- 12 Şubat 2017
- 557
- 630
- 33
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #9.641
Ayyy bende tam ortada aşağı doğru var bi şişkinlik acaba neyin nesi buuKızlar kasığınızda böyle elinize top gibi bişey geliyomu? Bezemi acaba neyin nesi anlamadım da :))
Griplilerde hamile kalıyor cnm merak etme:) adet oldun mu?TurkuazKrampon cnm hasta oldum hem o hem grip zorlu bayagi
Kesin sonuç için 1 hafta 10 gün bekleyin derim .....Kızlar size ne dicem döllenme olayı gerceklestiginde adı zigot oluyor rahim kanalından gecip rahime yerleşmesi 6 gün sürüyormuş sabit. Kanda zaten 6.gunden sonra bakılirmis ama net çıkması için 9-10 gün sonra.
Şimdi benim ovulasyon oldu. Yani yumurta catladiginda sperm vardı bundan çok eminim. Sizce gebelik testini ne zaman yapmalıyım ovulasyondan beridir 3 gün oldu ne düşünüyorsunuz?
bnce acele etmee canimm.Kızlar size ne dicem döllenme olayı gerceklestiginde adı zigot oluyor rahim kanalından gecip rahime yerleşmesi 6 gün sürüyormuş sabit. Kanda zaten 6.gunden sonra bakılirmis ama net çıkması için 9-10 gün sonra.
Şimdi benim ovulasyon oldu. Yani yumurta catladiginda sperm vardı bundan çok eminim. Sizce gebelik testini ne zaman yapmalıyım ovulasyondan beridir 3 gün oldu ne düşünüyorsunuz?
Henuz beklemedeyim
20 nisandı canım söylemiştim ama
Valla canım benim kasığımda şişlik olduğu ay ben hamile olduğumu anlamıştım ama bunu dün akşam farkettim neyin nesi bilmiyorum belkide yağ bezesi gibi bişeydir takılmıyım diyorum dr.gidersem ve unutmazsam sorucam :))Ayyy bende tam ortada aşağı doğru var bi şişkinlik acaba neyin nesi buu
Çekme dediğin nasıl bişey bu canım ya benimde sağ kasığımda batmalar oluyoBenim rahmimde ara ara çekme oluyor bide elledigimde bi şişkinlik var daha önce hiç olmayan acaba bi belirti mu bu
22 nisan canim
Dün akşam oldu böyle içerden bişey tutup çekiyorlar gibi ara ara oldu sol tarafında benim de canımÇekme dediğin nasıl bişey bu canım ya benimde sağ kasığımda batmalar oluyo
Maşallah maşallah canım ne mutlu Allaha emanet olsun bebisinKızlar doktordan çıktım ultrasonla baktı henüz göremedi haftaya cumartesi gideceğim gormek için. kan testi sonucum 1036 çıktı doktor çok.güzel bi değer 2 gün sonra tekrar gel birdaha bakalım dedi Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah umarım Bebegim sağlıklı bi şekilde tutunur bana
Çok teşekkür ederim canım darisi sizlerin başına inşallahMaşallah maşallah canım ne mutlu Allaha emanet olsun bebisin
Senin de kasiginda bi bölgede şişkinlik var mı acaba :)Çok teşekkür ederim canım darisi sizlerin başına inşallah
Canım şişme degilde gerilme hissediyorum ben yukarı doğru sanki geriliyor kasiklarimSenin de kasiginda bi bölgede şişkinlik var mı acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?