- 6 Nisan 2017
- 189
- 52
- 13
- 32
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #9.441
CAnım benim eşimin yigenide senin gibi erken gebelik testini yaptı hastalığına daha varken negatif çıktı oda dedi boş yere yaptım sonra hastalığı 1 gün geçti gitti kan verdi hamileymis şuan 5 yada 6 haftalik hamile...Ya kızlar biraz önce dayanamayıp erken gebelik testleri var ya fortest elimde 1 tane ondan vardı yaptım ve tabi ki negatif erken yaptım biliyorum fakat adı üstünde erkennnn gebelik testi dedim :)) ve canım tatlı şeyler istiyo sanırım hastalanıcam gerçi daha 1 hafta var ama ne biliyim ya her ay bekliyorum sonra kırmızılar geliyo ya sanırım kendimi telkin ediyorum :) fakat bu kasılmalar namaz kılarken bile batmalar arada bir boşluklarıma kramp girmesi falan bunlarda aklımı kurcalamıyo değil hani
Kanda çıkar cnm bencePeki kızlar benim yarın epilasyon seansım var, Hiç bir belirti Yok ama elim yinede test al eğer tek çizgise yaptır diyor bide varsa nolur nolmaz risk almayalım diyor ama, benimde adet olmama daha 4-5 gün var kimileri de gebelik testi yapsanda çıkmaz diyorlar kafam karişti ?
Ben takvime bisey yazmadım yumurta çatladı hesapladim 47 günde adet olucam dongume 47 yazdım. O şekilde hesapladim aman hesapla kitapla olsaydı rabbim ol derse olur:)Anladım canım ama mantıklı şimdi ben takvime göre ilerledigim için adetim biter bitmez 35 gunden hesaplıyor yumurtlamanin ne zaman oldugunu bilmedigim için öyle hesapliyrm ama suan senin hesaplaman doğru
Evet 6.hissim çok kuvvetlidir arkadalarimdan kimin kocasıyla kavga edecegini kimin ayrilacagini hep bilirim:) su an seninle ilgili bi fikrim yok ama hamile olabilecegin ihtimali %51:)İnşaAllah sıradakide bizlerizdir canım umutluyumm bakalım :)) senin normalde hislerin kuvvetlimidir kaç gündür sorucam sorucam unutuyorum canım :)))
Senin eger lh değerin yuksekse yumurta çatlama zamanı olmasa da öyle koyu çıkar. Neden erkenden yaptın tuttuysa daha döllenme anca olmuştur tatlım yaaAkşamüstü gebelik testi yaptım negatif çıktıerken mi yaptım ki 9gun var daha peki dünki ovu. Testi neydi öyle kopkoyu TurkuazKrampon Burcummmmm123
Yazdigim da oluyor yazamadigim da oluyor cnm. Siteye gir çık gir çık telefon bozukcak diye korkuyom yeni aldım da:)))ins canimm tez zamnda gelirr..
valla bn bazen okumaya firsat bulamiyorum. sen tek tek cevap yaziyorsunn.
sagoll canimm
Yazdigim da oluyor yazamadigim da oluyor cnm. Siteye gir çık gir çık telefon bozukcak diye korkuyom yeni aldım da:)))ins canimm tez zamnda gelirr..
valla bn bazen okumaya firsat bulamiyorum. sen tek tek cevap yaziyorsunn.
sagoll canimm
Tesekkurler:)yeni bat 28 nisan canim
Bende de catlasa hesapliycm da hani nerdeeBen takvime bisey yazmadım yumurta çatladı hesapladim 47 günde adet olucam dongume 47 yazdım. O şekilde hesapladim aman hesapla kitapla olsaydı rabbim ol derse olur:)
Tabi ki şansın var:) söyle senYeni batımı söyleyim mi emin değilim dün ovulasyon testinde cift cizgiyi gördüm bugün silikti dün olmadı önceki gün ve bugün oldu artık şansım var mı onu bile bilmiyorum
Yok cnm gercekten bende hepsini okuyorum masaallah sen topigine iyi sahip cikiyosun baska topik sahipleri senin gibi deil ne yazik ki sen bi tanesin :)))Yazdigim da oluyor yazamadigim da oluyor cnm. Siteye gir çık gir çık telefon bozukcak diye korkuyom yeni aldım da:)))
Yaa naptin sen kendini dinlemek yok bat gelmeden test yapmak yok bundan sonra bu topige böyle bir madde koyuyorumYa kızlar biraz önce dayanamayıp erken gebelik testleri var ya fortest elimde 1 tane ondan vardı yaptım ve tabi ki negatif erken yaptım biliyorum fakat adı üstünde erkennnn gebelik testi dedim :)) ve canım tatlı şeyler istiyo sanırım hastalanıcam gerçi daha 1 hafta var ama ne biliyim ya her ay bekliyorum sonra kırmızılar geliyo ya sanırım kendimi telkin ediyorum :) fakat bu kasılmalar namaz kılarken bile batmalar arada bir boşluklarıma kramp girmesi falan bunlarda aklımı kurcalamıyo değil hani
Evet olur benim 2 gündür kasiklarim gerim gerim ve agridi sırt üstü yatamadm meselaBilmiyorum ki canım ya olur mu öyle ?? Bide yumurtlamada kasık ağrısı olur mu
Bugün yapmadin dimi yarın da yapma sonra yap benceBende de catlasa hesapliycm da hani nerdee
Bugün yapmadin dimi yarın da yapma sonra yap benceBende de catlasa hesapliycm da hani nerdee
Varsa çıkabilir riske atma yap test bence erken öğrenenler olabiliyorİşte yarın doktora gidemicem canım epilasyon randevum. Sabah 9 da
bugün yaptm cok fazla akintim vardi ve ıslaklık yeni yaptm ama çıkacağını pek sanmiyrm. P.tesi yapcm inşAllah pek umudum yok moralim çok bozuk anlayacağın sürekli aglayp duruyorum durduk yere komedi izliyrm eşim gülüyor ben agliyrm adam bile şok oldu tabi anliyr artikBugün yapmadin dimi yarın da yapma sonra yap bence
Yaaa simartmayin beni kizlar:) çok teşekkür ederim bu topik sizler sayesinde var.Yok cnm gercekten bende hepsini okuyorum masaallah sen topigine iyi sahip cikiyosun baska topik sahipleri senin gibi deil ne yazik ki sen bi tanesin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?