2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Anladım canım ama mantıklı şimdi ben takvime göre ilerledigim için adetim biter bitmez 35 gunden hesaplıyor yumurtlamanin ne zaman oldugunu bilmedigim için öyle hesapliyrm ama suan senin hesaplaman doğru
Bugünlerde zaten hiç iyi değilim. Aklım çok karışık sabahtan beri durduk yere oturup ağlıyorum film izliyorum bildiğin komedi hüngür hüngür ağlamaya basladm ne yapcm bilmiyrm cok sinirlerim bozuldu

benimde dun gununde olmadim daha cnm bende cok usuyorum ama normalde oyleyim zaten bir gune olurum ben senin bebeginde hayirli olsun insaallah cnm

Erken yapmışsın canım ovu.testide bilmiyorum ki ya hamilelikten yada 2.yemi yumurtluyosun acaba olabilirmi?
Kızlar meraba. Bebek istiyoruz eşimle hayırlısıyla inşallah. Son adetim 21 martta başladı ve 4 gün sürdü. Yumurtlama günlerimi takip ettim 31 mart 2- 4- 7- 11 nisanda korunmasız birliktelik oldu. Bu günlerde bi tuhaf hissediyorum. Adetime 8 gün var. Kasıkta ağrı özellikte sol tarafta batma ve kramp şeklinde. Göğüslerinde hassasiyet özellikle uçlarına dokunamıyorum çok acıyo. Ve iki gündür midemde yanma var en küçük ne yesem yanma oluyo ve gaz sorunum var. Bugün bacaklarım da çok ağrıyo. Bütün bunlar erken hamilelik belirtileri olabilir mi? Lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşabilir mısınız?

bnde normalde coook usurumm. ama bu baskaydi ayaklarimm isinmyordu resmn. bide alt karin bolgemde baski vardi.
Kızlar meraba. Bebek istiyoruz eşimle hayırlısıyla inşallah. Son adetim 21 martta başladı ve 4 gün sürdü. Yumurtlama günlerimi takip ettim 31 mart 2- 4- 7- 11 nisanda korunmasız birliktelik oldu. Bu günlerde bi tuhaf hissediyorum. Adetime 8 gün var. Kasıkta ağrı özellikte sol tarafta batma ve kramp şeklinde. Göğüslerinde hassasiyet özellikle uçlarına dokunamıyorum çok acıyo. Ve iki gündür midemde yanma var en küçük ne yesem yanma oluyo ve gaz sorunum var. Bugün bacaklarım da çok ağrıyo. Bütün bunlar erken hamilelik belirtileri olabilir mi? Lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşabilir mısınız?

Valla canım hamilelik belirtileri gibi ama çok kaptırma kendini sonra insan yanılabiliyo şahsen geçen ay bende adete dair hiç bir belirti yoktu ama hastalandım gününü bekle haftaya perşembe'de benim adet tarihim ve bugün benimde midemde yanma var batmalar var ama kendimi kaptırmamaya çalışıyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

Ya kızlar biraz önce dayanamayıp erken gebelik testleri var ya fortest elimde 1 tane ondan vardı yaptım ve tabi ki negatif erken yaptım biliyorum fakat adı üstünde erkennnn gebelik testi dedim :)) ve canım tatlı şeyler istiyo sanırım hastalanıcam gerçi daha 1 hafta var ama ne biliyim ya her ay bekliyorum sonra kırmızılar geliyo ya sanırım kendimi telkin ediyorum :) fakat bu kasılmalar namaz kılarken bile batmalar arada bir boşluklarıma kramp girmesi falan bunlarda aklımı kurcalamıyo değil hani

Peki kızlar benim yarın epilasyon seansım var, Hiç bir belirti Yok ama elim yinede test al eğer tek çizgise yaptır diyor bide varsa nolur nolmaz risk almayalım diyor ama, benimde adet olmama daha 4-5 gün var kimileri de gebelik testi yapsanda çıkmaz diyorlar kafam karişti ?

Göğüste hassasiyet hariç hepsi bendede var cnm birde sırtım çok ağrıyor sürekli ayaklarim yatakta bile buz gibi bakalım inşallah hayirlisiyla ikimizde hamişizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…