- 16 Şubat 2017
- 1.006
- 858
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #9.521
Yarın sabah kesinlikle yaptircam canımVar canım daha yeni sanırım gebelik koyulaşmamış, kanda net çıkar hemen tahlil yaptırmalısın
Ne kadar süredir bebek istiyordun cnm akintin hafif kanla karışık bi akintimiydi sorunun var mı yada pko yumurta tembelliği var bende 1.5 yıldır olmuyor bende kafamdan attım bebek için ilişki yaşadım sadece artık sadece o anı düşünerek birlikte oluyordu bendede çok belirti var ama umutlanmak istemiyorum 2 nisan test yapmıştım negatifti her gün hasta olcam saniyorum bitmek bilmeyen sırt ağrım var ..Çok sağol canım inan 1 tane bile belirti olmadı zaten bu ay eşimle 3 4 kere ilişkimiz oldu ve inanın kafadan çıkarmak çok onemliymis bizim bu ay gündemimiz çok farklıydı söylemiştim hatta 6 ay kadar erteledik diye hic düşünmedik yani kafam başka şeylerle çok.meşguldü geciktigimi bile bugün farkettim. Ne gogsum sis ne midem.bulanıyor ne başım dönüyor ne uyku hic bir şey yok yani sadece 2 gün geciktim ve adet oldum sanıyorum gidiyorum bakıyorum beyaz şeffaf karışık akıntı var hatta ara ara adet sancısı geliyor ödüm kopuyor hastalanicam diye hamile arkadaşlar size de böyle mi oldu her an sanki adet gelecek.gibi
Canım 2 bucuk aydır istiyorduk hic kan falan gelmedi gelen akıntı sadece beyaz şeffaf karışık bir akıntı adetim de düzenlidir 28 günde bir oluyordum hic sekmezdi yaniNe kadar süredir bebek istiyordun cnm akintin hafif kanla karışık bi akintimiydi sorunun var mı yada pko yumurta tembelliği var bende 1.5 yıldır olmuyor bende kafamdan attım bebek için ilişki yaşadım sadece artık sadece o anı düşünerek birlikte oluyordu bendede çok belirti var ama umutlanmak istemiyorum 2 nisan test yapmıştım negatifti her gün hasta olcam saniyorum bitmek bilmeyen sırt ağrım var ..
Ne kadar süredir bebek istiyordun cnm akintin hafif kanla karışık bi akintimiydi sorunun var mı yada pko yumurta tembelliği var bende 1.5 yıldır olmuyor bende kafamdan attım bebek için ilişki yaşadım sadece artık sadece o anı düşünerek birlikte oluyordu bendede çok belirti var ama umutlanmak istemiyorum 2 nisan test yapmıştım negatifti her gün hasta olcam saniyorum bitmek bilmeyen sırt ağrım var ..
Maşallah canım sağlıkla kucağına almayida nasip etsinCanım 2 bucuk aydır istiyorduk hic kan falan gelmedi gelen akıntı sadece beyaz şeffaf karışık bir akıntı adetim de düzenlidir 28 günde bir oluyordum hic sekmezdi yani
Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin ama inanın kendinizi canınızı sıkmayın lütfen ben düşünmeyi azaltmanın ne kadar önemli olduğunu anladımMaşallah canım sağlıkla kucağına almayida nasip etsin
Aynen cnm çok zor bi durum valla daha önce böyle bi sorunum yoktu sonradan oldu 7 yaşında kızım var 1.5 yıldır istiyoruz olmuyor adetimde çok düzensiz en son ocak 26da oldum bu aralar hiç olmayan belirtiler var ama umutlanmak istemiyorum haftaya hastaneye gideceğim bakalım rabbim hepimize o güzel duyguyu yasatsin inşallah cnm..Kubrauyan canım bende seninle aynı durumdayım pcos ve yumurta tembelliği var bu ay adetimin 5. gününde incir kürüne başladım inşallah faydası olur, bugun itibariyle yumurtalıklarımda değişimi hissediyorum. Ben elimden geleni yapacağım gerisi tevekkül, Allah ol derse olur.
