2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Ayyy nerde o gunler canm yaaa keşke olsa ama daha yumurtlamayi takip edemiyorum kaldi ki bu olcak bilemiyrm
Belli olmaz bu işler:) Canım bende şimdi netten araştırma yaptım bayağı benim iş tamam yumurta catladiginda icerde sperm vardı çok şükür. O kadar kafama takmadim bu da tamam ama.beni düşündüren tek şey 47 günde adet olurken nasıl hamile kalacağım yumurtam sagliklimiydi daha geçen ay kistim vardi pek umudum yok açıkçası. Ben kızıma 1 sene bekledim hamile kalmayi hep 45 günde adet olurdum hamile kalamadim sonra son 3 ay 35 gunde adet oldum O zaman hamile kalabildim ancak senin anlayacagin su anda umutsuZ vakayim

Peki 1 sene sonra tedavisiz mi hamile kaldım acaba. Bende yedi sekiz aydır korunmuyorum son üç aydır yumurtlamaya dikkat ediyorum ama olmadı.

Aynen valla olmaz ayakta zor duruyorum nasıl sizliyor ayaklar bir bilsen. Bak bende geçen geç adet olup hamile kalan birinin msjini okudum. 40 günden sonra adet oluyormuş duzensizmis baya, hamile kalmış 56. günde hamileliğini öğrenmiş yumurta geç çatladığı icin döllenmede geç olmuş ben senden umutluym olck İnşAllah içime doğuyor

Canım bu arada yumurta takibini nasıl yapıyorsunuz, bende sadece takvim uygulaması var oda çoğu kişi doğru göstermiyor takvim diyorlar ?

Canım bu arada yumurta takibini nasıl yapıyorsunuz, bende sadece takvim uygulaması var oda çoğu kişi doğru göstermiyor takvim diyorlar ?
Ben lh testi aldım yani ovülasyon ondan bakıyorum. Ama adet düzenli olunca az çok tahmin ediliyor. Benim mesela adetin 13 14 ve 15. Gününe geldi son üç ayda

Şu an aynı geçen ayki hisleri yaşıyorum o yüzden yine olmadı diye düşünmeden edemiyorum. Geçen ayda adete iki Üç gün kala hafif bi kasık ağrısı vardı şu an yine aynı. Düşününce Can'ım sıkılıyor. Hiç bir fark Yok diğer aylardan .

Var ya nasıl sevindirdin beni inşallah cnm benim insallah

Evet adetlerim düzenli 27 28 29 da bir oluyorum dokuz aydır takip ediyorum en geç 33 günde oldu . Hormon testi yaptı doktor bişey çıkmadı. Çevremde hep en geç üç ayda hamile kalanlarla dolu . Endişeleniyorum
Cnm kafana takmayi bırak o zaman olacaktır inşallah stres etkiliyor olabilir

İnş. Bazen elde olmuyor düşünmeyim diyorum ama sürekli aklımda atamıyorum. Bakalım çok az kaldı bu aya da bu ay da olmazsa artık bilmiyorum galiba tedaviye başlarım
1 sene olmadan tedaviye başlamıyorlarmis kafani meşgul et biseylerler ise yarıyor

27 gün regl uzunluğum 5-6 gün sürüyor hastalığım. Bende hiç anlamıyorum bu tarz şeylerden takvim den bakıyorum bi ara aldım ovulasyon testi ama için 5 tane vardı Ve 5 yetmedi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…