2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Ne kadar süredir bebek istiyordun cnm akintin hafif kanla karışık bi akintimiydi sorunun var mı yada pko yumurta tembelliği var bende 1.5 yıldır olmuyor bende kafamdan attım bebek için ilişki yaşadım sadece artık sadece o anı düşünerek birlikte oluyordu bendede çok belirti var ama umutlanmak istemiyorum 2 nisan test yapmıştım negatifti her gün hasta olcam saniyorum bitmek bilmeyen sırt ağrım var ..

Canım 2 bucuk aydır istiyorduk hic kan falan gelmedi gelen akıntı sadece beyaz şeffaf karışık bir akıntı adetim de düzenlidir 28 günde bir oluyordum hic sekmezdi yani

Kubrauyan canım bende seninle aynı durumdayım pcos ve yumurta tembelliği var bu ay adetimin 5. gününde incir kürüne başladım inşallah faydası olur, bugun itibariyle yumurtalıklarımda değişimi hissediyorum. Ben elimden geleni yapacağım gerisi tevekkül, Allah ol derse olur.

Aynen cnm çok zor bi durum valla daha önce böyle bi sorunum yoktu sonradan oldu 7 yaşında kızım var 1.5 yıldır istiyoruz olmuyor adetimde çok düzensiz en son ocak 26da oldum bu aralar hiç olmayan belirtiler var ama umutlanmak istemiyorum haftaya hastaneye gideceğim bakalım rabbim hepimize o güzel duyguyu yasatsin inşallah cnm..

Aminnnn canım Allah gönlüne göre versin senin de inşallah, belirtilere takıldıkça daha kötü oluyoruz oluruna bırakmaya çalış..

Aminnnn canım Allah gönlüne göre versin senin de inşallah, belirtilere takıldıkça daha kötü oluyoruz oluruna bırakmaya çalış..
Takılmıyorum aslında canm ama bitmek bilmeyen sırt ağrım var mide yanması baş dönmesi geçen gece bacaklarimin ağrısından zorla uyudum mesela hasta olcak gibi sancim oluyor ayin 2siyle 5 arası kahverengi akintim oldu çok az sonra geri kesildi bilmiyorum kafam çok karışık cnm senin ne zamandır olmuyor cnm..?

Özel hastanede yapılıyormuş canım öğrendim onu hastane de tek beklemek baya sıkıntılı akşam eşime söylerim sabah birlikte gideriz inşallah :)
İnşallah eşine söyleyeceğin ani ölümsüzleştir bence canım tlf kamerayı aç gizlice koy bi yere tam karşısında söyle bakalım tepkisi ne olacak ben olursa inşallah öyle yapacağım mesela

İnşallah eşine söyleyeceğin ani ölümsüzleştir bence canım tlf kamerayı aç gizlice koy bi yere tam karşısında söyle bakalım tepkisi ne olacak ben olursa inşallah öyle yapacağım mesela
Ben telefonda soylemedigime şükrediyorum ya canım valla nasıl kendimi tuttum bende bilmiyorum inşallah olurda sende hayalindeki gibi söylersin eşine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…