- 16 Aralık 2016
- 1.792
- 1.575
- 83
- 29
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #9.421
yeni bat 28 nisan canim@meraklilarca @Tekirdagli4259 @berser34Bejan19 @bayanbilge @Yemyesilbirdeniz @GorTuu @venuskelebek @kafamdasorular_ @mmmerwe @Elifimm27 Neysesakinim @Angelesra81 @drepsi76
Böyle siteye girip yazdigimi görüp cevap vermeyince inanın çok üzülüyorum
Nasılsınız hanımlar yeni batlar nedir?
hormonlari dengeliyor iyi bir dogal bitkiİnşAlla sifa olsun cnm bende kullandım onu 1 hafta kadar ama ben adetimi düzenlesin diye kullandım gercektende işe yaradı
Yeni batımı söyleyim mi emin değilim dün ovulasyon testinde cift cizgiyi gördüm bugün silikti dün olmadı önceki gün ve bugün oldu artık şansım var mı onu bile bilmiyorumCnm aylik hesaplamiyorum ama cogaliyor jeway nur meri su 2 gundur hamile kalanlar:)
Bugünlerde zaten hiç iyi değilim. Aklım çok karışık sabahtan beri durduk yere oturup ağlıyorum film izliyorum bildiğin komedi hüngür hüngür ağlamaya basladm ne yapcm bilmiyrm cok sinirlerim bozulduAnladım canım ama mantıklı şimdi ben takvime göre ilerledigim için adetim biter bitmez 35 gunden hesaplıyor yumurtlamanin ne zaman oldugunu bilmedigim için öyle hesapliyrm ama suan senin hesaplaman doğru
Erken yapmışsın canım ovu.testide bilmiyorum ki ya hamilelikten yada 2.yemi yumurtluyosun acaba olabilirmi?Akşamüstü gebelik testi yaptım negatif çıktıerken mi yaptım ki 9gun var daha peki dünki ovu. Testi neydi öyle kopkoyu TurkuazKrampon Burcummmmm123
Aynı gün vermiyolar diye biliyorum canımsaglik ocaginda test yapanlar var mi arkadaslar. sonuc ayni gun veriliyor mu.
onlarda onlarin terbiyesizligi cnmVarda ne oluyor canm dedim yaa yüzümüze baktıkları yok
benimde dun gununde olmadim daha cnm bende cok usuyorum ama normalde oyleyim zaten bir gune olurum ben senin bebeginde hayirli olsun insaallah cnmdun gunumdu. olmadimm. uşumek disinda bir belirtim yoktu. cooook uşüyrdumm. yada gecen aylarda psikolijik hamile gibi hissettigim icin bu ay pek dinlemedim kndimi. bugun korka korka test yaptimm. hic beklememe gerek kalmadan cift cizgi cktii. darisii sana canimm.
bnde normalde coook usurumm. ama bu baskaydi ayaklarimm isinmyordu resmn. bide alt karin bolgemde baski vardi.benimde dun gununde olmadim daha cnm bende cok usuyorum ama normalde oyleyim zaten bir gune olurum ben senin bebeginde hayirli olsun insaallah cnm
Kızlar meraba. Bebek istiyoruz eşimle hayırlısıyla inşallah. Son adetim 21 martta başladı ve 4 gün sürdü. Yumurtlama günlerimi takip ettim 31 mart 2- 4- 7- 11 nisanda korunmasız birliktelik oldu. Bu günlerde bi tuhaf hissediyorum. Adetime 8 gün var. Kasıkta ağrı özellikte sol tarafta batma ve kramp şeklinde. Göğüslerinde hassasiyet özellikle uçlarına dokunamıyorum çok acıyo. Ve iki gündür midemde yanma var en küçük ne yesem yanma oluyo ve gaz sorunum var. Bugün bacaklarım da çok ağrıyo. Bütün bunlar erken hamilelik belirtileri olabilir mi? Lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşabilir mısınız?Erken yapmışsın canım ovu.testide bilmiyorum ki ya hamilelikten yada 2.yemi yumurtluyosun acaba olabilirmi?
