- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
Hosgeldiniz:)Slm arkadaşlar ben yeniyim aranızda hatta bu kk de ilk msjm:)) biz de Temmuz'dan bu yana deniyoruz iki kızım var Allah bağışlarsa küçüğüm sekizinde oğlumuz da olsun istiyoruz nasipse Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı ve gönlüne göre nasip etsin
Hosgeldinizkizlar selam tum mesajlari okuma firsatim olmadi,ama bundan sonra sizleri takipteyim insallah hepimiz guzel haberler aliriz tez zamanda. benim durumumda olanlar varmi aranizda bilmiyorum. benim 19 ocakta 10 haftalik hamileligim bebegimin kalbinin durmasi sonucu kurtajla sonuclandi malesef, yasadigim acilari anlatamam allah kimseye yasatmasin. kurtaj islemim sorunsuz gerceklesti ve sonrasinda herhangi bir problem yasamadim.15 subatta kurtaj sonrasi ilk adetimi oldum ve ben daha fazla beklemeden tekrar hamile kalmak istiyorum,sizce bu ay baslamalimiyim calismalara yoksa cok mu erken? aranizda boyle seyler yasayan varmi?
Hosgeldiniz.Merhaba kızlar benimde 1 oglum var 2 yaşinda tekrardan hamile kalmak istiyorum bu ay ovulasyon testi kullanıyorum hayırlısı bakalım ogluma şubat ayında hamile kalmiştım
Aa hayırlısı olsun cnm:) devam dimi?Günaydın kızlarrrrr 3 gün gecikmeyleee adet oldumKısmetse birdahaki aya artık
evet canımmmm :)Aa hayırlısı olsun cnm:) devam dimi?
cok tesekkur ederim, ben yurtdisinda yasiyorum burda sistem biraz farkli anladigim doktorlar hicbirsey soylemedi sormama ragmen. bana tek dedikleri gorunen hicbir sorun yok kurtaj islemi cok temiz gerceklesti rahimde bir sorun olusmadi adet periodundada tam zamaninda oldum boyle durumlar da biz karari hastaya birakiyoruz.oyuzden bende kararsiz kaldim turkiyede bazi doktorlar 6 ay bekleyin diyorlar bazilari 3 ay, ama ben gercekten beklemek istemiyorum insan birkere yasayinca hamileligi tekrar kavusmak istiyor hemen.Hosgeldiniz
Çok geçmiş olsun. Doktorunuz ne diyo bu konuda bi problem gormuyorsa baslayabilirsiniz elbet.
kizlar selam tum mesajlari okuma firsatim olmadi,ama bundan sonra sizleri takipteyim insallah hepimiz guzel haberler aliriz tez zamanda. benim durumumda olanlar varmi aranizda bilmiyorum. benim 19 ocakta 10 haftalik hamileligim bebegimin kalbinin durmasi sonucu kurtajla sonuclandi malesef, yasadigim acilari anlatamam allah kimseye yasatmasin. kurtaj islemim sorunsuz gerceklesti ve sonrasinda herhangi bir problem yasamadim.15 subatta kurtaj sonrasi ilk adetimi oldum ve ben daha fazla beklemeden tekrar hamile kalmak istiyorum,sizce bu ay baslamalimiyim calismalara yoksa cok mu erken? aranizda boyle seyler yasayan varmi?
cok tesekkur ederim, ben yurtdisinda yasiyorum burda sistem biraz farkli anladigim doktorlar hicbirsey soylemedi sormama ragmen. bana tek dedikleri gorunen hicbir sorun yok kurtaj islemi cok temiz gerceklesti rahimde bir sorun olusmadi adet periodundada tam zamaninda oldum boyle durumlar da biz karari hastaya birakiyoruz.oyuzden bende kararsiz kaldim turkiyede bazi doktorlar 6 ay bekleyin diyorlar bazilari 3 ay, ama ben gercekten beklemek istemiyorum insan birkere yasayinca hamileligi tekrar kavusmak istiyor hemen.
Kimyasal oldu kuzum maalesefKanda pozitif çıktıysa hamilesindir doktor bisey demedimi
REGL OLDUM ŞUBAT TIRT ÇIKTI :) OVÜLASYON GÜNÜ ARTIK KISMET OLURSA
AYNEN CANIM COKTA KAFAYA TAKMAMAK LAZIMMIŞ BÖYLE SEYLERİ KISMET DİCEZ HAYIRLISI İNŞ ..artık kısmet mart ayına cnm inşallah sağlıkla tez zamanda gelsin kuzular
AYNEN CANIM COKTA KAFAYA TAKMAMAK LAZIMMIŞ BÖYLE SEYLERİ KISMET DİCEZ HAYIRLISI İNŞ ..
Çok üzüldüm canım Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik nasip etsin komşumuzun kızı da aynı acıyı yaşadı dr 3 ay korunmasını tavsiye etmiş 3 ay sonra hemen hamile kaldı 2-2,5 aylık kızçesi var şimdi inşallah Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin tez vakittekizlar selam tum mesajlari okuma firsatim olmadi,ama bundan sonra sizleri takipteyim insallah hepimiz guzel haberler aliriz tez zamanda. benim durumumda olanlar varmi aranizda bilmiyorum. benim 19 ocakta 10 haftalik hamileligim bebegimin kalbinin durmasi sonucu kurtajla sonuclandi malesef, yasadigim acilari anlatamam allah kimseye yasatmasin. kurtaj islemim sorunsuz gerceklesti ve sonrasinda herhangi bir problem yasamadim.15 subatta kurtaj sonrasi ilk adetimi oldum ve ben daha fazla beklemeden tekrar hamile kalmak istiyorum,sizce bu ay baslamalimiyim calismalara yoksa cok mu erken? aranizda boyle seyler yasayan varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?