CAnım 1.5 yıldır hep hüsran artık bende düşünmüyorum şu 5 aydır falanAmin canım Allah isteyen herkese nasip etsin ama inanın kendinizi canınızı sıkmayın lütfen ben düşünmeyi azaltmanın ne kadar önemli olduğunu anladım
Allah her zaman her şeyin hayırlısını nasip etsin inşallah tez zamanda sizde alırsınız bu güzel haberi Allah kucağınıza almayida nasip etsin inşallahCAnım 1.5 yıldır hep hüsran artık bende düşünmüyorum şu 5 aydır falan
Amin canm çok saol inşallah. .Allah her zaman her şeyin hayırlısını nasip etsin inşallah tez zamanda sizde alırsınız bu güzel haberi Allah kucağınıza almayida nasip etsin inşallah
Bence kesin varrr hayırlı uğurlu olsun canimmKızlar testler bunlar var dimi ya
Teşekkür ederim canım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Umarım adet olmam ya adet sancısı geliyor ara ara tedirginim şuandaBence kesin varrr hayırlı uğurlu olsun canimm
Yok yok korkma cnm o hamilelik belirtisi işte daha belki yerleşme kanamasida olabilir korkma yani hastaneye git bir an önce..Teşekkür ederim canım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Umarım adet olmam ya adet sancısı geliyor ara ara tedirginim şuanda
Aminnnn canım Allah gönlüne göre versin senin de inşallah, belirtilere takıldıkça daha kötü oluyoruz oluruna bırakmaya çalış..Aynen cnm çok zor bi durum valla daha önce böyle bi sorunum yoktu sonradan oldu 7 yaşında kızım var 1.5 yıldır istiyoruz olmuyor adetimde çok düzensiz en son ocak 26da oldum bu aralar hiç olmayan belirtiler var ama umutlanmak istemiyorum haftaya hastaneye gideceğim bakalım rabbim hepimize o güzel duyguyu yasatsin inşallah cnm..
Yarın sabah gidicem canım inşallahYok yok korkma cnm o hamilelik belirtisi işte daha belki yerleşme kanamasida olabilir korkma yani hastaneye git bir an önce..
Takılmıyorum aslında canm ama bitmek bilmeyen sırt ağrım var mide yanması baş dönmesi geçen gece bacaklarimin ağrısından zorla uyudum mesela hasta olcak gibi sancim oluyor ayin 2siyle 5 arası kahverengi akintim oldu çok az sonra geri kesildi bilmiyorum kafam çok karışık cnm senin ne zamandır olmuyor cnm..?Aminnnn canım Allah gönlüne göre versin senin de inşallah, belirtilere takıldıkça daha kötü oluyoruz oluruna bırakmaya çalış..
İnşallah cnm cumartesi ama yarın :)Yarın sabah gidicem canım inşallah
Özel hastanede yapılıyormuş canım öğrendim onu hastane de tek beklemek baya sıkıntılı akşam eşime söylerim sabah birlikte gideriz inşallah :)İnşallah cnm cumartesi ama yarın :)
İnşallah eşine söyleyeceğin ani ölümsüzleştir bence canım tlf kamerayı aç gizlice koy bi yere tam karşısında söyle bakalım tepkisi ne olacak ben olursa inşallah öyle yapacağım meselaÖzel hastanede yapılıyormuş canım öğrendim onu hastane de tek beklemek baya sıkıntılı akşam eşime söylerim sabah birlikte gideriz inşallah :)
Ben telefonda soylemedigime şükrediyorum ya canım valla nasıl kendimi tuttum bende bilmiyorum inşallah olurda sende hayalindeki gibi söylersin eşine :)İnşallah eşine söyleyeceğin ani ölümsüzleştir bence canım tlf kamerayı aç gizlice koy bi yere tam karşısında söyle bakalım tepkisi ne olacak ben olursa inşallah öyle yapacağım mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?