- 6 Nisan 2017
- 189
- 52
- 13
- 32
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #9.581
Yok cnm öyle birşey değil bende umutlanmak istemiyorum ama dün akşam 8de uyudum uyku bastırdı eşim 10 da geldi öyle uyandım sürekli karnında anlamsız bir ağrı var bakalım haftaya hastaneye gideceğim cnm hakkımda hayırlısıKubrauyan umutlndirmak istemem canimm ama belirtilerin gebelik belirtisii. ( ins.benim gecen ay gibi psikolojik gebe hisleri degildir.)
Neeeeeeeeee melikeeeeeeeKIZLAR GEBELIK TESTI YAPTIM IKINCI CIZGI COK BELIRGIN GALIBA BAYILACAM
Yok canım kaptırmıyorum tevekkül edip bol bol dua ediyorumInsallah cikar cnm ama dogru cikmayadabilir sen kendini fazla kaptırma yine uzulmeni istemem
Neeeeeeeeee melikeeeeeeeKIZLAR GEBELIK TESTI YAPTIM IKINCI CIZGI COK BELIRGIN GALIBA BAYILACAM
Alakası var canım çünkü benim kardeşim ve eltimde bunu birebir yaşadık tabi herkste aynı olmayabilir herkesin gebelik belirtileri farklı mesela bende dış gebelik yaşadığım zaman benimde gebelik belirtilerim yoktu lekelenmem falanAlakası yok.cnm kızımda bende hiç leke olmadi
Aaaay inanmıyorum yaa ben şok ben iptal suan
Hayırlı olsun canım gebeliğin . Ne zamandan beri istiyordun acaba ne zaman oldu tedavi falan uygulandı mı acabaÖzel hastanede yapılıyormuş canım öğrendim onu hastane de tek beklemek baya sıkıntılı akşam eşime söylerim sabah birlikte gideriz inşallah :)
Canim kan testi açıklandı 0,16 çıktı negatifAnladım canım inşaAllah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın ya benim kafa gitti senin ne zamandı adetin?
Ay var tabi Ya manyakKızlar testler bunlar var dimi ya
valla bekliyorum canm işte iki gündür öyle böyle değil bi akintim var yürürken bile hissediyorumBekle cnm bekle acele etme yapmak için daha var
Ne kadar sinir bozucu bi durum. Bende korktum okurken neyse cnm az daha sabırsaglik ocagina gitmustim sabh. tum tahlillerimi taptirdimm. takip numarasi verdi internetten bakabilirmisimm. bakiyrum bakiyorum gebelik yok.( az once doktor aradi gebelik testini isaretlemeyi unutmusum diyor. cok sinirlndim yaa. pazartesi tekrR gel kn alalim diyor..
Hayır canım güzel şeyler düşün üzülme kafana takma olumlu düşünİnşallah canım benim şuan tek.korkum adet olmak ödüm kopuyor
hayrli olsun bebegin canimm.Yarın sabah kesinlikle yaptircam canım
Cnm sen belirti niye ariyon dün de herkes test yap öyle git dedi. Umarım yoktur bisey vnm iyi düşün iyi olsun4 gün sonra adetim var canım bende beklemedeyim... Ya şimdi çok kötü oldumm normelde dualar ediyordum olsun diye oda arkadaşım çocuk olduktan sonra epilasyonu durdururuz demişti ama gelmeden önce test yap demişti, Ama bende yapmadan gittim belirti Yok diye
Hem de ne süpriz şok oldum hala inanmiyom:)))Canım sabah da dedim ya sana bende aynıydım diye ben senin hamile olduğunu hissettim ama söylemedim boşa ümitlendirirsem diye :))TurkuazKrampon a da sürpriz olacak gelince Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla darısı tüm isteyenlere olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?