- 16 Şubat 2017
- 1.006
- 858
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #9.481
Canım.inşallah hamilesindir 9 ay olmazsın umarım :)ben hicbyolculukta yapmadim cnm yaa neden boyle oldu blmyrm zaten bugun yarin dugunumuz var artik 2 gun daha olmiyim bari
insaallah cnm benim umudum yok ama hicCanım.inşallah hamilesindir 9 ay olmazsın umarım :)
Anladım canım olur böyle şeyler takma kafana hangimizin olmuyo kiBana yalan söyledim muamelesi yapıyor halbuki bir lafı değiştiren kendisi. Sonrada ALLAH beni kozana varmaya nasip etmesinki diye konuşuyorsa konuşuyor tam kaza yapacaklarken son anda toplamışlar bu seferde bana suç atıyor senin yüzünden bak kaza yapıyorduk dedi niye benim yüzümden olsun sen kendin ALLAH beni kozana varmayı nasip etmesinki diyipte böyle böyle demiştin demekki yalanmış ki bak kendin kaza yapiyordun dedim ben kendi adıma özür dilerim dedi iyi bende kendi adıma özür dilerim dedim benim aklımda o konu olunca bir kelimeyi demekki o şekild e söylemişim şimdi anladım dedi böyle yani canım
Evet canım valla haklısın dinlemiyorum kendimi topladım mübarek günde dua ediyorum bol bol ne gelirse Rabbim'den hastalanırsamda üzülmiycem söz verdim kendimeYaa naptin sen kendini dinlemek yok bat gelmeden test yapmak yok bundan sonra bu topige böyle bir madde koyuyorum
Canım ağzın bal yesin emiiii valla umut oldun bana niye sordun dersen geçen ay bir arkadaşa bence hamilesin dedin ve haberini aldık bu aydaBak şimdi duzensiz adet gore nde düzenli adet gorende yumurta catladiktan sonra en az 14 günde adet olmaları lazım. Daha öncesinde adet olan var mi ben hiç duymadım benim duzensiz oldu bu zamana kadar batim su gün hiç diyemedim dediğin gibi ovulasyon testi sayesinde çatlama zamanini ogrendim geçen ay catladiktan sonra 17 günde adet oldum bu ayı da ona göre hesapladim ben zannetmem ki yumurta catkadiktan 5 6 gün sonra adet olunsunBurcummmmm123
Evet 6.hissim çok kuvvetlidir arkadalarimdan kimin kocasıyla kavga edecegini kimin ayrilacagini hep bilirim:) su an seninle ilgili bi fikrim yok ama hamile olabilecegin ihtimali %51:)
Anladım canım ya aslında bu erken gebelik testlerine itimadım yok evde 1 tane vardı duramadım şansımı deniyim dedim ama üzülmedim de öylede böylede mecburen bekliycez :)) inşaAllah Rabbim isteyen herkese içinde de bana en tez vakitte hamile kalmayı sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder aminnnnnCAnım benim eşimin yigenide senin gibi erken gebelik testini yaptı hastalığına daha varken negatif çıktı oda dedi boş yere yaptım sonra hastalığı 1 gün geçti gitti kan verdi hamileymis şuan 5 yada 6 haftalik hamile...
:)))) Allah iyiliğini versin canım güldürdün beni Allah'ta seni güldürsünEvdeki testler bitti yapmadım canım yaa...pofff ne zormuş arkadas kiminin üstüne ceket atsan hamile kalır biz de ugras dur
Canım eğer adetin düzenliyse böyle gecikmeler yaşamıyosan test yapsanaKızlar günaydın ben 2 gün geciktim ama aradabir sancı gibi hafif hafif ağrım oluyor akıntı geliyor hasta oldum diye gidiyorum şeffaf akıntı gelmiş oluyor ama sanki bugün yarın hasta olcam gibi hissediyorum
Canım yerleşme kanaması olabilir kimisinde adetten 1 hafta önce kimisinde adet günü bile olabiliyomuş belki seninde yerleşme kanamasıdır ay hadi inşaAllah o lekeyi bende görmek istiyorum ama yoookk gerçi herkeste olucak diye bişey yok ben dış gebelik geçirdiğim ayda lekelenme falan yaşamamıştım 3 gün gecikmeyle kanda çıkmıştı ama acaba dış gebelikle normal gebelik farklı olabilirmi? Bu yerleşme kanamasındaKızlar dün akşam çok afedersiniz lavaboya gittiğimde ic çamaşırım da koyu siyah tonlarında leke gibi azıcık birşey vardı en son 20 martta adet oldum bu ay ise bat 21 nisan goguslerimde zaten çok ağrı var nedeni hamilelik olabilir mi acaba adetim geçerse öyle test yapayım diyorum (ama mide bulantim baş dönmesi felan bunlar yok sadece midem çok su içmeye çalışıyorum o yuzden midem allak bullak )
Canım adetim 1 gün bile sekmez ama geçen ay hayal.kırıklığı yaşadım normalde 6 ay kadarda ara vermiştik . bu aydan su sebepten hic umudum yok birincisi afedersiniz pozisyonlar gereği yani elverişli pozisyonlar değildi ikincisi ilişkiden sonra hic yatmadım zırt diye ayağa kalktım hemen üçüncüsü de ara ara adet sancısı gibi bacaklarıma kasigima falan sancı geliyor olması neden geciktim bilmiyorumCanım eğer adetin düzenliyse böyle gecikmeler yaşamıyosan test yapsana
Ayyy hadi inşallah canım yaa içine doğmuş olsunCanım ağzın bal yesin emiiii valla umut oldun bana niye sordun dersen geçen ay bir arkadaşa bence hamilesin dedin ve haberini aldık bu aydaZeze493 'le bana söyledin bakalım inşaAllah hamileyizdir canımmmmm ve hislerin yine doğru çıkar :)))
Yaaa hayirli olsunn kan ver bence bi koşu as once mesajlarini okurken aklimdan bu kiz hamile diye geciyodu vallahiiiiKIZLAR GEBELIK TESTI YAPTIM IKINCI CIZGI COK BELIRGIN GALIBA BAYILACAM
gebelik testi mi? Öyleyse kesin var gibi duruyo
Bilmiyorum canım hiçbir bilgim yok hayırlısıyla inşallah RABBİM hepimize bebis nasip eylesin inşallah heyecanlıyım ya görümgörümcemi hastaneye getirdik röntgen çekilirken ben olabildiğince ol uzak durmaya çalıştım radyasyon var diyeCanım yerleşme kanaması olabilir kimisinde adetten 1 hafta önce kimisinde adet günü bile olabiliyomuş belki seninde yerleşme kanamasıdır ay hadi inşaAllah o lekeyi bende görmek istiyorum ama yoookk gerçi herkeste olucak diye bişey yok ben dış gebelik geçirdiğim ayda lekelenme falan yaşamamıştım 3 gün gecikmeyle kanda çıkmıştı ama acaba dış gebelikle normal gebelik farklı olabilirmi? Bu yerleşme kanamasında
Tebrik ederiim hayırlı olsun günün gecti mi gectiyse gir kan tahlili yaptır benceEvet canım gebelik testi resmen durttu bisey kalk yap diye
2 gün geçmişti ama yemin ederim hic beklemiyordum hayatımın şokunu yaşadımTebrik ederiim hayırlı olsun günün gecti mi gectiyse gir kan tahlili yaptır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?