2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Valla ne bilim cnm bende yerleşme kanaması falan olmamıştı hic

Canım valla bende kendimi dinlemiycem dedim ama biz burda okudukça ettikçe belirti aramaktan hiç bi zaman vazgeçmiycez :)) TurkuazKrampon
Cnm bende okuyorum hepsini ama belirti aramiyorum daha çok sizin hamile kalmanizi istiyorum rabbim ömür versin bir evladım var. Rabbim sizlere versin inşallah sonra da bana

Hayırlı olsun canım gebeliğin . Ne zamandan beri istiyordun acaba ne zaman oldu tedavi falan uygulandı mı acaba
Canım 2 buçuk ay oldu ve bu ay iptal etmiştik bebek kararını askıya almıştık ekstra hiçbirşey yapmadım hatta 1 aydır folik asit bile içmiyordum ilişkiden sonra hemen kalktım falan hic önemsemedim yani çok teşekkür ederim :)

melikeecgl

hayrli olsun bebegin canimm.
Çok sağol canım benim darisi tum isteyenlere :)

Valla cnm ne bilim kişiden kişiye gore değişir bence eğer bu bilimsel olarak kanitlansaydi duyardık ordan burdan zannetmem

Allah allah anlamadım valla bende o akinti oldugunda çift cizgiyi yakalamistim
Bilmiyrm canm yaa beyaz akıntı süt kesiği derler ya öyle bide bugün dışarı çıktım eve gelene kadar kasığm cok fena ağrıdı batma oluyordu gerçi hala var ayaklarim çok ağrıyor bacaklr faln üşüme var donuyorum sanki kuzum yaa

Valla cnm ne bilim kişiden kişiye gore değişir bence eğer bu bilimsel olarak kanitlansaydi duyardık ordan burdan zannetmem
Canım nasıl duymadın yerleşme kanaması diye yaz internette her yerde var hatta burda lekelenme yaşayıp hamile kalan çok kişi var ama dış gebelikle normal gebeliğin arasında bu belirtinin farkı varmıdır bilmiyorum

Sen hamilemisin acaba bu nasıl iştir anlamadım ben daa

Tatlım onu değil yerleşme kanamasini tabiki duydum. Ikisi arasindaki farktan bahsettim ben

Canım o kadar yoğunum ki işlerle ilgili 9 da zaten randevum vardi, aradım Yakınlarda eczane ama bulamadım bende öylece girdim, keşke yapsaydım inşallah yoktur birşey canım

Ayy kız hala saskinim valla ya dusunmemek gerçekten önemli. Esi ne soyledin mi o da şok olacak
Söyledim canım daha doğrusu bi kutu verdim eline içinde biberon vardı baya şok oldu ciddimisin falan dedi baktım beni sağdan sola savurdu sarılıp sonra aman sen otur falan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…