- 16 Şubat 2017
- 1.006
- 858
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #9.561
Çok sağol canım ya peki seninde adet sancin oldu.mu canım ya Ben hala adet olcam diye tam sevinemedim bile ağrım var her an olacakmışım gibi bu sancılar yüzünden sevinemiyorum bileCanım sabah da dedim ya sana bende aynıydım diye ben senin hamile olduğunu hissettim ama söylemedim boşa ümitlendirirsem diye :))TurkuazKrampon a da sürpriz olacak gelince Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla darısı tüm isteyenlere olsun
Hiç üzülme rabbimin vermeye rızası olsun emin ol verir testlerle falan uğraşıyoruz ama hepsi bahane ben aylardır uğraşıyorum olmuyor artık pes ettim uğraşmıyorum ama bi tanıdığım doğum yaptıktan 2 ay sonra hamile kaldı o kadar ağladı ki istemedi ve rabbim aldı elinden kötü şeyler düşünme ve rabbime sığın dularını eksik etme yeter ....Canımmmm ya Ne güzel konuştun sen öyle Allah razı olsun senden hepinizden, O kadar çok istiyorum ki ama bu sefer hiç bir belirti olmayınca yine Yok umutlanmayim dedim yine, Bilmiyorum keşke yapsaydım çok pişman oldum şimdi en azından içim rahat ederdi
Anladım canım inşaAllah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın ya benim kafa gitti senin ne zamandı adetin?Canim eşimle 3 tane normal gebelik testi aldıkaldık sonrada erkenden öğrenmenin tek yolu kan vermek diyerek özel hastaneye gittik kan verdim 1 buçuk saat sonra çıkacakmış eve geldim aldığım testten birini merak edip yaptım negatif çıktı hayırlısıyla inşallah kan testimde olur bebeğimiz şuan yokum bilerek yaptım normal testi ne olacak diye negatif oldu kan testinden haber bekliyoruz canim
20 nisan adet tarihim canım Allah büyüktür sen tedavini falan olmuşsun dediğin gibi bol dua ve tevekkül önemli canım Allah gönlümüze göre versinAmin cnm şu mübarek ayda bol bol dua edelim olur inşallah Dr. Bana tedavisiz çocuğun olmaz bekleme dedi tedavide oldum olmayınca bıraktım 5 ay kadar oldu bırakalı 1.5 yıldır hiç bi şekilde olmadı hastaligimda düzensiz kandilde oruç tuttum ve cok dua ettim rabbim inşallah nasip etmiştir belirtilerim çok ama umutlanmak istemiyorum.. senin hastalığına ne kadar var cnm
Canım bak Rabbim ne kadar büyük hemen ayağa kalkmışsın beklememişsin ama Rabbim ol demiş olmuş çok sevindim hayırlı uğurlu olsun kan verdinmi?
Ay var tabi canımmmmmKızlar testler bunlar var dimi ya
Canım benimde bugün akıntım şeffaflaştı su gibi hatta günlük ped'de belli olmuyo elleyince anlıyorum seninde böylemiydi?Canım 2 bucuk aydır istiyorduk hic kan falan gelmedi gelen akıntı sadece beyaz şeffaf karışık bir akıntı adetim de düzenlidir 28 günde bir oluyordum hic sekmezdi yani
Canım çok teşekkür ederim. Benim şeffaf uzayan akintimda oldu beyaz kireç gibi akintimda oldu her lavaboya gidişte farklı farklı gördüm ıslaklık hissediyorum ama bakıyorum.şimdide kupkuru sadece peçeteyle silince geliyor o islaklikCanım benimde bugün akıntım şeffaflaştı su gibi hatta günlük ped'de belli olmuyo elleyince anlıyorum seninde böylemiydi?
Bu kadar üzülürsen stresss yaparsan olacağı varsada olmaz rabbime bırak o doğru zamanını biliyodur neler duyuyoruz neler sen doktorlara bakma ve inanma pişman olmazsın rabbim istesin hiç olmucak günde hamile kalırsun şuan yasin okucam ve birazdan namaz kılıcam senin içinde dua edicem ne diyo rabbim başkasına ettiğin dua kadar makbulü yoktur :)Aminnnn canım benim aminnn Allah cümlemize nasip etsinnn inşallah, ya bende prolaktin hormonu var çok yüksek doktor onu düşürmeye çaliş düşürmesen çocuk olmaz dedi biandan da o yüzden umudumu kestim aynı zamanla hem uğraşıyorum olsun diye hemde olmayacak Diyorum kendi kendime
Ay ne güzel canım ya inşaAllah bende bunları yaşarımÖzel hastanede yapılıyormuş canım öğrendim onu hastane de tek beklemek baya sıkıntılı akşam eşime söylerim sabah birlikte gideriz inşallah :)
İnşallah canım benim şuan tek.korkum adet olmak ödüm kopuyorAy ne güzel canım ya inşaAllah bende bunları yaşarım
Bekle cnm bekle acele etme yapmak için daha varBak yine negatif stres degilde artık yapmaktn sıkıldım galiba birakicm ne oluyorsa olsun
Inşallah vardir bebis tatlım bekle bi kac gün dahaKızlar günaydın ben 2 gün geciktim ama aradabir sancı gibi hafif hafif ağrım oluyor akıntı geliyor hasta oldum diye gidiyorum şeffaf akıntı gelmiş oluyor ama sanki bugün yarın hasta olcam gibi hissediyorum
Insallah cikar cnm ama dogru cikmayadabilir sen kendini fazla kaptırma yine uzulmeni istememCanım ağzın bal yesin emiiii valla umut oldun bana niye sordun dersen geçen ay bir arkadaşa bence hamilesin dedin ve haberini aldık bu ayda @Zeze493 'le bana söyledin bakalım inşaAllah hamileyizdir canımmmmm ve hislerin yine doğru çıkar :)))
En iyisini yaparsin inan bana. Var Ya ben hiiiccc ama hiç takmiyorum düşünmüyorum kendimi dinlemiyorum hayret ettim kendime nasıl böyle oldum diye. Ama his dusunmuyorum gerçekten yarın da carsiya gitcem alışveriş yapcam ohh bu günde şehir disindaydim yeni geldim kafayı meşgul etmek gerçekten çok iyi geliyor ya 2 Aydır isteyen biri olarak nasıl böyle saldim şaşırıyorumEvet canım valla haklısın dinlemiyorum kendimi topladım mübarek günde dua ediyorum bol bol ne gelirse Rabbim'den hastalanırsamda üzülmiycem söz verdim kendime
Canım yerleşme kanaması olabilir kimisinde adetten 1 hafta önce kimisinde adet günü bile olabiliyomuş belki seninde yerleşme kanamasıdır ay hadi inşaAllah o lekeyi bende görmek istiyorum ama yoookk gerçi herkeste olucak diye bişey yok ben dış gebelik geçirdiğim ayda lekelenme falan yaşamamıştım 3 gün gecikmeyle kanda çıkmıştı ama acaba dış gebelikle normal gebelik farklı olabilirmi? Bu yerleşme kanamasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?