2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Ay cnm ben anlamadım adet misin değil misin
Bi de benim adet olacağım.zaman ilişki olursa çok kötü kasiklarim ağrıyor senin de öyle olulabilirmi?

Kanda pozitif çıktıysa hamilesindir doktor bisey demedimi

Peki bu msil
Peki bu nasıl anlaşılıyor adetle beraber belli bebekte düşüyor nasıl bilcez?

bendede oyle agrilar var can ama senin adet gecikmiş damla kanda yerleşme kanaması ola bilir test yapdınmı?

Yarn benim dananin kuyrugu kopacak arkadaslar. Gebelik varsa kanda cikacak yoksa gecikme sebebi aranacak

kimyasal düşük nedir kizlar?
Canım doktorlar bunu sağlıksız gebelik olarak adlandiriyorlarmis. Yani tutunamayan bebek düşüyor çoğu kadın hamile olduğunu bile farketmeden adet kanaması şeklinde düşürürmüş bebeğini yani adet kanaması sanarmisiz biz onu. Kimyasal düşük yaptıktan sonra hemen hamile kalinabiliyormus hamilelikte bir engeli yok yani

Teşekkürler öncelikle cevapladın için, arkadaşım yapmadım test açıkcası korkuyorum artık yarını da bekleyeyim dedim, yerleşme derken nasıl yani ?

Canım benim yazdığıma mı yanıt verdin ? Ya lütfen yardımcı olurmusunuz kafayı yücem artık

Bence gebelik olabilir ama su ayrimi yapman lazim, adet kanamasi ise bilirsin zaten her ay önce kahve renk sonra adet kanamasi mi oluyor , yoksa şuan anlattigin gibi mi adet oluyorsun, eğer bir farklilik varsa hamilesindir bence adetle farklı oluyor, göğüs şişmesi her ay oluyor, genelde belirgin belirti sol yumurtalik agrisi ve acik pembe ya da kahve akinti yerleşme kanamasi diyorlar. İnşallah bebis gelir❤

Dha once konuşup da sonradan mi kesildi yoksa hep mi böyleydi. Olabiliyor böyle şeyler canım üzülme sakin dha allah izin vermemiş demek ki kuzum hersey sabır istiyor ağır kuzucugun demekki sorun olduğunu düşünmüyorum ben

Boyu 87 yanlış haturlamiyorsam kilo 12 seninki peki?

Pek bilgim Yok desem yani normelde hastalığım da göğüslerim ve karnım çok ağrır Ve ardından olacağım gün azıcık kan gelir sonra adet olduğumu anlarım sone devamı gelir tabi, bende süt hormonum yüksek çıktı DOSTINEX verdi ilaç kullanıyordum Ve soğan kürü var gebelik için kulanıyordum, ama öyle miğde bulantım falan Yok sadece içim bulanıyor arada yarını beklicem bide bakalım inşalalha Allah cümlemize yardım etsin

Haklısın canım yarın sabah kalktımda olmazsa yapıcam artık inşallah olur dua edin, peki şuan bundan hariç çok belirtiler olmaz değil mi önceden hastalık dan önce gögüsüm şişer ve hassas olurdu şimdi ise öyle değil yani garip sürekli lavaboya gidiyorum herhangi bişey varmı diye iyce kafayı yedim

Maşallah cnn bebisine yaa.
Benim kizim 12.300 boy 90.
Yok kesilme falan olmadı konuşmasında. 2 yaşındayken 10.5 kiloydu 83 cm di. Ve 20 ye yakın kelimesi vardı. Sonra her ay her ay kelime sayısı arttı 150 oldu.
Ne zaman konuşacak bilmiyorum
Çok üzülüyorum bu duruma anlatamam
Sabaha kadar agladigim uyumadigim zamanlar oluyor düşün halimi
Yaşıtları çatır catir konuşurken benim yavrum bakiyorbir ve

Sen bebek istemiyormusun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…