Kızlar meraba. Bebek istiyoruz eşimle hayırlısıyla inşallah. Son adetim 21 martta başladı ve 4 gün sürdü. Yumurtlama günlerimi takip ettim 31 mart 2- 4- 7- 11 nisanda korunmasız birliktelik oldu. Bu günlerde bi tuhaf hissediyorum. Adetime 8 gün var. Kasıkta ağrı özellikte sol tarafta batma ve kramp şeklinde. Göğüslerinde hassasiyet özellikle uçlarına dokunamıyorum çok acıyo. Ve iki gündür midemde yanma var en küçük ne yesem yanma oluyo ve gaz sorunum var. Bugün bacaklarım da çok ağrıyo. Bütün bunlar erken hamilelik belirtileri olabilir mi? Lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşabilir mısınız?bnde normalde coook usurumm. ama bu baskaydi ayaklarimm isinmyordu resmn. bide alt karin bolgemde baski vardi.
hmmm anlafim cnm hayirli olsun insaallah ben adet olucamda bekliyroum istebnde normalde coook usurumm. ama bu baskaydi ayaklarimm isinmyordu resmn. bide alt karin bolgemde baski vardi.
Valla canım hamilelik belirtileri gibi ama çok kaptırma kendini sonra insan yanılabiliyo şahsen geçen ay bende adete dair hiç bir belirti yoktu ama hastalandım gününü bekle haftaya perşembe'de benim adet tarihim ve bugün benimde midemde yanma var batmalar var ama kendimi kaptırmamaya çalışıyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsunKızlar meraba. Bebek istiyoruz eşimle hayırlısıyla inşallah. Son adetim 21 martta başladı ve 4 gün sürdü. Yumurtlama günlerimi takip ettim 31 mart 2- 4- 7- 11 nisanda korunmasız birliktelik oldu. Bu günlerde bi tuhaf hissediyorum. Adetime 8 gün var. Kasıkta ağrı özellikte sol tarafta batma ve kramp şeklinde. Göğüslerinde hassasiyet özellikle uçlarına dokunamıyorum çok acıyo. Ve iki gündür midemde yanma var en küçük ne yesem yanma oluyo ve gaz sorunum var. Bugün bacaklarım da çok ağrıyo. Bütün bunlar erken hamilelik belirtileri olabilir mi? Lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşabilir mısınız?
Ay ben olsam hayatta duramazdım canım sen iyi sabırlısın :))
Bilmiyorum ki canım ya olur mu öyle ?? Bide yumurtlamada kasık ağrısı olur muErken yapmışsın canım ovu.testide bilmiyorum ki ya hamilelikten yada 2.yemi yumurtluyosun acaba olabilirmi?
Olur canım benim yumurtlama dönemlerim hep kasık ağrım olur genelde herkeste olur yani ovu.testini bugün falan yaptınmı tekrardan?Bilmiyorum ki canım ya olur mu öyle ?? Bide yumurtlamada kasık ağrısı olur mu
Evdeki testler bitti yapmadım canım yaa...pofff ne zormuş arkadas kiminin üstüne ceket atsan hamile kalır biz de ugras durOlur canım benim yumurtlama dönemlerim hep kasık ağrım olur genelde herkeste olur yani ovu.testini bugün falan yaptınmı tekrardan?
Göğüste hassasiyet hariç hepsi bendede var cnm birde sırtım çok ağrıyor sürekli ayaklarim yatakta bile buz gibi bakalım inşallah hayirlisiyla ikimizde hamişizdirKızlar meraba. Bebek istiyoruz eşimle hayırlısıyla inşallah. Son adetim 21 martta başladı ve 4 gün sürdü. Yumurtlama günlerimi takip ettim 31 mart 2- 4- 7- 11 nisanda korunmasız birliktelik oldu. Bu günlerde bi tuhaf hissediyorum. Adetime 8 gün var. Kasıkta ağrı özellikte sol tarafta batma ve kramp şeklinde. Göğüslerinde hassasiyet özellikle uçlarına dokunamıyorum çok acıyo. Ve iki gündür midemde yanma var en küçük ne yesem yanma oluyo ve gaz sorunum var. Bugün bacaklarım da çok ağrıyo. Bütün bunlar erken hamilelik belirtileri olabilir mi? Lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşabilir mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?