- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #9.461
Duygu degisimleri bende de oluyor senin çatlamasına daha 5 6 gün var bence acele etme ve düşünme lütfen no stresbugün yaptm cok fazla akintim vardi ve ıslaklık yeni yaptm ama çıkacağını pek sanmiyrm. P.tesi yapcm inşAllah pek umudum yok moralim çok bozuk anlayacağın sürekli aglayp duruyorum durduk yere komedi izliyrm eşim gülüyor ben agliyrm adam bile şok oldu tabi anliyr artik
Bak yine negatif stres degilde artık yapmaktn sıkıldım galiba birakicm ne oluyorsa olsunDuygu degisimleri bende de oluyor senin çatlamasına daha 5 6 gün var bence acele etme ve düşünme lütfen no stres
Negatif değil ki bu cnm.. pozitifBak yine negatif stres degilde artık yapmaktn sıkıldım galiba birakicm ne oluyorsa olsun
Yok canm teste yanlış baktın heralde tt olan sonuç kısmıNegatif değil ki bu cnm.. pozitif
Bana yalan söyledim muamelesi yapıyor halbuki bir lafı değiştiren kendisi. Sonrada ALLAH beni kozana varmaya nasip etmesinki diye konuşuyorsa konuşuyor tam kaza yapacaklarken son anda toplamışlar bu seferde bana suç atıyor senin yüzünden bak kaza yapıyorduk dedi niye benim yüzümden olsun sen kendin ALLAH beni kozana varmayı nasip etmesinki diyipte böyle böyle demiştin demekki yalanmış ki bak kendin kaza yapiyordun dedim ben kendi adıma özür dilerim dedi iyi bende kendi adıma özür dilerim dedim benim aklımda o konu olunca bir kelimeyi demekki o şekild e söylemişim şimdi anladım dedi böyle yani canımNeden canım hayırdır özel değilse dinlerim çocuk yüzündenmi yoksa?
İnşallah canım benim yaaGöğüste hassasiyet hariç hepsi bendede var cnm birde sırtım çok ağrıyor sürekli ayaklarim yatakta bile buz gibi bakalım inşallah hayirlisiyla ikimizde hamişizdir
Cnm kendine dikkat et yorma yat bence ve bekle derim ama yok duramam dersen kan ver hmnKızlar dün akşam çok afedersiniz lavaboya gittiğimde ic çamaşırım da koyu siyah tonlarında leke gibi azıcık birşey vardı en son 20 martta adet oldum bu ay ise bat 21 nisan goguslerimde zaten çok ağrı var nedeni hamilelik olabilir mi acaba adetim geçerse öyle test yapayım diyorum (ama mide bulantim baş dönmesi felan bunlar yok sadece midem çok su içmeye çalışıyorum o yuzden midem allak bullak )
inşallah cnmm ama hala bişey yokBenim 5.haftada başladıdua etde başlamasın bulantısız gebelik geçir inşallah
Sabah kahvaltı yaptım canım yoksa kan vermeye giderdim ama malesef kahvaltı yaptim birde dün full yatmıştım hiç bir is yapmadım vede öylece bekliyorum 21 inde adet olacaktım o günü bekliyorum gecikirse yapacağım testCnm kendine dikkat et yorma yat bence ve bekle derim ama yok duramam dersen kan ver hmn
Test yapcan mı canım :)Kızlar günaydın ben 2 gün geciktim ama aradabir sancı gibi hafif hafif ağrım oluyor akıntı geliyor hasta oldum diye gidiyorum şeffaf akıntı gelmiş oluyor ama sanki bugün yarın hasta olcam gibi hissediyorum
Canım bugünde olmazsam eğer yarın sabah yapmayı düşünüyorum ama malesef gecikme haricinde hicbir belirti yok :) normalde 12 nisandı olmam.lazımdı hatta 10 nisanda falan sancılarımın başlayıp 12sinde sökülmesi gerekiyordu çünkü bende sökülmeden 2 gün önce başlıyor sancılarım lekelenmelerim ama.henüz ara ara gelen sancılar dışında birşey yokTest yapcan mı canım :)
Bende de adet olacakmışım gibi sancıdan başka bi belirti yoktu da ondan merak ettim testi emin olunca mı yapacaksın diye sorayım dedim :))Canım bugünde olmazsam eğer yarın sabah yapmayı düşünüyorum ama malesef gecikme haricinde hicbir belirti yok :) normalde 12 nisandı olmam.lazımdı hatta 10 nisanda falan sancılarımın başlayıp 12sinde sökülmesi gerekiyordu çünkü bende sökülmeden 2 gün önce başlıyor sancılarım lekelenmelerim ama.henüz ara ara gelen sancılar dışında birşey yok
ayni sey bendede var cnm uyandigimdan beri kacinciya gittim tuvalate yaaa hicbirsey yok ama bende hasta olucamda bir turlu olamadimKızlar günaydın ben 2 gün geciktim ama aradabir sancı gibi hafif hafif ağrım oluyor akıntı geliyor hasta oldum diye gidiyorum şeffaf akıntı gelmiş oluyor ama sanki bugün yarın hasta olcam gibi hissediyorum
Normalde hayatımda bugüne kadar sadece 1 kere gecikmiştim 2 gün oda geçen seneydi bu 2. Oluyor ama bacaklarıma sancı geliyor aradabir kasiklarima geliyor geciktigimi de sonradan farkettim bi baktım sabah ayin 14 u olmuş hasta oldum sandım gittim beyaz akıntı sol kasigimda batma var hafif ama sürekli devam eden sancılar değil bunlar adet sancısının aynısı ama ara ara oluyor hasta olcam gibime geliyor ama insan hisseder diyorlar hamileyse bende o histe yok :)Bende de adet olacakmışım gibi sancıdan başka bi belirti yoktu da ondan merak ettim testi emin olunca mı yapacaksın diye sorayım dedim :))
Allah korusun, aklınıza getirmeyin oyle seyler.. hayırlı haberlerle insallah...selam kızlar .. bugun keseyi görmeye gidicem İnşallah. bana dua edin lütfen cok korkuyorum bişey çıkacak diye
Aynen canım bende hasta olcam sanki ama bi türlü olamadım acaba bu ara çok sık yolculuk yaptım hava değişimi oldu yoruldum falan ondan mi geciktim diye düşünüyorumayni sey bendede var cnm uyandigimdan beri kacinciya gittim tuvalate yaaa hicbirsey yok ama bende hasta olucamda bir turlu olamadim
ben hicbyolculukta yapmadim cnm yaa neden boyle oldu blmyrm zaten bugun yarin dugunumuz var artik 2 gun daha olmiyim bariAynen canım bende hasta olcam sanki ama bi türlü olamadım acaba bu ara çok sık yolculuk yaptım hava değişimi oldu yoruldum falan ondan mi geciktim diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?