- 6 Nisan 2017
- 189
- 52
- 13
- 32
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #9.541
İnşallah canım iyi dileklerin için allah razı olsun şuan heyecanını tahmin edebiliyorum buraya yazıyor Olmasaydın mutlaka söylerdin şimdi eşine dayanamazdın içinde tutamazdın cnmBen telefonda soylemedigime şükrediyorum ya canım valla nasıl kendimi tuttum bende bilmiyorum inşallah olurda sende hayalindeki gibi söylersin eşine :)
Aynen canım burada paylaşmak rahatlattı birazcık yoksa tutamazdım kendimiİnşallah canım iyi dileklerin için allah razı olsun şuan heyecanını tahmin edebiliyorum buraya yazıyor Olmasaydın mutlaka söylerdin şimdi eşine dayanamazdın içinde tutamazdın cnm
BeNce hamilesin ve 4 haftalık falandır canım yarın tahlil sonucuna beni de etiketle olur muTeşekkür ederim canım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Umarım adet olmam ya adet sancısı geliyor ara ara tedirginim şuanda
Tamam canım inşallah adet olmazsam etiketlerim tabikideBeNce hamilesin ve 4 haftalık falandır canım yarın tahlil sonucuna beni de etiketle olur mu
Anladım canım inşallah belirtilerin bebek habercisidir. Bende adet düzensizliği yok fsh yüksek bi de yumurta rezervi az aynı kapıya çıkıyor zaten. Doktora kalsa tedaviye başlayacak ama ben doğal yoldan denemek istedim, yaklaşık 3-4 aydır istiyoruz. Bu ay incir kürü deniyorum bakalım sonuç ne olacak.Takılmıyorum aslında canm ama bitmek bilmeyen sırt ağrım var mide yanması baş dönmesi geçen gece bacaklarimin ağrısından zorla uyudum mesela hasta olcak gibi sancim oluyor ayin 2siyle 5 arası kahverengi akintim oldu çok az sonra geri kesildi bilmiyorum kafam çok karışık cnm senin ne zamandır olmuyor cnm..?
Canim eşimle 3 tane normal gebelik testi aldıkaldık sonrada erkenden öğrenmenin tek yolu kan vermek diyerek özel hastaneye gittik kan verdim 1 buçuk saat sonra çıkacakmış eve geldim aldığım testten birini merak edip yaptım negatif çıktı hayırlısıyla inşallah kan testimde olur bebeğimiz şuan yokum bilerek yaptım normal testi ne olacak diye negatif oldu kan testinden haber bekliyoruz canimCanım yerleşme kanaması olabilir kimisinde adetten 1 hafta önce kimisinde adet günü bile olabiliyomuş belki seninde yerleşme kanamasıdır ay hadi inşaAllah o lekeyi bende görmek istiyorum ama yoookk gerçi herkeste olucak diye bişey yok ben dış gebelik geçirdiğim ayda lekelenme falan yaşamamıştım 3 gün gecikmeyle kanda çıkmıştı ama acaba dış gebelikle normal gebelik farklı olabilirmi? Bu yerleşme kanamasında
İnşallah cnm hakkımda hayırlısı olsun Dr. Tedavi diyorsa dene derim bi cnm..Anladım canım inşallah belirtilerin bebek habercisidir. Bende adet düzensizliği yok fsh yüksek bi de yumurta rezervi az aynı kapıya çıkıyor zaten. Doktora kalsa tedaviye başlayacak ama ben doğal yoldan denemek istedim, yaklaşık 3-4 aydır istiyoruz. Bu ay incir kürü deniyorum bakalım sonuç ne olacak.
Bu dünyada yiyecek ekmeği varsa ve rabbim isterse hiç bişi olmaz üzülmeyin lütfen ama yicek ekmeği yoksa elden bişi gelmez. Test yapsaydınız içiniz daha rahat olurdu ama sıkmayın güzel canınızı olmazları olduran rabbim var inş mis kokulu kuzunuz sizinledir .....4 gün sonra adetim var canım bende beklemedeyim... Ya şimdi çok kötü oldumm normelde dualar ediyordum olsun diye oda arkadaşım çocuk olduktan sonra epilasyonu durdururuz demişti ama gelmeden önce test yap demişti, Ama bende yapmadan gittim belirti Yok diye
İnşAllah kuzum yaaOlur inşallah biz Rabbimden şu güzel günlerde isteyelim verir inşallah. .
Neeeee ay hemen bizede at lütfen merak ediyorumKIZLAR GEBELIK TESTI YAPTIM IKINCI CIZGI COK BELIRGIN GALIBA BAYILACAM
Aynen var canm eğer gebelik erkense silik çıkıyor ama seninki o kadarda silik değil kan yaptır hemen İnşAllah vardırKızlar testler bunlar var dimi ya
Canım sabah da dedim ya sana bende aynıydım diye ben senin hamile olduğunu hissettim ama söylemedim boşa ümitlendirirsem diye :))Teşekkür ederim canım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Umarım adet olmam ya adet sancısı geliyor ara ara tedirginim şuanda
İnşallah canım yarın sabah yaptircam inşallahAynen var canm eğer gebelik erkense silik çıkıyor ama seninki o kadarda silik değil kan yaptır hemen İnşAllah vardır
Çok teşekkür ederim canım Allah isteyenlere nasip etsin insallahÇok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?