2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

CAnım benim eşimin yigenide senin gibi erken gebelik testini yaptı hastalığına daha varken negatif çıktı oda dedi boş yere yaptım sonra hastalığı 1 gün geçti gitti kan verdi hamileymis şuan 5 yada 6 haftalik hamile...

Kanda çıkar cnm bence

Anladım canım ama mantıklı şimdi ben takvime göre ilerledigim için adetim biter bitmez 35 gunden hesaplıyor yumurtlamanin ne zaman oldugunu bilmedigim için öyle hesapliyrm ama suan senin hesaplaman doğru
Ben takvime bisey yazmadım yumurta çatladı hesapladim 47 günde adet olucam dongume 47 yazdım. O şekilde hesapladim aman hesapla kitapla olsaydı rabbim ol derse olur:)

Bak şimdi duzensiz adet gore nde düzenli adet gorende yumurta catladiktan sonra en az 14 günde adet olmaları lazım. Daha öncesinde adet olan var mi ben hiç duymadım benim duzensiz oldu bu zamana kadar batim su gün hiç diyemedim dediğin gibi ovulasyon testi sayesinde çatlama zamanini ogrendim geçen ay catladiktan sonra 17 günde adet oldum bu ayı da ona göre hesapladim ben zannetmem ki yumurta catkadiktan 5 6 gün sonra adet olunsun Burcummmmm123

Bak şimdi duzensiz adet gore nde düzenli adet gorende yumurta catladiktan sonra en az 14 günde adet olmaları lazım. Daha öncesinde adet olan var mi ben hiç duymadım benim duzensiz oldu bu zamana kadar batim su gün hiç diyemedim dediğin gibi ovulasyon testi sayesinde çatlama zamanini ogrendim geçen ay catladiktan sonra 17 günde adet oldum bu ayı da ona göre hesapladim ben zannetmem ki yumurta catkadiktan 5 6 gün sonra adet olunsun Burcummmmm123
İnşaAllah sıradakide bizlerizdir canım umutluyumm bakalım :)) senin normalde hislerin kuvvetlimidir kaç gündür sorucam sorucam unutuyorum canım :)))
Evet 6.hissim çok kuvvetlidir arkadalarimdan kimin kocasıyla kavga edecegini kimin ayrilacagini hep bilirim:) su an seninle ilgili bi fikrim yok ama hamile olabilecegin ihtimali %51:)

Akşamüstü gebelik testi yaptım negatif çıktı erken mi yaptım ki 9gun var daha peki dünki ovu. Testi neydi öyle kopkoyu TurkuazKrampon Burcummmmm123
Senin eger lh değerin yuksekse yumurta çatlama zamanı olmasa da öyle koyu çıkar. Neden erkenden yaptın tuttuysa daha döllenme anca olmuştur tatlım yaa

ins canimm tez zamnda gelirr..

valla bn bazen okumaya firsat bulamiyorum. sen tek tek cevap yaziyorsunn.

sagoll canimm
Yazdigim da oluyor yazamadigim da oluyor cnm. Siteye gir çık gir çık telefon bozukcak diye korkuyom yeni aldım da:)))

Yaa naptin sen kendini dinlemek yok bat gelmeden test yapmak yok bundan sonra bu topige böyle bir madde koyuyorum

Bugün yapmadin dimi yarın da yapma sonra yap bence
bugün yaptm cok fazla akintim vardi ve ıslaklık yeni yaptm ama çıkacağını pek sanmiyrm. P.tesi yapcm inşAllah pek umudum yok moralim çok bozuk anlayacağın sürekli aglayp duruyorum durduk yere komedi izliyrm eşim gülüyor ben agliyrm adam bile şok oldu tabi anliyr artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…