- 6 Ocak 2017
- 1.015
- 1.088
- 53
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #9.501
Durrr kiz nereyee bayilionnn sennn deliii :) masallah sanaa cok sevindim kesin hamilesinn baya baya belli Allahim 9 aydir goremedigim o belirgin cizgiyi isteyen herkesede banada yasat hayirli olsun canim git kan ver ve bizede bilgi ver cok sevindim inanKIZLAR GEBELIK TESTI YAPTIM IKINCI CIZGI COK BELIRGIN GALIBA BAYILACAM
Durrr kiz nereyee bayilionnn sennn deliii :) masallah sanaa cok sevindim kesin hamilesinn baya baya belli Allahim 9 aydir goremedigim o belirgin cizgiyi isteyen herkesede banada yasat hayirli olsun canim git kan ver ve bizede bilgi ver cok sevindim inanKIZLAR GEBELIK TESTI YAPTIM IKINCI CIZGI COK BELIRGIN GALIBA BAYILACAM
Belirtiniz varmıydı acaba???Evet canım gebelik testi resmen durttu bisey kalk yap diye
Gebelik Testi zannettim cnm pardon bebek yeni olunca böyle çıkıyor ya hani :)Yok canm teste yanlış baktın heralde tt olan sonuç kısmı
Amin cnm şu mübarek ayda bol bol dua edelim olur inşallah Dr. Bana tedavisiz çocuğun olmaz bekleme dedi tedavide oldum olmayınca bıraktım 5 ay kadar oldu bırakalı 1.5 yıldır hiç bi şekilde olmadı hastaligimda düzensiz kandilde oruç tuttum ve cok dua ettim rabbim inşallah nasip etmiştir belirtilerim çok ama umutlanmak istemiyorum.. senin hastalığına ne kadar var cnmAnladım canım ya aslında bu erken gebelik testlerine itimadım yok evde 1 tane vardı duramadım şansımı deniyim dedim ama üzülmedim de öylede böylede mecburen bekliycez :)) inşaAllah Rabbim isteyen herkese içinde de bana en tez vakitte hamile kalmayı sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder aminnnnn
Cnm hiç belirti olmadan olan gebeliklerde var benim Teyzem epilasyon değil ama bilmeden film cektirmisti maalesef odada gebeymis bebeğini kaybetti ..Vallaha canım hiç test yapmadan gitim epilasyona, çünkü olda belirtiler oluşur zaten ama bende hiç bir belirti yoktu,
Ay çok sevindim inşallah allahım bizede gösterir bu 2. Çizgiyi
Canım hayırlı olsun inşAllah var görünüyor kan testini erteleme lütfenBayılmadım ayaktayım gittim yeni testler aldım ece geçip yapicam ve hic bir belirtimde yoktu sadece 2 gün geciktim
Cnm gruptaki arkadaşında hiç bi belirtisi yokmuş sadece 2 günü geçmiş şuan test yaptı ve pozitif senin hastalığına ne kadar var peki ?Gerçekten miiiii canımyaa iş yoğunluğum vardı ofiste müşteri bekliyordu bende belirtiler Yok zaten yoktur yine birşey dedim girdim ama sonra dan kasıtlarıma bi ağrı girdi anlatamam onunda boşverin geçer diye. Allahım inşalalh yoktur birşey yoksa çok üzülürüm bennnnn
Yok canm önemli değil keşke gebelik olsaGebelik Testi zannettim cnm pardon bebek yeni olunca böyle çıkıyor ya hani :)
Rabbim sağlıkla kucaginada almayi nasip etsin cnm amin tüm isteyenlere versin şu mübarek ayda inşallah. ..Çok sagolun kızlar ya hic beklemedigim bir zamanda oldu Allah sizlere tüm.isteyenlere nasip etsin inşallah
Olur inşallah biz Rabbimden şu güzel günlerde isteyelim verir inşallah. .Yok canm önemli değil keşke gebelik olsa
Var cnm var hayırlı olsun sağlıkla kucağına almaya nasip etsin belirtin olmadı mı hiç. .?Kızlar testler bunlar var dimi ya
Var canım daha yeni sanırım gebelik koyulaşmamış, kanda net çıkar hemen tahlil yaptırmalısınKızlar testler bunlar var dimi ya
Çok sağol canım inan 1 tane bile belirti olmadı zaten bu ay eşimle 3 4 kere ilişkimiz oldu ve inanın kafadan çıkarmak çok onemliymis bizim bu ay gündemimiz çok farklıydı söylemiştim hatta 6 ay kadar erteledik diye hic düşünmedik yani kafam başka şeylerle çok.meşguldü geciktigimi bile bugün farkettim. Ne gogsum sis ne midem.bulanıyor ne başım dönüyor ne uyku hic bir şey yok yani sadece 2 gün geciktim ve adet oldum sanıyorum gidiyorum bakıyorum beyaz şeffaf karışık akıntı var hatta ara ara adet sancısı geliyor ödüm kopuyor hastalanicam diye hamile arkadaşlar size de böyle mi oldu her an sanki adet gelecek.gibiVar cnm var hayırlı olsun sağlıkla kucağına almaya nasip etsin belirtin olmadı mı hiç. .?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?