gunde adet olursun . Yani en az 15 gun sonra bu da 28 nisana denk geliyor anladin mi demek istedigimi
Aynen canım haklisin ki ben yumurtlamayi şimdiye kadar hiç hissetmedim ne zaman olduğu konusunda bir bilgim yokCanım tamam senin dediğin mantıklı ama adete yakın yumurtlayanlarda var belkiSmydnz ninde öyle olabilir mesela ben düzenli adet olurum ama benim bile 11. 12. Gün yumurtlamam olduğu zamanlar var düzensiz olanlarda yada yumurtlaması geç olanlarda bu tarihler şaşabiliyo tek çözümü hergün düzenli olarak aynı saatte ovulasyon testi yaparak öğrenmek bence en mantıklısı bu
İnşaAllah bu seferde olmazsın canım :))Hayatımda ilk defa ne zaman adet olacagumi
olacağı mi biliyorum 29 NISAN:)))
Canım yanlış biliyosun işte asıl düzenli adet olanlar 14 15 gün sonra adet oluyo kendimden biliyorum ben düzenli adet olurum hiç şaşmaz gecikmez en fazla 1-2 gün erken olurum oda arada yani mevsimsel falan ve yumurtlamam olduktan 14-15 gün sonra adet olurum düzensiz olanların ise adetinin ne zaman olucağı belli olmadığı için ne zaman yumurtladıklarıda belli olmuyo o yüzden ovulasyon testi kullansınlar diyorum ki ben düzenli olduğum halde ben bile ovu.testi kullanıyorum :) inşaAllah bi daha gerek kalmazda hamile kalırız amiiiiiinnnnnnnValla cnm duzensiz adet gorenler yunurta catladiktan sonra 14 15 gun sonra adet olurlar bildiğim. Ben catladiktan 17 gun sonra oluyorum meseka. iyisi mi bekleyip gorelim bakalim kac gunde adet olucak umarim olmazda hamile haberini aliriz:)
İnşaAllah sıradakide bizlerizdir canım umutluyumm bakalım :)) senin normalde hislerin kuvvetlimidir kaç gündür sorucam sorucam unutuyorum canım :)))Cnm aylik hesaplamiyorum ama cogaliyor jeway nur meri su 2 gundur hamile kalanlar:)
Allah sağlıklı sıhhatli kucagina almak nasip etsin inşallah canım cok sevindimkizlarrr hamileyimmmm. darisii hepinize... ins. topikteki herkes biran once hamilee olurr canlarimmm.
ins canimm tez zamnda gelirr..Aminnnnnn inşaAllah canım benim valla bende kendimi dinlemiyorumda sadece bu ay farklı olarak kasıklarıma ara ara giren ağrı oluyo batma şeklinde bide ani hareketlerde batmalar oluyo normalde olmazdı bide 2 gecedir yatınca kasıklarımda sızı şeklinde hafif sancılarım oluyo ay inşaAllah meleğim gelirde ben razıyım bunları yaşamaya
valla bn bazen okumaya firsat bulamiyorum. sen tek tek cevap yaziyorsunn.Ayy duygulandirdin beni yaa:) tesekkur ederim
sagoll canimmAllah sağlıklı sıhhatli kucagina almak nasip etsin inşallah canım cok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?