2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Çok sağol canım ya peki seninde adet sancin oldu.mu canım ya Ben hala adet olcam diye tam sevinemedim bile ağrım var her an olacakmışım gibi bu sancılar yüzünden sevinemiyorum bile

Hiç üzülme rabbimin vermeye rızası olsun emin ol verir testlerle falan uğraşıyoruz ama hepsi bahane ben aylardır uğraşıyorum olmuyor artık pes ettim uğraşmıyorum ama bi tanıdığım doğum yaptıktan 2 ay sonra hamile kaldı o kadar ağladı ki istemedi ve rabbim aldı elinden kötü şeyler düşünme ve rabbime sığın dularını eksik etme yeter ....

Anladım canım inşaAllah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın ya benim kafa gitti senin ne zamandı adetin?

20 nisan adet tarihim canım Allah büyüktür sen tedavini falan olmuşsun dediğin gibi bol dua ve tevekkül önemli canım Allah gönlümüze göre versin

Canım 2 bucuk aydır istiyorduk hic kan falan gelmedi gelen akıntı sadece beyaz şeffaf karışık bir akıntı adetim de düzenlidir 28 günde bir oluyordum hic sekmezdi yani
Canım benimde bugün akıntım şeffaflaştı su gibi hatta günlük ped'de belli olmuyo elleyince anlıyorum seninde böylemiydi?

Canım benimde bugün akıntım şeffaflaştı su gibi hatta günlük ped'de belli olmuyo elleyince anlıyorum seninde böylemiydi?
Canım çok teşekkür ederim. Benim şeffaf uzayan akintimda oldu beyaz kireç gibi akintimda oldu her lavaboya gidişte farklı farklı gördüm ıslaklık hissediyorum ama bakıyorum.şimdide kupkuru sadece peçeteyle silince geliyor o islaklik

Aminnnn canım benim aminnn Allah cümlemize nasip etsinnn inşallah, ya bende prolaktin hormonu var çok yüksek doktor onu düşürmeye çaliş düşürmesen çocuk olmaz dedi biandan da o yüzden umudumu kestim aynı zamanla hem uğraşıyorum olsun diye hemde olmayacak Diyorum kendi kendime

Bu kadar üzülürsen stresss yaparsan olacağı varsada olmaz rabbime bırak o doğru zamanını biliyodur neler duyuyoruz neler sen doktorlara bakma ve inanma pişman olmazsın rabbim istesin hiç olmucak günde hamile kalırsun şuan yasin okucam ve birazdan namaz kılıcam senin içinde dua edicem ne diyo rabbim başkasına ettiğin dua kadar makbulü yoktur :)

Yaaaa canım benimmm çok sevindirdin beni Allah razı olsun senden bende senin için dua edeceğim kuZum. Allah razı olsun tekrardan bügün cuma mübarek gün inşallah Allah yardımcımız olur sesimizi duyar çok teşekkürler iyi ki yazdın

Kızlar günaydın ben 2 gün geciktim ama aradabir sancı gibi hafif hafif ağrım oluyor akıntı geliyor hasta oldum diye gidiyorum şeffaf akıntı gelmiş oluyor ama sanki bugün yarın hasta olcam gibi hissediyorum
Inşallah vardir bebis tatlım bekle bi kac gün daha

Insallah cikar cnm ama dogru cikmayadabilir sen kendini fazla kaptırma yine uzulmeni istemem

Evet canım valla haklısın dinlemiyorum kendimi topladım mübarek günde dua ediyorum bol bol ne gelirse Rabbim'den hastalanırsamda üzülmiycem söz verdim kendime
En iyisini yaparsin inan bana. Var Ya ben hiiiccc ama hiç takmiyorum düşünmüyorum kendimi dinlemiyorum hayret ettim kendime nasıl böyle oldum diye. Ama his dusunmuyorum gerçekten yarın da carsiya gitcem alışveriş yapcam ohh bu günde şehir disindaydim yeni geldim kafayı meşgul etmek gerçekten çok iyi geliyor ya 2 Aydır isteyen biri olarak nasıl böyle saldim şaşırıyorum

Alakası yok.cnm kızımda bende hiç leke olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…