- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
kimyasal düşük nedir kizlar?
kimyasal düşük nedir kizlar?
Kanda pozitif çıktıysa hamilesindir doktor bisey demedimiEvde test yapmayı eşim yasakladı canım geçen ay hassas gebelik testi ve bi kaç gün sonra normal gebelik testi yaptım negatif çıktı bi kaç gün sonra kanda pozitif çıktı inşallah kırmızılar 9 ay gelmez inşallah meleklerimize kavuşuruz kuzum
Peki bu nasıl anlaşılıyor adetle beraber belli bebekte düşüyor nasıl bilcez?Kimyasal gebelik sonucunda oluşan düşük, mesela bi test yapilmis ABD ' de; her ay bin kadindan %60 'i hormon testine gore hamile iken adet günü geldiğinde o %60'in sadece %20 si gebe kalabilmis, yani bebekler tutunamamis o ay adetle beraber düşmüş
Progesteron ne cnm? Anam ben ne kara cahil ciktim
Peki bu msil
Peki bu nasıl anlaşılıyor adetle beraber belli bebekte düşüyor nasıl bilcez?
bendede oyle agrilar var can ama senin adet gecikmiş damla kanda yerleşme kanaması ola bilir test yapdınmı?Kızlar yardım edin bana lütfeden, bügün adet günümde takvim indirdim için bügün adetimin birinci günü ama hala hasta olmadım ilişkiye girdim'den beri kasıt ağrılarım hiç durmuyor batma yaşıyorum sürekli, hiç umutlu değilim gebelik için umutlanmak da istemiyorumbügün çok az bi renk de kırmızı gördüm vajinada ama henüz bişey Yok ne yapmam lazım gecikmede olabilir mi hastalık için ? Lütfen Yardım
Canım doktorlar bunu sağlıksız gebelik olarak adlandiriyorlarmis. Yani tutunamayan bebek düşüyor çoğu kadın hamile olduğunu bile farketmeden adet kanaması şeklinde düşürürmüş bebeğini yani adet kanaması sanarmisiz biz onu. Kimyasal düşük yaptıktan sonra hemen hamile kalinabiliyormus hamilelikte bir engeli yok yanikimyasal düşük nedir kizlar?
Canım benim yazdığıma mı yanıt verdin ? Ya lütfen yardımcı olurmusunuz kafayı yücem artık
Dha once konuşup da sonradan mi kesildi yoksa hep mi böyleydi. Olabiliyor böyle şeyler canım üzülme sakin dha allah izin vermemiş demek ki kuzum hersey sabır istiyor ağır kuzucugun demekki sorun olduğunu düşünmüyorum benMaalesef
Bu konuda çok dertliyim
Konuşamıyor henüz.
Derdini anlatacak kadar kelime biliyor. 150 kelimesi var 6 7 kere de böyle tesadüfen 2li cümle kurdu.
Bende esimde bekliyoruz konuşsun diye ama yok
Çok aglayip üzüldüm ama bisey degismiyo maalesef.
Boyu kilosu nasıl?
korkma canım bence bi odrar testi yapdır..yerleşme kanaması yani bebek varsa oluyo o yerleşinceTeşekkürler öncelikle cevapladın için, arkadaşım yapmadım test açıkcası korkuyorum artık yarını da bekleyeyim dedim, yerleşme derken nasıl yani ?
Evet sana cevap yazdım.cnmCanım benim yazdığıma mı yanıt verdin ? Ya lütfen yardımcı olurmusunuz kafayı yücem artık
Maşallah cnn bebisine yaa.Dha once konuşup da sonradan mi kesildi yoksa hep mi böyleydi. Olabiliyor böyle şeyler canım üzülme sakin dha allah izin vermemiş demek ki kuzum hersey sabır istiyor ağır kuzucugun demekki sorun olduğunu düşünmüyorum ben
Boyu 87 yanlış haturlamiyorsam kilo 12 seninki peki?
Sen bebek istemiyormusun canım?Haklısın canım yarın sabah kalktımda olmazsa yapıcam artık inşallah olur dua edin, peki şuan bundan hariç çok belirtiler olmaz değil mi önceden hastalık dan önce gögüsüm şişer ve hassas olurdu şimdi ise öyle değil yani garip sürekli lavaboya gidiyorum herhangi bişey varmı diye iyce kafayı yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?