- 30 Temmuz 2016
- 1.860
- 2.326
- 133
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #9.661
Canm insallh hamilesindir...adete 4gun kala yap.sonra adet gunu ..insallh olmassin :)Kızlar size ne dicem döllenme olayı gerceklestiginde adı zigot oluyor rahim kanalından gecip rahime yerleşmesi 6 gün sürüyormuş sabit. Kanda zaten 6.gunden sonra bakılirmis ama net çıkması için 9-10 gün sonra.
Şimdi benim ovulasyon oldu. Yani yumurta catladiginda sperm vardı bundan çok eminim. Sizce gebelik testini ne zaman yapmalıyım ovulasyondan beridir 3 gün oldu ne düşünüyorsunuz?
İnsallah canim..bebisin i saglikla gorursun..muhtesem biseyKızlar doktordan çıktım ultrasonla baktı henüz göremedi haftaya cumartesi gideceğim gormek için. kan testi sonucum 1036 çıktı doktor çok.güzel bi değer 2 gün sonra tekrar gel birdaha bakalım dedi Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah umarım Bebegim sağlıklı bi şekilde tutunur bana
Çok sağol canım duygular karmakarışık :)İnsallah canim..bebisin i saglikla gorursun..muhtesem bisey
Canım Allah sağlıklı sihhatli kucağjna almayı nasip etsin benimde sağ kasığımda batma var bide yürürken sanki bişey çekiyo bi gerginlik oluyo ay inşaAllah bu ay bende böyle güzel haberler veririmCanım şişme degilde gerilme hissediyorum ben yukarı doğru sanki geriliyor kasiklarim
Ay hadi inşallah canim benim güzel haberlerini bekliyorum :)Canım Allah sağlıklı sihhatli kucağjna almayı nasip etsin benimde sağ kasığımda batma var bide yürürken sanki bişey çekiyo bi gerginlik oluyo ay inşaAllah bu ay bende böyle güzel haberler veririm
Ayy çok mutlu oldum cnm ya hayırlı olsun gözün aydın hiç beklemedigin anda Rabbim nasip etti sana inş sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip eder RabbimKızlar doktordan çıktım ultrasonla baktı henüz göremedi haftaya cumartesi gideceğim gormek için. kan testi sonucum 1036 çıktı doktor çok.güzel bi değer 2 gün sonra tekrar gel birdaha bakalım dedi Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah umarım Bebegim sağlıklı bi şekilde tutunur bana
Sağol canım inşaAllahhhh zaten o pozitifi göriyim direk size söyliycem :))Ay hadi inşallah canim benim güzel haberlerini bekliyorum :)
Canım çok teşekkür ederim şimdi sıra tutunmasinda:) inşallah herkese nasip olur kucağına almak :)Ayy çok mutlu oldum cnm ya hayırlı olsun gözün aydın hiç beklemedigin anda Rabbim nasip etti sana inş sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip eder Rabbim
hayrli olsun canimm. ins. saglikl kucagumiza alirizz.Kızlar doktordan çıktım ultrasonla baktı henüz göremedi haftaya cumartesi gideceğim gormek için. kan testi sonucum 1036 çıktı doktor çok.güzel bi değer 2 gün sonra tekrar gel birdaha bakalım dedi Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah umarım Bebegim sağlıklı bi şekilde tutunur bana
Çok sağol canım amin inşallah:)hayrli olsun canimm. ins. saglikl kucagumiza alirizz.
canım ben erken adet oldum 13 ünde lekelenme basladı gece 14ünde tam söküldü
Ben bugün hastalandım canım bat 16 nisandı ara veriyorum çok yoruldum çünkü ....Kızlar size ne dicem döllenme olayı gerceklestiginde adı zigot oluyor rahim kanalından gecip rahime yerleşmesi 6 gün sürüyormuş sabit. Kanda zaten 6.gunden sonra bakılirmis ama net çıkması için 9-10 gün sonra.
Şimdi benim ovulasyon oldu. Yani yumurta catladiginda sperm vardı bundan çok eminim. Sizce gebelik testini ne zaman yapmalıyım ovulasyondan beridir 3 gün oldu ne düşünüyorsunuz?
Canım ben de 2 gündür tat konusunda bu sıkıntı var bu sabah ictigim suyun tadı berbat geldi bana sabah yaptığım kahvaltı dün yediklerimden anlamamıştım biseyKızlar ya bide dğn eltimde börek yerken farklı bi koku aldım sonra eve geldim abdest alırken suda bana kötü koktu ilk defa bu ay farklı olarak bunu yaşadım aranızda hamile olup bunları yaşayan varmı? Hamilelik belirtisinde kokulara karşı duyarlılık olurmuş ya acaba benimkide öyle bişeymi? İlk başta farketmedim sonra su bana ilk defa bu ay böyle koktu farklı olarak bu belirtiyi yaşadım acaba böyle bişeymi dedim sizce?
Az kalmış bata hadi bakalim:))20 nisandı canım söylemiştim ama
Hala inanamiyorum kizz:)) sabah kahvaltı hazirliyorum hep aklımdaydin nasıl oldu diye:))Çok teşekkür ederim canım darisi sizlerin başına inşallah
Adete 4 gün kala yapicam tamam varsa çıkar mı dersin?Canm insallh hamilesindir...adete 4gun kala yap.sonra adet gunu ..insallh olmassin :)
Ay canım bende hala nasıl olduğunu düşünüyorum hic sorma :)Hala inanamiyorum kizz:)) sabah kahvaltı hazirliyorum hep aklımdaydin nasıl oldu diye:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?