2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Ben telefonda soylemedigime şükrediyorum ya canım valla nasıl kendimi tuttum bende bilmiyorum inşallah olurda sende hayalindeki gibi söylersin eşine :)
İnşallah canım iyi dileklerin için allah razı olsun şuan heyecanını tahmin edebiliyorum buraya yazıyor Olmasaydın mutlaka söylerdin şimdi eşine dayanamazdın içinde tutamazdın cnm

Anladım canım inşallah belirtilerin bebek habercisidir. Bende adet düzensizliği yok fsh yüksek bi de yumurta rezervi az aynı kapıya çıkıyor zaten. Doktora kalsa tedaviye başlayacak ama ben doğal yoldan denemek istedim, yaklaşık 3-4 aydır istiyoruz. Bu ay incir kürü deniyorum bakalım sonuç ne olacak.

Canim eşimle 3 tane normal gebelik testi aldıkaldık sonrada erkenden öğrenmenin tek yolu kan vermek diyerek özel hastaneye gittik kan verdim 1 buçuk saat sonra çıkacakmış eve geldim aldığım testten birini merak edip yaptım negatif çıktı hayırlısıyla inşallah kan testimde olur bebeğimiz şuan yokum bilerek yaptım normal testi ne olacak diye negatif oldu kan testinden haber bekliyoruz canim

saglik ocagina gitmustim sabh. tum tahlillerimi taptirdimm. takip numarasi verdi internetten bakabilirmisimm. bakiyrum bakiyorum gebelik yok. ( az once doktor aradi gebelik testini isaretlemeyi unutmusum diyor. cok sinirlndim yaa. pazartesi tekrR gel kn alalim diyor..

İnşallah cnm hakkımda hayırlısı olsun Dr. Tedavi diyorsa dene derim bi cnm..

4 gün sonra adetim var canım bende beklemedeyim... Ya şimdi çok kötü oldumm normelde dualar ediyordum olsun diye oda arkadaşım çocuk olduktan sonra epilasyonu durdururuz demişti ama gelmeden önce test yap demişti, Ama bende yapmadan gittim belirti Yok diye

Bu dünyada yiyecek ekmeği varsa ve rabbim isterse hiç bişi olmaz üzülmeyin lütfen ama yicek ekmeği yoksa elden bişi gelmez. Test yapsaydınız içiniz daha rahat olurdu ama sıkmayın güzel canınızı olmazları olduran rabbim var inş mis kokulu kuzunuz sizinledir .....

Canımmmm ya Ne güzel konuştun sen öyle Allah razı olsun senden hepinizden, O kadar çok istiyorum ki ama bu sefer hiç bir belirti olmayınca yine Yok umutlanmayim dedim yine, Bilmiyorum keşke yapsaydım çok pişman oldum şimdi en azından içim rahat ederdi

Teşekkür ederim canım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Umarım adet olmam ya adet sancısı geliyor ara ara tedirginim şuanda
Canım sabah da dedim ya sana bende aynıydım diye ben senin hamile olduğunu hissettim ama söylemedim boşa ümitlendirirsem diye :)) TurkuazKrampon a da sürpriz olacak gelince Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla darısı tüm isteyenlere olsun

@Atabetul. Ayyyy canım hayırlı olsun bian önce doktora git hiç bekleme, ayyy darısı bizlere inşallah canımm ne güzel birşey içimizden birinin bile hamileyim diye yazması o bile mutlu ediyor insani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…