2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Anladım canım olur böyle şeyler takma kafana hangimizin olmuyo ki

Canım ağzın bal yesin emiiii valla umut oldun bana niye sordun dersen geçen ay bir arkadaşa bence hamilesin dedin ve haberini aldık bu ayda Zeze493 'le bana söyledin bakalım inşaAllah hamileyizdir canımmmmm ve hislerin yine doğru çıkar :)))

Anladım canım ya aslında bu erken gebelik testlerine itimadım yok evde 1 tane vardı duramadım şansımı deniyim dedim ama üzülmedim de öylede böylede mecburen bekliycez :)) inşaAllah Rabbim isteyen herkese içinde de bana en tez vakitte hamile kalmayı sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder aminnnnn

Kızlar günaydın ben 2 gün geciktim ama aradabir sancı gibi hafif hafif ağrım oluyor akıntı geliyor hasta oldum diye gidiyorum şeffaf akıntı gelmiş oluyor ama sanki bugün yarın hasta olcam gibi hissediyorum
Canım eğer adetin düzenliyse böyle gecikmeler yaşamıyosan test yapsana

Canım yerleşme kanaması olabilir kimisinde adetten 1 hafta önce kimisinde adet günü bile olabiliyomuş belki seninde yerleşme kanamasıdır ay hadi inşaAllah o lekeyi bende görmek istiyorum ama yoookk gerçi herkeste olucak diye bişey yok ben dış gebelik geçirdiğim ayda lekelenme falan yaşamamıştım 3 gün gecikmeyle kanda çıkmıştı ama acaba dış gebelikle normal gebelik farklı olabilirmi? Bu yerleşme kanamasında

Canım eğer adetin düzenliyse böyle gecikmeler yaşamıyosan test yapsana
Canım adetim 1 gün bile sekmez ama geçen ay hayal.kırıklığı yaşadım normalde 6 ay kadarda ara vermiştik . bu aydan su sebepten hic umudum yok birincisi afedersiniz pozisyonlar gereği yani elverişli pozisyonlar değildi ikincisi ilişkiden sonra hic yatmadım zırt diye ayağa kalktım hemen üçüncüsü de ara ara adet sancısı gibi bacaklarıma kasigima falan sancı geliyor olması neden geciktim bilmiyorum

Ayyy hadi inşallah canım yaa içine doğmuş olsun

Bilmiyorum canım hiçbir bilgim yok hayırlısıyla inşallah RABBİM hepimize bebis nasip eylesin inşallah heyecanlıyım ya görümgörümcemi hastaneye getirdik röntgen çekilirken ben olabildiğince ol uzak durmaya çalıştım radyasyon var diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…