2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

KIZLAR GEBELIK TESTI YAPTIM IKINCI CIZGI COK BELIRGIN GALIBA BAYILACAM
Durrr kiz nereyee bayilionnn sennn deliii :) masallah sanaa cok sevindim kesin hamilesinn baya baya belli Allahim 9 aydir goremedigim o belirgin cizgiyi isteyen herkesede banada yasat hayirli olsun canim git kan ver ve bizede bilgi ver cok sevindim inan

KIZLAR GEBELIK TESTI YAPTIM IKINCI CIZGI COK BELIRGIN GALIBA BAYILACAM
Durrr kiz nereyee bayilionnn sennn deliii :) masallah sanaa cok sevindim kesin hamilesinn baya baya belli Allahim 9 aydir goremedigim o belirgin cizgiyi isteyen herkesede banada yasat hayirli olsun canim git kan ver ve bizede bilgi ver cok sevindim inan

Amin cnm şu mübarek ayda bol bol dua edelim olur inşallah Dr. Bana tedavisiz çocuğun olmaz bekleme dedi tedavide oldum olmayınca bıraktım 5 ay kadar oldu bırakalı 1.5 yıldır hiç bi şekilde olmadı hastaligimda düzensiz kandilde oruç tuttum ve cok dua ettim rabbim inşallah nasip etmiştir belirtilerim çok ama umutlanmak istemiyorum.. senin hastalığına ne kadar var cnm

Gerçekten miiiii canım yaa iş yoğunluğum vardı ofiste müşteri bekliyordu bende belirtiler Yok zaten yoktur yine birşey dedim girdim ama sonra dan kasıtlarıma bi ağrı girdi anlatamam onunda boşverin geçer diye. Allahım inşalalh yoktur birşey yoksa çok üzülürüm bennnnn

Cnm gruptaki arkadaşında hiç bi belirtisi yokmuş sadece 2 günü geçmiş şuan test yaptı ve pozitif senin hastalığına ne kadar var peki ?

Var cnm var hayırlı olsun sağlıkla kucağına almaya nasip etsin belirtin olmadı mı hiç. .?
Çok sağol canım inan 1 tane bile belirti olmadı zaten bu ay eşimle 3 4 kere ilişkimiz oldu ve inanın kafadan çıkarmak çok onemliymis bizim bu ay gündemimiz çok farklıydı söylemiştim hatta 6 ay kadar erteledik diye hic düşünmedik yani kafam başka şeylerle çok.meşguldü geciktigimi bile bugün farkettim. Ne gogsum sis ne midem.bulanıyor ne başım dönüyor ne uyku hic bir şey yok yani sadece 2 gün geciktim ve adet oldum sanıyorum gidiyorum bakıyorum beyaz şeffaf karışık akıntı var hatta ara ara adet sancısı geliyor ödüm kopuyor hastalanicam diye hamile arkadaşlar size de böyle mi oldu her an sanki adet gelecek.gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…