2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Canm insallh hamilesindir...adete 4gun kala yap.sonra adet gunu ..insallh olmassin :)

İnsallah canim..bebisin i saglikla gorursun..muhtesem bisey

Canım şişme degilde gerilme hissediyorum ben yukarı doğru sanki geriliyor kasiklarim
Canım Allah sağlıklı sihhatli kucağjna almayı nasip etsin benimde sağ kasığımda batma var bide yürürken sanki bişey çekiyo bi gerginlik oluyo ay inşaAllah bu ay bende böyle güzel haberler veririm

Ayy çok mutlu oldum cnm ya hayırlı olsun gözün aydın hiç beklemedigin anda Rabbim nasip etti sana inş sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip eder Rabbim

Kızlar bir arkadaş vardı hani dr.fitil vermişti kullanıp kullanmamak arasındaydı kimdi o? Onunla ilgili Bi gelişme varmı

hayrli olsun canimm. ins. saglikl kucagumiza alirizz.

Kızlar ya bide dğn eltimde börek yerken farklı bi koku aldım sonra eve geldim abdest alırken suda bana kötü koktu ilk defa bu ay farklı olarak bunu yaşadım aranızda hamile olup bunları yaşayan varmı? Hamilelik belirtisinde kokulara karşı duyarlılık olurmuş ya acaba benimkide öyle bişeymi? İlk başta farketmedim sonra su bana ilk defa bu ay böyle koktu farklı olarak bu belirtiyi yaşadım acaba böyle bişeymi dedim sizce?

Ben bugün hastalandım canım bat 16 nisandı ara veriyorum çok yoruldum çünkü ....

Canım ben de 2 gündür tat konusunda bu sıkıntı var bu sabah ictigim suyun tadı berbat geldi bana sabah yaptığım kahvaltı dün yediklerimden anlamamıştım bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…